• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M. - B. S.

22.07.2016

08:05

SREDNJE ŠKOLE VRVE OD SEKSA NASTAVNIKA I UČENICA! Predsednik Foruma stručnih škola Milorad Antić POTVRDIO NAVODE IZ KNJIGE KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU!

Društvo

SREDNJE ŠKOLE VRVE OD SEKSA NASTAVNIKA I UČENICA! Predsednik Foruma stručnih škola Milorad Antić POTVRDIO NAVODE IZ KNJIGE KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU!

Podeli vest

Tamara Marinković, bivša učenica zemunske Saobraćajne škole, u knjizi "Trofeji" do sitnih detalja opisala seks nastavnika i đaka * Siguran sam da je pisala o stvarnim događajima, u našim školama sve puca od seksa, kaže Antić

Znam slučajeve u kojima su se seks-afere nastavnika i učenica završavale trudnoćom i brakom
Milorad Antić

Srednje škole u Srbiji pune su seks-skandala i ljubavnih veza između nastavnika i učenica, tvrdi predsednik Foruma srednjih stručnih škola Milorad Antić! U prilog tome ide i nedavno objavljena knjiga "Trofeji", koja je šokirala javnost i u kojoj autorka Tamara Marinković, bivša učenica saobraćajne škole u Zemunu, do najsitnijih detalja opisuje seks između nastavnika i maloletnih učenica.

Iako autorka nije ni potvrdila ni demantovala da su događaji iz romana istiniti (pogledajte okvir), Antić ne sumnja u njihovu autentičnost, jer se slični seks-skandali masovno dešavaju po srednjim školama u Srbiji.


SEKS SKANDAL DRMA SAOBRAĆAJNU ŠKOLU U ZEMUNU Učenica napisala knjigu o seksualnim odnosima sa profesorima!

Prema Antićevim rečima, profesori u srpskim školama sve teže odolevaju "zabranjenom voću", odnosno ljubavnim vezama sa učenicama.

Shutterstock

 

Public

mojugao

Aleksandra Janković

psiholog

Postoje zanimanja u kojima su muške osobe posebno zanimljive adolescentkinjama, pa se tako devojke vrlo često zaljubljuju u svoje profesore. Ono što ne valja u ovoj konkretnoj priči jeste što to ni zakonski ni moralno nije dozvoljeno

- Odmah da kažem da je knjiga "Trofeji", u kojoj je opisana ljubavna veza nastavnika i đaka, sigurno autobiografija bivše učenice. Čekala je da završi školovanje, a onda sve obelodani u svom romanu. Svaka joj čast za hrabrost! Sve češći su slučajevi u kojima profesor stupa u seksualne odnose sa svojim učenicama! Oni posle odlaze na tajna viđanja, skrivaju se po kabinetima i nikom ništa! Tamara je samo jedna od hiljadu učenica u Srbiji koje su radile ovako nešto. Dešavalo se i da te veze odu predaleko, da se završe trudnoćom i venčanjem - ističe Antić.

Prema njegovim rečima, neki profesori čak imaju i posebno opremljene kabinete za seks!

- Veliki broj učenica se provokativno oblači i slobodno ponaša u školi, a moje kolege često izgube kompas i upuštaju se u skandalozne avanture. Javna je tajna da jedan ugledni profesor već godinama u školi ima svoj kabinet u kojem, umesto table i stola, ima bračni krevet u koji privodi znatiželjne srednjoškolke - dodaje naš sagovornik.

U knjizi se jasno prepoznaju likovi nastavnika iz Saobraćajne škole, nema šanse da su događaji izmišljeni
Izvor Informera iz Saobraćajne škole

Sa druge strane, knjiga "Trofeji" Tamare Marinković izazvala je pravi zemljotres u Saobraćajnoj školi u Zemunu, koju je pohađala, ali i u celoj srpskoj školskoj javnosti.

- Knjiga je objavljena nedavno i od tada je u školi prava drama. Iako su imena svima promenjena, iz opisa se jasno vidi koje moje kolege su učestvovale u ovoj "igri". Svi smo zgranuti i očajni, a najgora stvar je što su pojedina stručna lica u školi sve ovo znala. U romanu jasno stoji da je glavna junakinja išla kod psihologa i pedagoga, da im se jadala, ali da nije želela da ugrozi svoje ljubavne partnere, jer su to ugledni profesori koji iza sebe imaju brak i decu. Kao neko ko je dugo godina deo ove škole, siguran sam da ova knjiga nije Tamarina mašta, već istina - otkriva izvor Informera iz Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu.

Tamara: Likovi iz romana, nemojte da me napadate

Public

Autorka sporne knjige Tamara Marinković nije potvrdila, ali ni demantovala da su "Trofeji" pisani po istinitim događajima. Ipak, na svom Instagram profilu nakon objave knjige obratila se svim akterima romana i time nagovestila da su oni i pak stvarni!
- Dragi likovi, knjiga "Trofeji" je umetničko delo, nije optužba. Knjiga "Trofeji" je nešto što sam sama stvorila i ne postoji niko na ovome svetu ko može da je zabrani. Nemate razloga da me mrzite, napadate, niti pretite. Ne plašim se i ne bežim ni od koga. Ako želite da se sretnemo i pogledamo u oči, najavite se kod glavnog urednika izdavačke kuće u bilo koje doba dana - poručila je Marinkovićeva.
Tamara juče nije želela da govori za Informer zato što "trenutno nije u Beogradu", pa nas je uputila na izdavača Miroslavu Petrović. Međutim, ni ona nije htela da komentariše knjigu:
- Pročitajte knjigu, pa ćemo o svemu pričati kada se Tamara vrati. Tako je mnogo bolje - ljubazno nam je rekla Petrovićeva.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 7 godina

A STA JE TO CUDNO STA SVE SE PISE I PRIKAZUJE.TO JE SVE DOZVOLJENO U EVROPSKOJ UNIJI KOJA TO PODRZAVA I NJIHOVI ZAKONI STREME KA TOME DA LJUDI I ZIVOTINJE IMAJU SEKS.SVEDJANI SU PODNELI ZAHTEV U SVOM PARLAMENTU ZA SEKS SA ZIVOTINJAMA.

zulu

pre 7 godina

nije ona hrabra vec pati zbog neuzvracene ljubavi(seska)jednog profe

Resenje

pre 7 godina

Evo jednog od modela kao resenje za stopu nataliteta,u kabinete umesto tabli i kreda staviti bracne krevete i u skole uvesti i trecu smenu da rade non stop.

Slobodan

pre 7 godina

Njima neće trebati da troše novac poreskih obveznika iz državne kase, za veštačku oplodnju.

Riddick

pre 7 godina

Tako treba. Ako netće sada kadće nego sada. E pa rano se počinje bolje to da uče od sertifikovanih nastavnika nego od drugih nepodobnih izbora. Barem nešto korisno da nauče u školi.

M2

pre 7 godina

Mala je pocela rano da gleda filmove za odrasle i planira verovatno karijeru u tim vodama. Pa da se izreklamira na vreme. Na kraju, ove optuzbe su sada neosnovane jer ih nje prijavila dok je bila ucenica i sada ima sukob interesa, a tada nije imala. Tada je bila pod zastitom skole, sada nije. Ali je imalai odgovornost prema skoli i za lazne optuzbe mogla odgovarati, sada ne moze. U sustini, prljava igra od strane ucenice.

Mihajlo

pre 7 godina

Meni je nešto čudno što ovog Antića ne pozove javni tuzžilac na razgorovor, da kaže sve što zna o tim kolegama. Koji je taj majčin sin sa krevetom u kabinetu? I zašto to Antić, kao pedagog, nije prijavio nadležnima? I saznanje za krivično delo (obljuba maloletnika, ko zna šta sve ne) i njegovo neprijavljivanje je samo po sebi krivično delo. Neka se država time pozabavi a ne seiri po novinama.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija