• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.05.2016

09:37

DAČIĆ ČESTITAO 1. MAJ PA VASKRS: Ovi praznici su simboli borbe za pravedniji i slobodniji svet!

Društvo

DAČIĆ ČESTITAO 1. MAJ PA VASKRS: Ovi praznici su simboli borbe za pravedniji i slobodniji svet!

Podeli vest

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je građanima Međunarodni praznik rada, Prvi maj

 

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije je jutros saopštilo da je Dačić u čestitki poručio građanima da "zajedno moramo da gradimo društvo jednakih šansi i socijalne pravde". 

- I danas, kada je u Srbiji teško, kada je ona siromašna, naš osnovni posao jeste da se borimo za zemlju u kojoj je pravda moguća. A, to može samo bogata i jaka zemlja. Zemlja izgrađena i zaposlena, stabilna i sigurna, jer nema pravde u siromašnim društvima - ukazao je Dačić.

On u čestitci piše i da "danas, 130 godina od Čikaga, kada je više desetina hiljada radnika izašlo na ulice zahtevajući bolje uslove rada i osmočasovno radno vreme, moramo da nastavimo da se bavimo jačanjem Srbije i našeg društva".

Na kraju čestitke Dačića piše da ove godine "Vaskrs - praznik pobede života nad smrću, i Prvi maj - praznik radničke borbe i jednakosti, slavimo u istom danu. Oba praznika su simboli borbe za pravedniji, slobodniji i humaniji svet. Želim svim građanima naše zemlje da oba praznika proslave u miru i sreći".

ĐURIĆ U GRAČANICI DOČEKAO VASKRS: Molimo se za obnovu slave srpske države!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija