• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.04.2016

21:21

SINIŠA MALI: Avion stiže u maju, prvi let za Njujork 23. juna!

Društvo

SINIŠA MALI: Avion stiže u maju, prvi let za Njujork 23. juna!

Podeli vest

Predsednik Nadzornog odbora "Er Srbije" Siniša Mali demantovao je danas informacije da dozvola za let Beograd - Njujork kasni zbog problema s avionom, ističući da avion koji je iznajmljen na pet godina stiže u Srbiju u maju, čime će se stvoriti uslovi za konačnu potvrdu leta 23. juna

 

- Nema apsolutno nikakvog razloga za brigu, to je standardna procedura. Sve dozvole koje su bile neophodne da se dobiju su dobijene. Očekuje se samo još formalna potvrda američkih vlasti - rekao je Mali za N1.

Ono što je lepa vest je, kako je naveo, da je avion skoro potpuno ofarban sa spoljne strane, kao i da će 11, 12. ili 13. maja avion doći na registraciju u Beograd.

- Nakon toga još na sređivanje unutrašnjosti u Abu Dabi i u principu kada se završi ta registracija tada se formalno i dobija dozvola. Ja nisam ekspert u tome, ali samo ljudima da bude jasno, tako da ne postoje nikakvi problemi - naglasio je Mali.

On je ponovio da će prvi let na Beograd - Njujork biti obavljen 23. juna.

(FOTO) OVO JE AVION ER SRBIJE A-330, kojim će se direktno leteti OD BEOGRADA DO NJUJORKA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija