• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.06.2016

07:33

POČINJE SEZONA! Od večeras kreću dodatni vozovi iz Subotice i Beograda za Bar

Društvo

POČINJE SEZONA! Od večeras kreću dodatni vozovi iz Subotice i Beograda za Bar

Podeli vest

Večernji voz "Lovćen" počinje da saobraća od večeras svakodnevno do 6. septembra na relaciji Beograd-Bar-Beograd, a iz Subotice će od večeras do Bara svakodnevno do 4. septembra voziti međunarodni sezonski voz "Panonija"

 

Voz "Lovćen", koji iz Beograda polazi u 20:10 časova a iz Bara za Beograd u 19:00 časova, u sastavu će imati kola sa sedištima, kola za spavanje, kola za prevoz praćenih automobila, kao i kola iz sastava "Plavog voza" (spavaća kola i salon kola), saopštio je "Srbija Voz".

Salon kola iz sastava "Plavi voz" iz Beograda će saobraćati sredom i petkom, a iz Bara četvrtkom i subotom, dok će spavaća kola iz sastava "Plavi voz" saobraćati svakodnevno u periodu trajanja letnje sezone.

Cena karte od Beograda do Bara u jednom smeru za odrasle iznosi 31,8 evra za prvi razred i 21 evro za drugi razred, dok je cena povratne karte 57,6 evra za prvi razred i 42 evra za drugi razred. 

Za decu do šest godina starosti se ne plaća karta ukoliko se ne zahteva mesto, a ukoliko se zahteva mesto, plaća se 50 odsto od cene vozne karte i puna cena sedišta/ležaja. Za decu od šest do 14 godina plaća se 50 odsto cene vozne karte i puna cena sedišta/ležaja.

Međunarodni voz "Panonija" će polaziti iz Subotice u 18:30 sati i, preko Novog Sada (21:32 sati) i Novog Beograda (22:51 sati), po redu vožnje stizati u Bar ujutru u 10:49 sati.

U povratku iz Bara, od 4. juna do 5. septembra, "Panonija" će svakodevno polaziti u 17:00 sati, sa dolaskom u Novi Sad ujutru u 6:02 sati, a u Suboticu u 9:09 sati.

Vozna karta u drugom razredu voza sa rezervacijom sedišta, od Subotice do Bara iznosi 30 evra, a na relaciji Novi Sad - Bar 26,80 evra.

Cene ležaja i postelja na relacijama od Subotice, Novog Sada i Beograda do Bara su nepromenjene i iznose: u kušet kolima šest ili devet evra (šest ili četiri ležaja u kabini).

Cena postelje u turist kabini (kabina sa tri ležaja) je 15 evra, u dubl kabini (dva ležaja) 20 evra, a u singl kabini (jedan ležaj) 45 evra.

Sve cene su izražene u evrima, ali je plaćanje u dinarskoj protivvrednosti


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija