• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2016

19:04

(VIDEO) POTOP I U SREMČICI! Voda meštanima ulazila u dvorišta i zadala glavobolju!

Društvo

(VIDEO) POTOP I U SREMČICI! Voda meštanima ulazila u dvorišta i zadala glavobolju!

Podeli vest

Kiša je u beogradskom naselju Sremčica namučila građane! Žitelji ulice Ace Tričkovića morali su da brane domove od bujice koja im je poplavila dvorišta i pretila da prodre u kuće...

Pritom, nije prvi put da imaju ovakve probleme jer kada god su obilnije padavine, kuće u podnožju su na udaru.

(FOTO/VIDEO) TORNADO SA GRADOM KAO PESNICA POGODIO PANČEVO: Razbijena stakla, uništeni plastenici!

- Srećom pa smo bili kod kuće, ne smem ni da pomislim šta bismo zatekli da nismo odmah počeli da sprečavamo vodu da prodre unutra. Ne postoje odvodni kanali, pa se voda sliva niz ulicu od Osnovne škole "Vuk Karadžić" i pravi nam haos. Očajni smo, jer ovo nije prvi put da se tako nešto dešava. Srećom, pa je zaštita kuće dobro urađena, jer da nema cevi za drenažu i ovih bedema sad bih izbacivao vodu iz doma - kaže nam stanar kuće sa snimka koja je prva na udaru bujica.

Stanari ulice možda i napravili neki kanal, ali se plaši da je nezakonito.

(FOTO/VIDEO) POTOP U BEOGRADU! Nakon sinoćne oluje udario GRAD, reke potekle ulicama!

- Ne znam šta da radimo, pravimo put za vodu do šume? Ne znam ni da li je to po zakonu, pa molimo nekoga da nam pomogne - vape stanovnici Tirčkovićeve.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija