• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

21.07.2016

14:22

SEKS SKANDAL DRMA SAOBRAĆAJNU ŠKOLU U ZEMUNU Učenica napisala knjigu o seksualnim odnosima sa profesorima!

Društvo

SEKS SKANDAL DRMA SAOBRAĆAJNU ŠKOLU U ZEMUNU Učenica napisala knjigu o seksualnim odnosima sa profesorima!

Podeli vest

Da li je u Saobraćajno-tehničkoj školi u Zemunu bilo seksualnih odnosa između profesora i maloletnih učenica, pitanje je danima muči roditelje đaka i koji samo o tome pričaju nakon što je uzbunu podigla knjiga "Trofeji", doskorašnje učenice Tamare Marinković

Ova devojka je u svom debitantskom romanu do detalja opisala putovanje kroz srednju školu tinejdžerke koju je nazvala Nataša, njeno zaljubljivalje u profesore, od kojih su neki odmah stavili do znanja da ih veze sa učenicama ne zanimaju, ali su pojedinci prihvatili izazov „zabranjenog voća“.

Sve deluje toliko stvarno, autentično, opisano do najsitnijih detalja, sa likovima koje svi odmah prepoznaju, da kod roditelja nije ostavilo mnogo sumnje da se sve što je opisano zaista i dogodilo.

 Iako su u knjizi promenjena imena, svima je potpuno jasno o kome se radi.

- Knjiga je objavljena nedavno i od tada je haos u školi. Autorka je bivša učenica Saobraćajne škole, ali nigde u knjizi nije pomenula da se radnja odigrava u njoj. Međutim, pisala je o predmetima, polaganju vozačkog ispita, te je svima jasno o kojoj školi je reč - ispričao je sagovornik upoznat sa dešavanjima u Saobraćajno-tehničkoj školi.

GEJ SKANDAL U PADINJAKU! Pukla bruka u Kazneno-popravnom zavodu u Padinskoj skeli!

Public

Dodatnu zabrinutost uneli su opisi profesora i njihove intime. Glavna junakinja romana je sa profesorom koga je autorka nazvala Saša Arsić imala i seksualni odnos, koji je detaljno opisan. Taj seks se, prema navodima u knjizi, dogodio tri i po meseca pre punoletstva.

 Učenica do detalja opisala kako je spavala sa profesorima.

- Iako su u knjizi promenjena imena, tačno se zna koje je profesore autorka opisala. Gde i sa kim žive. Ti događaji su napisani verodostojno. Čak je za jednog profesora, koga je nazvala Miloš Ristić, navela odakle mu je supruga, koja je u tom gradu boravila upravo kada je Nataša došla kod njega u stan da se maze - dodao je sagovornik.

Ukoliko su navodi u knjizi istiniti, najšokantnije je to, smatra sagovornik, što je za Natašu i njene odnose, u stvari veze sa profesorima, znao i školski psiholog.

- Glavna junakinja je psihologu priznala da je bila u vezi sa profesorom Ristićem, ali da ne želi da ga prijavi, jer je svesna da on može da izgubi posao, brak. Ukoliko je to istinito, to je strašan udarac za školu! Znači da su nadležni znali za te odnose između profesora i učenice i niko nije reagovao, Svi su ćutali! Skandal - naglasio je naš sagovornik.

STRAŠNI SKANDALI POTRESAJU SRPSKU DIPLOMATIJU: Ambasadori pali zbog seksa i Stepinca!

Pokušaj da se od mlade spisateljice Tamare Marinković sazna da li je njen debitantski roman (auto)biografija ili plod mašte ostao je bezuspešan. Miroslava Petrović, direktorka i glavna urednica Izdavačke kuće "Miroslav", koja je objavila knjigu "Trofeji", kazala da je „autorka u romingu i da se iz inostranstva vraća tek početkom septembra“.

Na pitanje da li su u romanu opisani istiniti događaji Petrovićeva je odgovorila: Zaista nemam pojma, nisam je ni pitala, ali ja lično ne želim da verujem da je to istina.

Inače, istraga je moguća tek ako se utvrdi da su događaji opisani u romanu istiniti.

- To će, međutim, biti veoma teško da se utvrdi. To bi značilo da ta devojka, koja više nije maloletnica, treba detaljno sve da ispriča. Veliko je pitanje da li bi ona to uradila, kad već i u knjizi navodi da nije želela da ga prijavi da mu ne bi ugrozila posao i brak - naveo je naš sagovornik iz tužilaštva.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pitanja

pre 7 godina

Gde je moral I vaspitanje te sadasnje devojke ? Gde ste roditelji ?

deda Raša

pre 7 godina

Misljenja sam da je doticna veoma dobro procenila trenutno stanje u Srbiji i resila da na naj vulgarniji nacin unovci svoju knjizicu. Dok kucka ne mane repom pas ne prilazi. Idi ti lepo ispod Plavog mosta, vise ces zaraditi. Ovi nam rijaliti upropastise omladinu.

pitanja

pre 7 godina

A da li ste Vi vaspitavali vasu decu, ili je to u mesto vas radila ulica?! Roditelji su najveci krivci, pa oni imaju samo po petnaestak godina...

Marcco

pre 7 godina

A kako vaš sagovornik iz tužilaštva ne zna da je granica seksulane saglasnosti 14 a ne 18 godina ili knjiga piše o silovanju?

citateljka

pre 7 godina

Da su te ucenice bile vredne i ucile ne bi im palo na pamet da se upustaju u seksualne veze sa profesorima i nastavnicima. Ne verujem da pedagozi PRISILJAVAJU ucenice na seks jer bi se tada te devojke obratile direktoru, roditeljima ili nekoj profesorki. Uostalom one su uvek nevinasca iako vec sa 13-14 godina vise znaju i vise iskustva imaju nego mnoge zene!!!!

Zakon

pre 7 godina

@deda Rasa\n\'Alo deda?!Koji rep,koja kucka?!To je devojcica,ucenica,koju je profesor trebao da zastiti od sebe i sebi slicnih!Ona je klince,on je trebao da joj lupi kecinu i mars!Izvinjavam se deda,ali i ti si mutan!\n

Dusan Petrovic

pre 7 godina

Pa sta se ceka skola treba da reaguje, to su ipak maloletnice, koje nemogu da razmisljaju za dalje, profesori pedagozi i psiholozi su ti koje treba da ih usmeravaju i vaspitavaju, i treba ih vaspitavati kao svoju decu, to me sramotno za drzavu i bilo koje zdravo drustvo.Neka direktor skole preduzima zakonske mere i radnje, i da se tu ukljuci i MUP jer mozda je bilo i ucena oko ocena i dr.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija