• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.06.2016

12:15

IZ NIŠA U SVET! "Rajan erom" do Diseldorfa i Milana!

Društvo

IZ NIŠA U SVET! "Rajan erom" do Diseldorfa i Milana!

Podeli vest

Irska niskotarifna avio-kompanija "Rajan er" uvodi od 30. oktobra redovnu liniju Niš-Diseldorf, a 1. novembra i redovnu liniju Niš-Milano, najavili su danas u Nišu predstavnici te kompanije. Prema rečima Čiare Ravare iz kompanije "Rajan er", na obe linije avioni će saobraćati dva puta nedeljno

Ona je istakla da će se do utorka, 14. juna u ponoć, karte za letove do Diseldorfa i Milana prodavati po promotivnoj ceni od 20 evra.

Ravara je podsetila da će na jesen avioni kompanije "Rajan er" početi da lete iz Niša i do Berlina i Bratislave.

- Veoma smo zadovoljni interesovanjem putnika za letove na ovim linijama, a na linijama do Diseldorfa i Milana očekujemo isto ili čak i veće interesovanje - izjavila je Ravara na konferenciji za medije.

Ona je kazala da bi sa osam povratnih letova iz Niša, "Rajan er" trebalo tokom godine da preveze 120.000 putnika.


"RAJANER" U SRBIJI! Najjeftinija avio-kompanija na svetu počinje da leti iz Niša!

- Potencijal postoji imajući u vidu kolika je srpska dijaspora u Nemačkoj i kakvo je interesovanje poslovne zajednice u Italiji i Srbiji za povratne letove - kazala je Ravara.

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić je istakao da će sa novim linijama niški aerodrom biti povezan sa sedam destinacija u Evropi, što otvara velike mogućnosti za razvoj turizma u čitavom regionu. ;

- Na nama je da uložimo u renoviranje aerodromske zgrade i da razmislimo ozbiljno o produženju aerodromske piste i proširenju broja parking mesta - kazao je Perišić.

On je rekao da narednog meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu stiže mašina (cargo loader) za istovar velikih teretnih aviona, što će omogućiti razvoj kargo saobraćaja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MiGo

pre 7 godina

Uvek navijam za ove niskobudžetne avio kompanije, što ih je više to bolje za nas gradjane. Koliko je povratna karta voza ili bus-a iz Bg do Niša i obratno?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija