• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.04.2016

14:35

(FOTO) Evo šta je general Ljubiša Diković napisao u Spomen-knjigu na Avali: U ČAST VAMA, KOJI STE SRBIJU OSLOBODILI VEKOVNOG ROPSTVA...

Društvo

(FOTO) Evo šta je general Ljubiša Diković napisao u Spomen-knjigu na Avali: U ČAST VAMA, KOJI STE SRBIJU OSLOBODILI VEKOVNOG ROPSTVA...

Podeli vest

Briga za bezbednost građana Srbije i naše otadžbine rodila se iz poštovanja prema vama, naši slavom ovenčani preci. Večno zahvalni pripadnici Vojske Srbije, napisao je general Ljubiša Diković u Spomen-knjigu na Avali

 

Povodom 23. aprila, Dana Vojske Srbije, venac na Spomenik neznanom junaku na Avali položio je danas načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković, u pratnji general-potpukovnika Đokice Petrovića, komandanta Komande za obuku, i general-majora Ranka Živaka, komandanta Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane.

Tanjug/Ministarstvo Odbrane

"Ponosni na naše pretke koji su pre 201 godine krenuli u konačno oslobađanje Srbije od vekovnog ropstva, pripadnici Vojske Srbije dostojanstveno obeležavaju svoj dan. Briga za bezbednost građana Srbije i naše otadžbine rodila se iz poštovanja vama, naši slavom ovenčani preci. Večno zahvalni pripadnici Vojske Srbije", napisao je Diković u Spomen-knjigu.

Tanjug/Ministarstvo Odbrane

Vojska Srbije praznuje 23. april u znak sećanja na dan kada je, na Cveti 1815. godine, doneta odluka o podizanju Drugog srpskog ustanka za oslobođenje Srbije od Osmanskog carstva, što je kasnije omogućilo stvaranje moderne srpske države i vojske.

Tanjug/Ministarstvo Odbrane

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija