• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.07.2016

13:16

ŠKOLSKI SEKS SKANDAL DRMA SRBIJU! Direktor Saobraćajne škole odgovorio bivšoj učenici: ZA TEBE SU PROFESORI BILI TROFEJI!

Društvo

ŠKOLSKI SEKS SKANDAL DRMA SRBIJU! Direktor Saobraćajne škole odgovorio bivšoj učenici: ZA TEBE SU PROFESORI BILI TROFEJI!

Podeli vest

Direktor Saobraćajno-tehničke škole Miroslav Macura, čija je bivša učenica Tamara Marinković napisala knjigu "Trofej" i digla prašinu u javnosti zbog opisa seksa između profesora i učenica, optužio ju je da je u knjizi pisala o ličnim erotskim iskustvima i namerno narušila ugled škole

 

- Kada su se ovi događaji navodno dogodili, nisam bio direktor, već nastavnik koji je predavao u suprotnoj smeni, pa Tamaru ne poznajem. Šuška se da se ona sada zabavlja sa bivšim profesorom, sa kojim je i pre bila, ali neću da se bacim tračevima. Ona u knjizi navodi da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi. I knjiga se zove "Trofej". Znači da je profesore smatrala trofejima. Nek istraga utvrdi da li u svemu ima krivične odgovornosti, pa ću onda da se bavim time - rekao je Macura za beogradske medije i dodao:


SEKS SKANDAL DRMA SAOBRAĆAJNU ŠKOLU U ZEMUNU Učenica napisala knjigu o seksualnim odnosima sa profesorima!

- Kada je knjiga izašla, došao mi je jedan od naših profesora i rekao da ga je Markovićeva spopadala godinu dana i da ju je on odveo kod školskog psihologa, koji o ovom slučaju ne želi da se oglasi. Ne možete na osnovu jednog romana, moguće fikcije, tvrditi da se nešto zaista desilo - dodao je.


SREDNJE ŠKOLE VRVE OD SEKSA NASTAVNIKA I UČENICA! Predsednik Foruma stručnih škola Milorad Antić POTVRDIO NAVODE IZ KNJIGE KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Riddick

pre 7 godina

E pa i ja bih sakupljao "trofejice". Čemu toliko uzbudjanija oko ne bitnih stvari?

Nepismeni

pre 7 godina

Nebitnih se pise zajedno, to je pridev a ne glagol. Zato bi I skupljao trofejice, kako rece, jer u skolu, ocigledno, nisi isao da bi nesto naucio.

Nesa

pre 7 godina

Gospodine direktore. Jako je nepozeljan za istinu stav, da su profesori, apriori, lovina a devojcice lovci. Mozda su ti trofeji upravo ucenice. Moj vam je savet da se pre bilo kakvog optuzivanja po tabloidima povedete ozbiljnu istragu, koja nema za cilj da bilo sta krije i na videlo sa rezultatima. To sta ce i dali ce jos neko da vodi istragu nebi trebalo da vas omete da nam cuvate decu od predatora sa dnevnikom ili da nam skrenete paznju da deca postaju predatori, sta god da je tacno. Na kraju krajeva to vam je i poso i obaveza. Sta god da je trulo, ili jabuka ili kruska, ako je u korpi sa zdravim vocem, pokvarice i ostale jabuke ili kruske.

djoka

pre 7 godina

Ponovo greske u pravopisu....ne bi se pise odvojeno...mnogima ovde fali skole....

Nesa

pre 7 godina

@djoka Gospodine djoka, Ako Vi u ovom slucaju vidite samo pravopis, onada se slazem sa Vama, ovde fali skole, a ja bih dodao i kulture, vaspitanja i morala. No da dopunim komentar. Mozda ovo i jeste reklama, a mozda je i doticna dama sumljivog morala kako je ovde pokusavaju prestaviti. No Vi kao da ne citate izjavu direktora. On zna da se suska da je veza postojala i da se verovatno jos uvek zbavljaju, ali je sve to bilo u suprotnoj smeni. Pa ta izjava upravo daje za pravo tvrdnji da je stvarno nesto trulo u nasem obrazovnom sistemu. Gospodo draga mi svi ovde govorimo o pedofiliji.

Ma Rekla

pre 7 godina

Odlična reklama za knjigu i, što je najvažnije - BESPLATNA. Bravo, mala...

branko1

pre 7 godina

Treba zaista poistovetiti kulturu sa prostitucijom u Srbiji.Svaka prostitutka je do sada napisala priču ili roman o svojim perverzijama.Taj šund kupuju oni koji će sutra" plakati"da nemaju šta da jedu,ali imaju za kupovinu tog šunda I slanja poruka I podrku onom ološu u rijaliti programima naših čuvenih TV ,kojima je to deo kulturnog programa.Treba ,sigurno,preispitati ko je sve učestvovao u Marinkovićkinim orgijama I perverzijama,ali I ne proglašavati ih sve krivima bez dokaza.Teško je odoleti mladoj prostitutki,pogotovo nezasitoj,kao što je ona

profesori i prostitutke

pre 7 godina

A kako vi znate da je ona prostitutka i to jos nezasita! Moyda iz licnog iskustva ili .....samo pricate u prazno? Ako je to samo fikcija,zasto ste se toliko uznemirili? zloupotrebe ima svuda.Ako je neko profesor,ne znaci da je castan i moralan covek,vec samo profesor!...a ne znaci da je covek dostojan svog poziva! WTF

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija