• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.07.2016

10:32

(FOTO) VUČIĆ U POSETI ELITNIM SRPSKIM SPECIJALCIMA! Ako zatreba, ovi momci braniće nas od terorista!

Društvo

(FOTO) VUČIĆ U POSETI ELITNIM SRPSKIM SPECIJALCIMA! Ako zatreba, ovi momci braniće nas od terorista!

Podeli vest

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je u kasarni "Rastko Nemanjić" Specijalne brigade Vojske Srbije u Pančevu

U kasarni su premijera, ministre odbrane i unutrašnjih poslova Zorana Ðorđevića i Nebojšu Stefanovića, dočekali načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović i počasni stroj.
 

informer.rs

Premijer je dodao i da ćemo uskoro kupiti nove francusko-nemačke helikoptere, ali nastavljamo saradnju i sa Rusijom i Kinom.

- Veliki čamac za 15 ljudi dobili smo od Kine, kao poklon naših velikih prijatelja - rekao je Vučić.

informer.rs
informer.rs


 

informer.rs
informer.rs
informer.rs

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
darko

pre 7 godina

Bojim se da smo neinteresantni i teroristima,Od nas ništa ne moraju da otimaju,samo ponude dovoljno i sve je na prodaju.

svetlana

pre 7 godina

SVE POHVALE YA NASEG PREDSEDNIKA VLADE G.VUCICA

Tuga

pre 7 godina

A plata,platu niko ni da spomene,svaka cast za opremu i naoruzanje ali to se ne maze na leba,80% ovih momaka radi za bednu platu koja sa svim bonusima i dodacima iznosi 55 iljada dinara mesecno.

dejo

pre 7 godina

Buduci premijeru Srbije ne dozvoli da zapad i Amerika vrsi pritisak na tebe vec pojacaj finansijski vojsku i policiju Srbije uz ovo postavi za buduceg ministra poljoprivrede ,ekonomije i kulture Srbije http://informer.rs/vesti/ekonomija/82601/NENAD-POPOVIC-Srbija-treba-podrzi-obnovu-projekta-Juzni-tok sigurno bi ti buduci premijeru ovaj covjek puno pomogao u ciljevima koji su pred Srbijom a jos ima jake veze u Rusiji a i mogao bi da dovede Ruske investitore u Srbiji

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija