• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

08.06.2016

08:02

BOLESNO! "SEKS-IGRE" U SRPSKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA: Hit je "PUNJENA KOKOŠKA", igra u kojoj učestvuje pet dečaka i devojčica!

Društvo

BOLESNO! "SEKS-IGRE" U SRPSKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA: Hit je "PUNJENA KOKOŠKA", igra u kojoj učestvuje pet dečaka i devojčica!

Podeli vest

U kategoriji "maloletničke trudnoće", Srbija se nažalost svrstava u svetski vrh. Devojčice od 12, 13, 14 godina sve češće ostaju u drugom stanju upravo zbog neinformisanosti, i lošoj brizi o reproduktivnom zdravlju. Samim tim stradaju najviše dečja mladost i njihova budućnost


Otkriven je slučaj učenice stare 13 godina koja je ostala u drugom stanju i nije znala da objasni ko je otac deteta. 


PAKAO SREDNJOŠKOLKE IZ UŽICA: Moram da spavam sa očuhom da mi ne bi TUKAO MAJKU!

Nakon iscrpnog razgovora sa devojčicom, otac i ginekolog su došli do saznanja o strašnoj igri koja je trenutno popularna među tinejdžerima u Srbiji.

- Ćerka se žalila na bolove u stomaku. Otišla je kod lekara, ispostavilo se da je trudna, pa je upućena na ginekološki pregled. Kada smo je pitali kako se to desilo i ko je otac deteta, samo je odmahivala glavom - rekao je zabrinuti otac, i dodao da je njegova ćerka na kraju priznala da među vršnjacima postoji jedna aktuelna "igra", i da je ona učestvovala u njoj.


ŠOKANTAN ZLOČIN IZ STRASTI! Dečak (13) pretukao pa NOŽEM UBIO simpatiju (11), JER GA JE PREVARILA S DRUGOM!

Takozvana "punjena kokoška" je "igra" u kojoj učestvuje pet dečaka i pet devojčica. Oni se nalaze u stanu nekog od njih, onog čiji roditelji neće biti tu celo veče. Devojčica koja bude izabrana treba da zadovolji svih pet dečaka, a ako ne uspe, onda mora da "plati kaznu" - da bude njihova "žrtva" sa kojom će svi oni imati seksualne odnose, jedan za drugim.

Public

- Ja sam u šoku. Ona ne zna ko je otac deteta, jer su svi dečaci imali seks sa njom. Navodno tinejdžeri pikiraju prazan stan, pa kada odu nečiji roditelji negde okupe se i igraju ovu strašnu igru, koja mora da se zaustavi - rekao je zabrinuti otac koji ne zna šta će da radi, i kome da se obrati.


ISPOVEST SREDNJOŠKOLKE IZ MALOG MESTA U VOJVODINI: U mojoj školi seks je ključ za uspeh!

Sociolog Ratko Božović kaže za Telegraf da je porodica potpuno propala, da nije ni tradicionalna ni moderna, i da deca nikada nisu vodila ovoliko raskalašan život.

- Sve im je dostupno, jer roditelji rade od jutra do sutra. Ovo je definitivno društvo u kojem vlada haos, bezakonje, morala nema. Ljudi se uče bezobrazluku, jer se i kroz rijalitije podstiče sve: nasilje, seks, živi se danas i ne razmišlja o sutra. Ono što se ne sme zanemariti je da u Srbiji ima puno nepismenih, a od nepismenih deca ne mogu da budu drastično drugačija - rekao je Božović, i dodao da više nema zdravog odrastanja.

Public

Psiholog Aleksandar Šibul smatra da je ovaj problem uzeo velike razmere zbog uticaja grupe i niskog samopoštovanja.


PROBLEMI SA TINEJDŽERIMA: Kako da ih svedete na najmanju moguću meru?

- Deca nisu emotivno ispunjena. Porodica im nije dala dobar primer, hoće da se dokažu i misle da ukoliko pristanu na sve što se od njih traži, vršnjaci će ih tada prishvatiti. Među decom vlada velika nesigurnost, a zbog nje dolazi do sličnih problema. Uvek će postojati takve osobe u društvu, to je slično kao i sa prostitucijom, koja je u društvu otkad je sveta i veka. Možda bi rešenju problema pomogao preventivni rad, priča o seksualnosti - rekao je Šibul, koji se složio sa Božovićem da je deci danas sve dostupno, i da samo jednim klikom dolaze do pornića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
adam keranovic

pre 7 godina

legalizovati prostituciju kao na zapadu i onda je sve cisto- nema vise starleta

gradjanin

pre 7 godina

Strasno. To je lice drustva u kom zivimo. A sto se tice rijaliti koji su sljam drustva, a deca gledaji, pa vas list prednjači u promovisanju istih.\n

petar

pre 7 godina

Pa to je bilo jos 70-tih igra i kameno lice ako niste znali, kasnite jako.

