• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2016

08:38

DRAMA SRPSKE DECE U ITALIJI! U hotelu u Riminiju DROGIRALI I OPLJAČKALI DEVOJČICE iz Ansambla narodnih igara!

Društvo

DRAMA SRPSKE DECE U ITALIJI! U hotelu u Riminiju DROGIRALI I OPLJAČKALI DEVOJČICE iz Ansambla narodnih igara!

Podeli vest

Lopovi su upali u hotelsku sobu u Riminiju u kojoj je bilo šest devojčica Ansambla narodnih igara i pesama "Taurunum", isprskali ih sprejom kojim su ih omamili i odneli pare i telefone

 

 

Ukradeno nam je devet mobilnih telefona, nekoliko platnih kartica, oko 900 evra...
Jedna od opljačkanih devojčica

Nekoliko razbojnika upalo je u hotelsku sobu u italijanskom gradu Riminiju, u kom je bilo šest devojčica Ansambla narodnih igara i pesama "Taurunum" iz Zemuna, omamili ih specijalnim sprejom i opljačkali ih! Devojčice uzrasta između 10 i 14 godina nisu ni bile svesne šta im se događa te noći! Tek kad su se probudile, videle su da je cela soba ispremetana i da su im ukradene pare, mobilni telefoni i nekoliko platnih kartica njihovih roditelja!

Jedna od devojčica koja je opljačkana te noći ispričala nam je da se to dogodilo 15. jula, dok su bile sa svojim ansamblom na takmičenju u ovom italijanskom gradu.


BRUTALNI NAPAD U BEČU Srpskog književnika vezali lepljivom trakom, pa opljačkali!

- Nakon treninga mi smo otišle u sobu i legle da spavamo. Kada smo se ujutro probudile, nismo mogli da verujemo šta se dešava. Cela soba je bila ispreturana, vrata od terase su bila širom otvorena, stvari razbacane, zavesa iskidana... Prepale smo se, u tom trenutku nismo znale šta se dogodilo, ništa nismo čule - priča ova devojčica.

Ambasada prati tok istrage

Ambasada Srbije u Rimu prati tok istrage pljačke naših devojčica u Riminiju.
- Zasad nema nikakvih novih informacija. Pratimo tok istrage i videćemo šta će uraditi italijanska policija - kažu u našoj ambasadi.

Ona dodaje da je odmah obaveštena uprava hotela, koja je pozvala policiju radi uviđaja.

- Policajci su razgovarali s nama, ispostavilo se da nam je ukradeno devet mobilnih telefona, nekoliko platnih kartica, kao i oko 900 evra. Policajci su nam rekli da su nas ti lopovi sigurno isprskali nekim sprejom koji nas je momentalno omamio kako bi mogli da preturaju po našim stvarima - navodi ona.

Naša sagovornica kaže da je uprkos ovoj pljački odlučeno da Ansambl završi takmičenje u Italiji.

- Ostale smo nas šest u istoj sobi. U početku smo se plašile da nam opet neko ne upadne u sobu, ali kasnije smo se smirile. Zaključavale smo sva vrata i spuštale roletne na prozorima. A u hotelu nam je rečeno da imamo i neko osiguranje i da će nam sva materijalna šteta biti nadoknađena - ispričala je ona.


(FOTO) SKANDAL! Pevačica opljačkana na putu do Nemačke!

Kako smo saznali, o ovom incidentu obaveštena je naša ambasada u Italiji. Italijanska policija je navela da urađena rekonstrukcija pljačke.

- Razbojnici su čekali da devojčice zaspe. Zatim je jedan od njih krišom ušao u sobu kroz otvorena vrata na balkonu i čitavu sobu isprskao sprejom za omamljivanje. On i njegovi saučesnici su sačekali nekoliko minuta, pa upali u sobu i opljačkali devojčice. Ima dovoljno materijalnih tragova, pa se nadamo da će i razbojnici ubrzo biti otkriveni - rečeno je našim diplomatskim predstavnicima u Italiji. 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nevena

pre 7 godina

E gde Punisa bude uvek neka glupost mora da ispadne :D

milomir

pre 7 godina

Požurimo u tu prokletu evropu , koja je bolesna , nemogu joj utvrditi diagnozu .Ima li na ovom svetu imalo mozga,kuda srlja ovo čovečanstvo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija