• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

29.08.2016

11:10

DRAGI PRIJATELJI I NEPRIJATELJI.... Fejsbuk apel direktora KC Niš hit na društvenim mrežama!

Društvo

DRAGI PRIJATELJI I NEPRIJATELJI.... Fejsbuk apel direktora KC Niš hit na društvenim mrežama!

Podeli vest

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović je, povodom raspisivanja konkursa za izbor novog direktora te zdravstvene ustanove, na svom fejsbuk profilu apelovao na potencijalne protivkandidate da ga u periodu do izbora novog direktora ne blate i lažno ne optužuju, što je izazvalo burnu reakciju na društvenim mrežama

Radovanović je tekst počeo rečima "Dragi prijatelji i neprijatelji" i potom naveo koje "prljave poteze" očekuje od protivkandidata, navodeći da je u protekle četiri godine radio časno i pošteno i da KC Niš ostavlja u mnogo boljem stanju nego što je bio. 

Samo u prvom satu nakon objavljivanja, Radovanovićeva objava imala je više stotina lajkova i na desetine komentara od ljudi koji podržavaju njegov ponovni izbor za direktora KC Niš. 


PREDLOG SNS: Novi direktor Kliničkog centra Niš da postane sadašnji gradonačelnik Zoran Perišić!

Za agenciju Beta Radovanović je rekao da se na ovakvo obraćanje odlučio jer su napadi na njega već krenuli, a njegova porodica to teško podnosi.

- Neka Upravni odbor KC Niš i Vlada Srbije izaberu koga hoće za direktora, ali ne želim da me 'lokalni' napadaju - rekao je Radovanović, koji je postao poznat široj javnosti u zemlji, ali i okruženju, kada je posredstvom sajta te zdravstvene ustanove zapretio da će obelodaniti imena svih onih koji su vršili pritisak na njega ne bi li im preko "veze" zaposlio nekoga na konkurs za prijem lekara.

Radovanović je na fejsbuku naveo da do 29. okotobra, kada će raspisati konkurs za izbor direktora KC Niš, očekuje od protivkandidata da probaju da ga na najbesprizorniji način diskredituju i da mu "pošto za četiri godine nije ukrao dinar ili evro ili dolar, a preko 30 milijardi RSD je potpisao, nadju neki račun od par stotina dinara, kao najveći verovatno najveći blud".

On je dodao da očekuje da će narednih dana "naprasno" krenuti pacijenti ili slučajni prolaznici da šalju slike ''nekim'' novinama ili redakcijama i da osvanu naslovi "skandalozno, horor, bruka u Kliničkom centru Niš" za šta će optuživati direktora. 

Radovanović je u objavi takođe naveo da očekuje da će  mu "pravi prijatelji" davati savete da se pazi od nečega, a već su napisali "anonimnu prijavu" i prosledili je "probranim medijima", kao i da ga savetuju da napusti SPS i učlani u SNS zarad mesta direktora.

Posle pobrajanja niza prljavih poteza koje očekuje od protivkandidata, Radovanović je napisao:

- Zoki Radovanović je Srbin, pravoslavac, otac, oženjen, pravi prijatelj, brat, patriota, padobranac 63. pad. br, profesor, doktor, normalan, brzo pričam, šuškam kad pričam, pozitivno zamajen itd, ali i neko ko nije lopov, prevarant, ugovarač tajnih ugovora, maneken farmaceutskih kuća, procenat majstor, zapošljavač za pare ili uslugu.

U tekstu je Radovanović potom podsetio da je u protekle četiri godine radio časno i pošteno i da KC Niš ostavlja u mnogo boljem stanju nego što je bio. 

- Rezultate danima mogu da nabrajam, ali prizanjem i sve greške, koje nisu bile namerne... - naveo je on. 
 
Radovanović je takođe naveo da prihvata i poštuje "fer" borbu jer je od Slavice Djukić Dejanović i Zlatibora Lončara imao podršku, i to pre svega zbog toga što ih nikada nije izneverio, to jest dozvolio da sistem nije u funkciji.

On je dodao da neće dozvoliti da mu bilo ko "beozbraznim radnjama udara na porodicu, obraz, ime i prezime, čast, poštenje" i tekst završio rečima "Srećno svima... Srbija do Tokija...".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ма то је будала.

Zikina dinastija

pre 7 godina

Ovaj je totalno lud covek. Treba uvesti psihijatrijsko vestacenje za sve odgovorne funkcije. Nis tone u ludilo... Bombe, pucnjava, ludi direktori... Haos!

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija