• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.07.2016

16:18

ČADEŽ: Počelo sprovodjenje dogovora iz Pariza!

Društvo

ČADEŽ: Počelo sprovodjenje dogovora iz Pariza!

Podeli vest

Predstavnici poljoprivrednih i prehrambenih kompanija iz srpskih i albanskih sredina borave u dvodnevnoj poseti italijanskoj regiji Friuli Venecija Đulia, gde će se upoznati sa načinom rada poljoprivrednih zadruga i udruženja, kao i modelima organizovanja proizvodnih klastera i saradnje malih i srednjih preduzeća sa velikim sistemima u ovoj oblasti, saopštila je danas Privredna komora Srbije

Privrednike predvode predsednici privrednih komora Srbije i Kosova, Marko Čadež i Safet Grdžaliju.

- Ovom posetom, u organizaciji privrednih komora Srbije i Kosova, samo nekoliko dana nakon Pariskog samita, počeli smo realizaciju zaključaka i dogovara sa skupa u Francuskoj, a u sklopu priprema za sledeći samit koji će se u okviru Berlinskog procesa juna naredne godine održati u Rimu - izjavio je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Na skupu održanom danas u Privrednoj komori Trsta, pod pokroviteljstvom Debore Serakjani, predsednice regiona Friuli Venecija Djulia, kome su prisustvovali i italijanski ambasador u Beogradu Djuzepe Manco i gradonačenik Trsta Roberto Dipjaca, Čadež i Grdžaliju predstavili su napredak privrednih komora Srbije i Kosova u sklopu Berlinskog procesa, na otklanjanju barijera za poslovanje i u povezivanju poslovnih zajednica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17