Aleksandar

pre 7 godina

Vucicu!!!Zabrani rejaliti i vrati deci BRANKA KOCKICU !!!! ALO BRE!!!\n

edukacija

pre 7 godina

Krivi su roditelji. Umesto da su sa svojom decom oni po gradu ispijaju kafe i ogovaraju. Tako je to kad se neko ne izivi i napravi dete, pa onda pod "stare dane" pocinje da zivi onako kako je trebao da zivi dok je bio mlad. Najvise krivim roditelje. Nisu posveceni detetu a posle im neko drugi kriv.

zvonko

pre 7 godina

DRAGA MOJA DECA? NIJE BAŠ DOBRO ŠTO SE TO ĐOGAĐA SA VAMA.MOLIM VAS,DA VI RAZMIŠLATE U ŠKOLI FAKOLTETI,UVJEK IMATE VREMENA ZA PORODICO I ZA DJECA.JA SAM PROŠO CELI SVET ALI NIJE TO TAKO RUŽNATO ŠTO VI MISLITE.MOLIM,NEMOJTE TO RADITI I NEMOJTE SE ODMA SESATI AKO VIDITE JEDNOG MOMKA.JA VAM ŽELIM SVE DOBRO I PUNI POZDRAV JAKO SAM RAZOČARAN NA TAKE STVARI.SLUŠAJTE ME DJECO MOJA. DR.ZVONKO JANIĆIJEVIĆ dr.za međonarodno pravo

baba

pre 7 godina

batina iz raja izasla i rad to je jedino resenje kakvo ubedjivanje

Lazić

pre 7 godina

Ne znam od čega se više ježim od ove vesti ili od ovog Šibula. Ustvari više se ježim od njega. To što se dešava je normalna posledica društva i društvenih vrednosti koje smo odabrali. U velikoj britaniji je uobičajeno za devojčice dobijaju decu između 15 i 16 godina. Upoznao sam dosta parova koji su bili babe i dede u svojim ranim tridesetim godinama. Jedan par koji sam upoznao imao je četvoro unučadi od dve ćerke a njih dvoje su imali samo 34 godine. Tako da su praktično oboje bili baba i deda sa 30 godina. Kod nas praksa ipak nije takva, retki su slučajevi kao što je ovaj. Štaviše znam lično da slučajeve gde su mladići uzrasta od 25 do 35 godina još uvek bez prvog seksualnog iskustva. Razlog je uglavnom veoma loš materijalni položaj i stidljivost. Što se pak devojčica tiče uvek se nađe neki pametnjaković poput Šibula da im objasni da sve treba probati uživotu i da ne treba sputavati svoju ličnost. A posle kad dobiju svoju decu naglo patе od amnezije i prave se blesavi.

Ekskluzivno

pre 7 godina

Ja sam abortirala pre mesec dana. U DZ Zvezdara kod ginekologa moras da zakazes pregled 6meseci unapred. Ja sam htela da idem pre nedelju dana da mi ginekolog prepise pilule za kontracepciju i rekao mi je da dodjem u septembar da zakazem pregled za novembar. Do tada cu verovatno opet ostati trudna. Zbog krvne grupe ne smem da pijem bilo koje tablete

Neko iz mase

pre 7 godina

Ni Srbiji ni omladini u Sbiji nema spasa odavno. Samo što dalje odavde.

Vuki

pre 7 godina

Mladi i treba da eksperimentisu, jer neprozivljena mladost prodire u starost..

Mimi

pre 7 godina

Ne shvatam zbog čega je njih 10 u igri, ako samo šestoro učestvuju? Ne razumem u čemu ih zadovoljava, pa ako nisu zadovoljni, sledi kazna. Savršeno mi je jasno da se orgije odvijaju u stanu nekog kome mama i tata nisu u kući.

rada tomasevic

pre 7 godina

Djeca pohadjaju vjeroNauku i uvjek ih pop-o savjetuje da se srbi sloze mnoze i razmnozavaju.Djeca to shvatila ozbiljno i krenula u akciju razmnozavanja.Pobacaj grijeh i neka nama naseg podmlatka hvala Bogu i Spsovdanu danas.Na vijek vijekova.

Maki

pre 7 godina

Pa kako sam ja razumela devojcica oralno zadovoljava decake, pa ako oni nisu zadovoljni onda je oni svi... ono, znate vec sta. A ne znam kako biraju devojcicu, verovatno glasaju decaci pa koja ima najvise glasova.

neverovatno

pre 7 godina

to je evropa i njeni standardi alo traba namm normalno drustvo nista vise ako je to evropa bicu ponosan sto nisam deo nje hocu da budem normalan i da mi deca budu normalna i da ona imaju bar bilo kakvu buducnost a ne ovo

Aleksandar

pre 7 godina

Ovo je katastrofa šta rade maloletna deca to njie normalo !

Nixi

pre 7 godina

Da uzrok svemu tome nije besparica i kriza,društvo gde je sve izgubilo moralne vrednosti,sve bi bilo drugačije. Roditelji jure za poslom i novcem,bez obzira imaju li ga previše ili premalo,rade po 2 posla ili duple smene,rade po 12-14-16h i onda dolaze kući mrtvi umorni i nije im do ničega,ni do života,a kamoli da se pozabave porodicom i vide ko šta radi,gde je i kako je proveo dan. ulica,babe i dede,tv,fb i internet vaspitavaju decu i postavljaju im vrednosti. Tužno i žalosno.

Marcco

pre 5 godina

Bolje ova igra nego da se prostituišu u tim godinama, a radi se to i te kako.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija