• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

16.06.2016

09:36

ZAŠTO JE GLUMAČKI PETAR PAN OTIŠAO TAKO RANO? Poznanici tvrde da se Manda MNOGO NERVIRAO ZBOG KREDITA U ŠVAJCARCIMA!

Društvo

ZAŠTO JE GLUMAČKI PETAR PAN OTIŠAO TAKO RANO? Poznanici tvrde da se Manda MNOGO NERVIRAO ZBOG KREDITA U ŠVAJCARCIMA!

Podeli vest

Manda se juče ceo dan loše osećao i žalio na mučninu, čak je i povraćao. Mislio je da mu je loše zbog vrućine, pa se nadao da je to samo kratkotrajna prolazna faza i da će izdržati dok ne dođe kući

 

Jedan od najboljih srpskih glumaca Milorad Mandić Manda preminuo je na sceni Ustanove kulture Vuk Karadžić u Beogradu tokom izvođenja monologa Kapetana Kuke. Naglo mu je pozlilo tokom pretpremijere dečje predstave Petar Pan. Pao je ispred svog sina, koji takođe igra u predstavi.


POSLEDNJI MANDINI TRENUCI NA SCENI: Sloboda Mićalović gledala predstavu, pa iz publike istrčala da POKUŠA DA OŽIVI PIJATELJA!

 - Manda se juče ceo dan loše osećao i žalio na mučninu, čak je i povraćao. Mislio je da mu je loše zbog vrućine, pa se nadao da je to samo kratkotrajna prolazna faza i da će izdržati dok ne dođe kući - rekao je za jedan portal izvor iz pozorišta.


OGROMNO SRCE JE IMAO MANDA! Slavni glumac pre smrti ZAVEŠTAO ORGANE!

- Na početku predstave sve je bilo u redu, niko nije ni slutio šta će se desiti. Međutim, odjednom je pao, a Milan Karadžić i Dragan Bjelogrlić su mu odmah pritrčali u pomoć. I ostale kolege su bile uz njega. dozivali su ga, blago šamarali, polivali vodom. Pritrčala je  i Sloboda Mićalović, koja je sa ćerkom bila u publici. U publici je bilo lekara, pa su i oni priskočili u pomoć. U roku od nekoliko minuta došla je i hitna pomoć, a ubrzo je stigla i Mandina supruga Anastasija, koja je bila veoma potresena. Publika je bila ubeđena da je sve to deo predstave, pa se nije ni uznemirila, ali kad je spuštena zavesa, bilo im je jasno da se nešto dešava. Oni su zamoljeni da napuste salu - priča izvor.


(VIDEO) MNOGO JE KUME, MNOGO JE... Monolog koji je obeležio Mandinu filmsku karijeru

Prema pisanju medija, Manda je nekoliko sati bio u besvesnom stanju, a srušio se na svog sina, koji je takođe igrao u predstavi.

- Sumnja se da je u pitanju srce. Manda se u poslednje vreme mnogo nervirao. Dosta je radio, snimao, trčao je na sve strane.  Razmišljao je o renoviranju Pozorišta Boško Buha, imao stambeni kredit u švajcarcima. Muka ga je stigla - završava izjavu izvor iz pozorišta, čiji se identitet ne otkriva iz razumljivih razloga.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 7 godina

Vecna ti slava Mando. A svajcarci su mnoge kostali zivota, gubitka porodice. Finasiski eksperti Djelic, Dinkic,Labus, Vlahovic PENILI SU NA SVA USTA uzimte narode kredite u svajcarcima. Uzmes 50 hiljada svajcarca a vracas 150 hiljada sa kamatama. Banda je zavrsila poslove za bankarsku mafiju, uzeli svoje provizije i lade jaja po Maldivima ili kao profesori na sopstvenim fakultetima za menadzment i bankarstvo. A koliko juce ta ista svajcarska je imala referendum da svi drzavljani svajcarske dobijaju 2700 franaka za NERAD. Sta to svajcarska proizvodi da bude toliko bogata, mozda PEROREZE ili GRICKALICE ZA NOKTE. Verujem da je Manda imao problema sa tim kreditom kao i svaki drugi gradjanin koji je poverovao EKSPERTIMA. Mando generacijo vecna ti hvala moja deca su rasla uz tvoje posalice, pesmice i glumu. Pocivaj u miru.

Ivan

pre 7 godina

Eto kakav smo mi narod! Mesto da se pitamo kako sve druge zemlje u okruženju (Mađarska, Hrvatska, Bosna) zaštitiše svoj narod od lopovskih banaka, mi još krivimo zadužene. Zelenaške banke nisu ni otkupljivale stoti deo švajcaraca kojima su fiktivno zaduživale naš narod. Mađari su isterali mnoge austrijske banke jer nisu kupile od Narodne banke onoliko švajcaraca koliko su kredita dali. Zato zamolite našu guvernerku, ministra finansija da im objasne Mađari, Hrvati... kako oni rešiše spor sa bankama, a da niko iz MMf -a, Evropske Unije ih ne ukori. Ovo pišem sa svojih 17 godina, a mislim da bi to razumelo i dete u osnovnoj školi. Jadna Srbijice i svi pošteni ljudi kao što je bio MANDA!

nada

pre 7 godina

Mnogo mi je zao Mande bio je ljudina i klasa u svom poslu ali ako se vec osecao lose morao je potraziti lekarsku pomoc pre nego izadje na scenu ! Sigurno je da problemi sa kojima se nas narod suocava izaziva stresove i njih se treba kloniti. Pruzite se samo onoliko koliko ste dugacki jer zivot je kratak. Saucesce porodici.

PLASTICNA

pre 7 godina

Njegov stres kulminirao je onim kvizom i ponizenjem koje je dozivjavao zbog njega. ,

dejan

pre 7 godina

Zar je jedan ovakav covek ,glumac umetnik morao da ima kredit??? Zar nije zasluzio bolji zivot??? O cemu pricati dalje.... nase je da se ne zaboravi.... vecna slava i hvala....\n

baba

pre 7 godina

pruzao se ti ne pruzao bog ti odredi sad i gotovo ......

mare

pre 7 godina

@dejan imao je stan koji je ostao bivsoj zeni i troje dece, a on kad je nasao novu zenu pa dobio dete sa njom, morao je i njih da namiri-to i bogatijima tesko pada.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija