• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

14.04.2016

19:35

ZASTOJI U SAOBRAĆAJU! Kiša prouzrokovala gužve na putevima i kvarove na vozilima!

Društvo

ZASTOJI U SAOBRAĆAJU! Kiša prouzrokovala gužve na putevima i kvarove na vozilima!

Podeli vest

Kiša sa grmljavinom na području Vojvodine, zapadne, jugozapadne, centralne i istočne Srbije donosi opasnost od nepredviđenih zastoja u saobraćaju, sa čestim i iznenadnim kvarovima na vozilima, upozorava Auto-moto savez Srbije

Kiša je često uzrok odrona na putevima kroz useke i klisure, koji u velikoj meri mogu da utiču na bezbednu vožnju.

AMS S apeluje na vozače da smanje brzinu, i vožnju prilagode uslovima na putu, ne ulaze u rizična preticanja kolona i poštuju saobraćajnu signalizaciju, a posebno budu oprezni u vožnji na deonicama na kojima su zbog radova aktuelne izmene u saobraćaju.

AMS S najavljuje da će od 16. aprila do 1. maja, u periodu od 9 do 11 časova i od 15 do 17 časova, doći do izmene režma odvijanja saobraćaja na državnom putu IB reda, Raška-Jarinje.

Saobraćaj će povremeno biti obustavljan, a vršiće se naizmeničnim propuštanjem uz asistenciju saobraćajne policije.

NEVREME ZAHVATILO SRBIJU! Jaka kiša sa gradom pogodila Čačak!

Zbog kiše, zastoji u saobraćaju i kvarovi na vozilima

Na državnom putu IA reda br.1. kod Vrčina juče je počela izgradnja čeone naplatne stanice i baze za održavanje puteva, podseća AMS S. 

Saobraćaj je od juče, takođe, izmenjen na nadvožnjaku preko pruge i na mestu ukrštanja državnih puteva IB reda, na deonici Požega-Užice.

Tokom radova zatvorena je desna kolovozna traka na nadvožnjaka u smeru od Užica ka Čačku, dok se saobraćaj odvija dvosmerno, levom kolovoznom trakom, preko nadvožnjaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija