• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

13.06.2016

19:05

AMSS: Zbog kiše i odrona neophodna oprezna vožnja!

Društvo

AMSS: Zbog kiše i odrona neophodna oprezna vožnja!

Podeli vest

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je večeras da je zbog lokalnih pljuskova i mokrih kolovoza kao i eventualnih odrona u planinskim predelima neophodna oprezna vožnja

U zapadnim, centralnim, istočnim i jugozapadnim delovima Srbije mestimična kiša i lokalni pljuskovi otežavaju vožnju, dodao je  AMSS u saopštenju.

Vozačima se savetuje povećan oprez posebno u planinskim predelima, gde pored mokrih kolovoza, odroni dodatno mogu da ugroze bezbednost u saobraćaju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija