• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.07.2016

08:22

AKCIJA "KNEZ PETROLA" I INFORMERA: Uštedeli smo vam 13.000.000 dinara! IDEMO PONOVO!

Društvo

AKCIJA "KNEZ PETROLA" I INFORMERA: Uštedeli smo vam 13.000.000 dinara! IDEMO PONOVO!

Podeli vest

Naši čitaoci za samo nedelju dana sipali 2.163.000 litara goriva i tako uštedeli po 500 dinara po rezervoaru. Zbog rekordnog odziva odlučili smo da nastavimo poklon-akciju

Velika poklon akcija "Knez petrola" i Informera nastavlja se i dalje! Zbog ogromnog interesovanja odlučili smo da ponovimo našu akciju i da krenemo u novi krug već od ponedeljka 1. avgusta, pa sve do subote 6. avgusta. A sve to jer su naši čitaoci za nedelju dana na pumpama "Knez petrola" kupili rekordnih 2.163.000 litara goriva i tako uštedeli čak 13.000.000 dinara!

Nema ograničenja
Količina goriva koju je moguće platiti sa popust-kuponom ograničena je samo veličinom rezervoara i odnosi se na sve potrošače i sva vozila

Zato idemo dalje! I od ponedeljka će naši čitaoci na svim benzinskim stanicama "Knez petrola" širom Srbije moći da kupuju benzin i evrodizel po ceni nižoj za šest dinara po svakom litru!

Pravila se neće menjati, pa sve što treba da uradite, baš kao što ste i do sada činili, jeste da sa naslovne strane isečete popust-kupon, predate ga prodavcu prilikom plaćanja i po jednom rezervoaru putničkog vozila uštedite i do 500 dinara! Količina goriva koju je moguće platiti sa popust-kuponom ograničena je samo veličinom rezervoara i odnosi se na sve potrošače i sva vozila - kako na automobile, tako i na kamione, autobuse, ali i na traktore i poljoprivrednu mehanizaciju.

Kuponi koje ćemo od ponedeljka objavljivati na naslovnoj strani Informera obeleženi su brojem, datumom i imaju poseban bar-kod. Jedan kupon može da se iskoristi za jedno sipanje goriva i to na dan izlaska u Informeru (zaključno sa 23.59). Prilikom kupovine važeći su samo originalni kuponi isečeni sa naslovne strane, a svaki pokušaj falsifikovanja ili kopiranja je zakonom kažnjivo delo.

Treba napomenuti i da su benzin i evrodizel na pumpama "Knez petrola" i u redovnoj prodaji jeftiniji za tri do sedam dinara u odnosu na druge cene na tržištu, tako da su cene koje ostvarujete sa dodatnim popustom-kuponom Informera ubedljivo najpovoljnije u Srbiji.

Informer

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija