• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 021/Informer.rs

03.06.2016

12:48

NEKAD U KUĆU CVEĆA DANAS KOD CECE Karlovački osnovci na ekskurziji u Beogradu posetili vilu pevačice!

Društvo

NEKAD U KUĆU CVEĆA DANAS KOD CECE Karlovački osnovci na ekskurziji u Beogradu posetili vilu pevačice!

Podeli vest

U okviru jednodnevne eskurzije odeljenja trećeg razreda osnovne škole "23. oktobar" iz Sremskih Karlovaca, đaci su imali priliku da posete dom Svetlane Ražnatović, koja se sa mališanima družila, a na poklon im je dala potpisan CD

Ovaj nesvakidašnji događaj otkrio je portalu 021.rs roditelj učenice jednog odeljenja trećeg razreda ove škole (ime poznato redakciji), koja se pre dva dana vratila sa pomenute ekskurzije i tati ispričala kako joj je bilo.

Na moje pitanje kako je bilo na eskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje. Moje dete nije vaspitano da zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram - kaže on za 021.

U dogovoru sa školom i prema planu puta trebalo je da deca posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde. Prema rečima njegovog deteta, ali i još nekolicine vršnjaka koju je, kako tvrdi, kontaktirao, tri učiteljice koje su vodile decu na ekskurziju dosetile su se da bi zanimljivo da probaju da posete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored Marakane.

- U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dete da ipak govori istinu. Naravno da je većina dece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevericom kao ja, dočekala priču o toj poseti, jer živimo u takvom društvu gde je sve naopako, ali moje dete i ja ne delimo to oduševljenje - jasan je on.

(VIDEO) ANASTASIJIN ŽIVOT U PET MINUTA! Cecin poklon koji je rasplakao goste!

Za 021 dodaje i da je jutros lično pozvao direktora škole, koji mu je objasnio da su učiteljice Cecu "verovatno srele na parkingu", a kako tvrdi, nakon toga je počeo da ga vređa. I redakcija 021 pokušala je da stupi u kontakt sa direktorom škole "23. oktobar" Goranom Maravićem, ali je on spustio slušalicu nakon što je čuo razlog poziva. Javnost će za sada ostati uskraćena za obrazloženje ovog postupka učiteljica, jer direktor Maravić ni nakon nekoliko kasnijih pokušaja nije želeo da se odazove.

Načelnik školske uprave za Južnobački okrug Jovan Vukčević rekao je za 021 da ne može da komentariše slučaj o kome nema sve potrebne informacije, ali je napomenuo da ni jedna škola ne sme da odstupa od utvrđenog plana ekskurzija.

Svetlana Ražnatović je jedna od najpopularnijih folk pevačica, a karlovačke učiteljice i roditelji dece koju uče životnim vrednostima mogli su poslednji put da je vide na ovim prostorima tokom prošlogodišnjeg dočeka Srpske nove godine na Trgu slobode kada ju je slušalo oko 50.000 ljudi.

CECA ZA INFORMER: Ne dam Taši da se uda! Volela bih da postane pevačica!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Eli

pre 7 godina

Kad god vidim ovu dragu kucu, cose i krivinu koje pamtim iz detinjstva, setim se ko se tu doselio devedesetih i ko tu vec jako dugo zivi, pozli mi !!! I stalno isto cose i stalno ista krivina i podsecanje! Stop shundu i novokomponovanim folkerima, bivsim i sadasnjim "starletama".....!! aman ljudi, zar sve u nas bunar :(((((( ! Hocu grad naseljen kulturnim ljudima, ma neka budemo i siromasni, samo da ne budemo poput ove samoprozvane "elite". "Okrecimo Beograd!"

nada

pre 7 godina

Istorijski spomenik nema sta !!!!!!!! Ko stoji iza ove posete ? Palma ?

Ena

pre 7 godina

Pojedinci baš vrše otvorenu kampanju i mržnju protiv ove žene. I da iz kuće ne izilazi vi bi je pljuvali. Tolika količina zlobe samo zato što je uspešna i što je narod voli a koliko je voli to govore njeni koncerti

Eli

pre 7 godina

Ovo nije nikakva kampanja protiv doticne pevacice niti njenih. Ovaj tekst je istinit, obisao je celu zemlju i u svim medijima je. Ovo je apel da vrednosti na kojima se "napravila" zvezda sa slike ne smeju da budu uzor nasim mladim ljudima! Kuca koju su deca posecivala nije kupljena od posteno zaradjenog novca... Sve sto prethodi bi i sama trebalo da znas i da imas pravilan kriterij. Neka se slusa njen glas, ko voli, ali da ona deci bude uzor, da se eksponiraju njeni drugi "kvatliteti" i njeni potomci, to je svesno kulturolosko samoubistvo nase nacije !!!!

Eli

pre 7 godina

Zasto niste moj komentar objavili? Da li je nesto ruzno receno, neka laz izgovorena? Ja vas molim u ime kulture i digniteta ove zemlje da mi objavite komentar, koji je sastavljen iz srca i bez trunke nepristojnosti! Imate moj e mail pa mi recite gde gresim, molim vas. Ja vasim novinama dajem sansu i citam ih ali nije u redu da se brani shund naspram vapaju da se na isti zaboravi i da se osude krimosi koji su kupovali kuce u nasem komsiluku, zna se kako i od kojih para!!! I jos djaci da ih posecuju!!!!!!

Boki1

pre 7 godina

Bože sačuvaj.Još da im objasne da Anastasija i Veljko treba uzori da im budu i milina.Fuj.Ova zemlja je totalno demoralisana

usaf

pre 7 godina

Smeniti direktora i nastavnice te skole po hitnom postupku.Voditi decu u kucu pokojnog mafijasa,ubice i kriminalca i njegove zene,koji su naneli toliko zla Srbiji je skandal nad skandalima.

Stop policija

pre 7 godina

Bravo za komentar! Bas tako!! A ona ce na to: "da je uspesna"... Nismo mi dijabole da ne znamo sta je kada se uspeh cestito zasluzi. To sto je narod zastranio trebalo bi resavati a ne tonuti sve dublje do neprocenjivog mraka nivoa tog krimi-folk sveta!!! Pitam se, ima li gore kombinacije?

bole

pre 7 godina

Po meni ti koji ne vole Cecu naj verovatnije volu N.Kandic

Eli

pre 7 godina

Mi koji ne slusamo Cecu znamo da se 'najverovatnije' pise zajedno. Za pocetak ti je dovoljno, da ne sirimo temu.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija