• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

26.07.2016

15:47

PREDLOG SNS: Novi direktor Kliničkog centra Niš da postane sadašnji gradonačelnik Zoran Perišić!

Društvo

PREDLOG SNS: Novi direktor Kliničkog centra Niš da postane sadašnji gradonačelnik Zoran Perišić!

Podeli vest

Doskorašnji gradonačelnik Niša Zoran Perišić postaće novi direktor Kliničkog centra Niš (KCN), saopštio je danas poverenik Srpske napredne stranke (SNS) Zvezdan Milovanović

Kako se navodi, Milovanović je kazao da je ta odluka doneta u SNS-u, ali da se ne zna kada će tačno doći do te promene.

Mandat sadašnjem direktoru KCN-a Zoranu Radovanoviću ističe u decembru, ali Milovanović je kazao da ukoliko bi on prešao na neku drugu funkciju, KCN bi dobio novog direktora i pre tog roka. 

Zoran Perišić je kazao da je njegovo imenovanje na mesto direktora KCN i dalje samo predlog, jer pre konačnog rešenja moraju da se obave određene procedure, prenosi portal. 

Perišić je bio gradonačelnik Niša od 2012. do 2016. godine, a zaposlen je i na niškom Medicinskom fakultetu kao vanredni profesor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija