• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bizlife

05.07.2016

07:00

SIGURAN POSAO I PLATA OD 2.800 EVRA! Pasoše u ruke, pa na Novi Zeland!

Društvo

SIGURAN POSAO I PLATA OD 2.800 EVRA! Pasoše u ruke, pa na Novi Zeland!

Podeli vest

Gradić na Novom Zelandu vapi za radnicima, a za potencijalne zaposlene ima i slobodne kuće, međutim, iz gradske uprave demantuju da su će plaćati ljudima da se presele

 

je mestašce na jugu Novog Zelanda sa ukupno 800 stanovnika i preko 1.000 upražnjenih radnih mesta na različitim poslovima, a naročito u poljoprivrednom sektoru. Gradić u očaju traži zaposlene, a uz to, ima i dovoljno pristupačnih kuća u kojima bi potencijalni radnici mogli da žive.


DŽABA SU KREČILI! Ostaje stara zastava Novog Zelanda!

Prema rečima gradonačelnika ovog mestašca Brajana Kadogena u pitanju su mesta koja su dobro plaćena na različitim pozicijama u farbikama pilane, sira i mlečnih proizvoda.
Ipak, iz Kaitangate je stigao demanti da je gradska uprava izdvojila značajna sredstva kako bi plaćala potencijalnim radnicima da se presele.

Clutha District Council

- Kruže priče u svetskim medijima da ćemo plaćati ljudima 230.000 novozelandskih dolara da se dosele u Kaitangatu i da oko toga kontaktiraju gradonačelnika. Međutim, to je apsolutna neistina - objavljeno je na sajtu Kaitangate.


RAZOTKRIVANJE! Stvari koje vam niko neće otkriti o zemljama u koje putujete!

S tim u vezi, telefon gradonačelnika se usijao od poziva ljudi iz svih krajeva sveta, zaninteresovanih za ovu primamljivu ponudu. „Od toga nema ništa, ne zovite gradonačelnika“, navodi se na sajtu.

Ipak, ovaj gradić će ostaje pri svom cilju da popuni upražnjena radna mesta i sve potencijalne novozaposlene će dočekati raširenih ruku. Inače, prema podacima iz 2014. godine, prosečna plata na Novom Zelandu iznosi 2.800 evra.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bondji

pre 7 godina

Znaci to nije bila istina..ali istina je da se u Srbiji zivi sa 200e i da se cak cuveni Britanski pustolov Bear Grylls ne usudjuje da dodje kod nas na prezivljavanje.

marko

pre 7 godina

Kako doci do kontakta sto se tice ovih radnih mesta? Gde i kako da se javimo? Hvala unapred..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17