• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. G. - N. I

08.08.2016

08:16

OTKRIVAMO: SLOBINA ĆERKA NAPUSTILA CETINJE! Marija Milošević prodala kuću (?!), NIKO NE ZNA GDE JE SADA!

Društvo

OTKRIVAMO: SLOBINA ĆERKA NAPUSTILA CETINJE! Marija Milošević prodala kuću (?!), NIKO NE ZNA GDE JE SADA!

Podeli vest

Marija je nekretninu koja se nalazi u cetinjskom naselju Bogdanov kraj prodala izvesnom hirurgu iz Crne Gore

Marija Milošević, ćerka pokojnog predsednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Miloševića, prodala je kuću na Cetinju u kojoj je živela poslednjih 15 godina, saznaje Informer!

Detalji iz biografije

* Prilikom hapšenja njenog pokojnog oca 1. aprila 2001. Marija je u vili "Mir" na Dedinju pucala u vazduh iz revolvera, zbog čega je 2002. osuđena na osam meseci zatvora, uslovno na dve godine
* Okružni sud je 2004, međutim, ukinuo presudu i predmet vratio na ponovni postupak. Pošto se nije odazvala pozivu suda, 2006. je za njom raspisana centralna, a potom i Interpolova poternica
* Posle očevog hapšenja preselila se u Cetinje u Crnu Goru
* Udala se 2002. za Cetinjanina Slobodana Bulatovića, turističkog inspektora, ali se brak ubrzo raspao. Na popisu stanovništva upisala se kao Crnogorka
* Ranije je bila u braku s diplomatom Nikolom Mišljenovićem, za kog se udala kad je imala samo 18 godina
* Navodno je 2010. tražila otpust iz srpskog državljanstva, ali je odbijena jer se protiv nje vodi postupak
* Svojevremeno je izjavila da nije u kontaktu s majkom i bratom. Navodno su imali nesuglasice oko toga gde će biti sahranjen Slobodan Milošević

Marija je nekretninu koja se nalazi u cetinjskom naselju Bogdanov kraj prodala izvesnom hirurgu iz Crne Gore. Kako kažu njene komšije, ovo je bila logična odluka Slobine ćerke, koja se nije snašla u tom kraju.

- Slabo je izlazila iz dvorišta, živela je u izolaciji godinama, pojavljivala se napolju tek kad bi trebalo da ode do prodavnice. Odlazila je ponekad i kod majke u Moskvu, ali je retko kad napuštala kuću. Živela je baš povučeno, i malo ko joj je dolazio u posetu - ispričao nam je jedan od bivši komšija Miloševićeve kog smo zatekli nedaleko od kuće.

Informaciju da je Marija prodala kuću potvrdili su nam i radnici angažovani na održavanju ove nekretnine.

Međutim, jedan od najbližih Marijinih prijatelja, bivši direktor "Politike" Dragan Hadži Antić tvrdi da to nije istina!?

- To je izmišljotina. Deluje mi kao da je, što kaže narod, neko pustio tu buvu... Marija je i dalje u Crnoj Gori. Toliko mogu da vam kažem - ističe Hadži Antić.

Saznanja o prodaji kuće na Cetinju nema ni porodični prijatelj porodice Milošević, počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić.

- Zaista ne znam ništa o tome. Sa Marijom nisam u kontaktu već nekoliko godina, a sa Mirom nikad ne razgovaram o tim stvarima - kratko je prokomentarisao Mrkonjić.


PEVAČ PROGOVORIO O VEZI SA SLOBINOM ĆERKOM! Zbog Marije IMAM DIJAGNOZU!

Sasvim je inače zanimljivo da je, prema pisanju medija, Marija praktično zarobljena u Crnoj Gori, jer su joj istekla srpska dokumenta, a ne može da dobije crnogorsko državljanstvo jer se nalazi na poternici (vidite okvir).

.
STIGLI JE CRNI DANI: Mira Marković sada nudi UPOLA CENE Slobinu vilu na Dedinju!

Ž: Radovančev

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mr burns from simpsons

pre 7 godina

koja propast za turizam crne gore, sada ce svi rusofili mirofili slobofili demonstrativno prestati da letuju u cg

ana

pre 7 godina

Bravo samo van kuće kretanje i uzivanje u lepoti zivota. Zatvor ce nam biti kad umremo. Ne mozemo svojim jadom nista ispraviti.Sto smo stariji sve nam manje treba a na kraju nista drugo sem uizivanja u lepoti prirode i slobodi.

vitez

pre 7 godina

Eeee, od kud joj kuća na Cetinju. Jeli i ona nosila gaajbice.

milica

pre 7 godina

LUDA NA BABU KOJA SE UBILA A I NA TATAU I MAMU,MILIONE LJUDI SU UNISTILI

zima

pre 7 godina

milica prvo se raspitaj ko joj je ubijo babu pa onda lupetaj dusmane jedan,radujete se necijoj nesreci isti ste kao hrvati I siptari.

zoran

pre 4 godine

Gledala kako brat nosi gajbice, on zaradio milion maraka, pa stekla kuće na sve strane. Ima se, može se.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17