• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.06.2016

12:30

EVO ŠANSE! Besplatan kurs programiranja za nezaposlene!

Društvo

EVO ŠANSE! Besplatan kurs programiranja za nezaposlene!

Podeli vest

Tokom juna i jula održaće se besplatan kurs pravljenja web sajtova za nezaposlene sa područja Beograda, a predavanja će se održati u Startit Centru na opštini Savski Venac

 

Prijave su otvorene za sve one koji žele da nauče veštine i započnu karijeru u ovoj oblasti i koji imaju volju i vreme da intenzivno rade tokom i nakon kursa.

Kurs će voditi Milovan Jovičić, iskusni programer i aktivista iz Beograda, a ovo je drugi kurs ovog tipa koji se organizuje u sklopu Startitove platforme za učenje veština iz oblasti IT-a u Srbiji. Prethodni je nedavno uspešno realizovan u Startit Centru u Inđiji.

Projekat je deo misije predstavljene Kickstarter kampanjom iz novembra 2015. i druga je iteracija pilot programa za deljenje znanja širom zemlje. 

Sva predavanja će biti snimana, a snimci i materijali će biti podeljeni javno za one koji žele da uče samostalno kroz njih. 

Startit Centar više od 6 godina (od 2010. godine) zagovara ideju tehnološkog preduzetništva u Srbiji. Do sada je u okviru ove organizacije realizovano 400 projekata i događaja koji su dosegli više od 100.000 ljudi. Čak 70% investicionih rundi u domaće startape investirano je u domaće timove sa njihovih programa zahvaljujući upravo ovoj organizaciji. Startit Centar je dobitnik nagrade Evropske komisije za promovisanje preduzetništva 

Startit je jedina organizacija u regionu centralne i istočne Evrope koju je magazin The Financial Times je istakao kao značajan doprinos tehnološkom i preduzetničkom razvoju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija