• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

07.09.2016

20:22

UBRIZGAVAJU GEL U VAGINU DA BI IMALE BOLJI SEKS: Nova bizarna moda zavladala među Srpkinjama!

Društvo

UBRIZGAVAJU GEL U VAGINU DA BI IMALE BOLJI SEKS: Nova bizarna moda zavladala među Srpkinjama!

Podeli vest

Među ženama u Srbiji vlada novi trend - ubrizgavaju hijaluronski gel u vaginu kako bi poboljšale svoj seksualni život! Prema rečima ginekologa, ova bizarna modu je hit u svetu, a u poslednje vreme je sve popularnija i u našoj zemlji

Reč je o zahvatu koji se radi u lokalnoj anesteziji i košta između 300 i 500 evra, a poenta je u tome da, nakon ubrizgavanja sintetičkog gela, vagina nabubri i postane osetljivija, što povećava seksualni užitak i pojačava orgazam.

Seksolog: Šta će im pomagala?

Seksolog Savo Bojović smatra da ženama nisu potrebna pomagala da bi imale bolji seksualni život!
- Ubrizgavanje ove veštačke mase u vaginu je nešto potpuno novo i još nije toliko zaživelo u Srbiji. Ako se pokaže kao dobra i korisna metoda, ne treba osuđivati žene koje to žele. Ali smatram da svako u seksu treba da uživa koliko mu je dato i koliko ume. Bitna je ljubav i ličnost, a ne zapremina i količina - ističe Bojović.

(FOTO) IZVADILI MONSTRUMA IZ STOMAKA: Banjalučki hirurzi odstranili turmor težak 31 kilogram!

Specijalista ginekologije i akušerstva dr Radomir Aničić kaže da u njegovu ordinaciju dolazi sve više žena, uglavnom između 25 i 35 godina, koje traže da obave ovaj zahvat.

- Ova intervencija potpuni je hit u svetu i konačno je svetlost dana ugledala i u našoj hirurgiji. Iako su pacijentkinje i dalje stidljive i po malo skeptične kada je ova metoda u pitanju, naša praksa je pokazala da je poslednjih meseci broj zainteresovanih porastao i da je bilo između 15 i 20 žena koje su želele određenu dozu hijalurona u svojoj vagini. Na ovaj korak odlučuju se najčešće zbog boljeg seksualnog života i jačeg doživljaja orgazma - kaže Aničić.

Prema njegovim rečima, ova operativna metoda ne iziskuje puno novca, niti vremena.

Gde se sve stavlja hijaluron?

* Usne
* Bore
* Jagodice
* Podočnjaci
* Vagina

- Ubrizgavanje hijalurona u vaginu traje svega desetak minuta i, u zavisnosti od ordinacije, košta između 300 i 500 evra. Nakon ginekološkog pregleda i izgleda vagine, doktor sam proceni koliko kubnih milimetara hijalurona je potrebno! U lokalnoj anesteziji, tankim iglicama masa se ubrizgava u vaginu, u takozvanu G tačku, gde se završavaju svi nervni završeci koji idu iz klitorisa, zbog što boljeg osećaja. Kada se gel ubaci u vaginu, ona nabubri i poveća se, pa prilikom seksa žena brže doživi orgazam - objašnjava naš sagovornik.

Da je hijaluron apsolutni hit u svetu hirurgije, slaže se i plastični hirurg dr Dimitrije Panfilov.

SRPSKI HIT BIZNIS! Naši lekari sužavaju vagine za samo 200 evra, NAVALILE ŽENE IZ CELOG SVETA!

- Hijaluron je veštačka, sintetička masa, poput gela, koja se u organizmu resorbuje između šest i 12 meseci, bilo da ga stavljate u usta, jagodice ili, u ovom slučaju, vaginu. Dozvoljena doza je oko pet kubnih mililitara, jer više ne bi smelo! Za ovu metodu se odlučuju žene između 25 i 35 godina, ali i one u srednjim godinama kada im seksualna moć oslabi ili kada požele da više stimulišu svog partnera. Zbog brzog nestajanja iz tkiva, veliki broj žena nakon određenog perioda vraća se na remont, po novu dozu, jer hijaluron nije opasan po zdravlje - ističe dr Panfilov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 7 godina

Debelo ,dobro debelo zlo ,ce sve ovo da vrati na pocetak ,....jad i bijedu...

VladimirR

pre 7 godina

Kegelove vežbe su najbitnije za dobre odnose među partnerima. I žene od 60 godina ostavljaju utisak da su u najboljim godinama za bračne aktivnosti.

pavle

pre 7 godina

Bravo za zene prvo masinu razvale od bluda,pa je onda remontuju. Hahahahha.

Dragan Subotica

pre 7 godina

Koje zene? Ako mislis na ove takozvane beogradjanke koje su se tamo skotrljale sa brda nebi li postale starlete i zgrnule lovu time sto montiraju plastikance gde god stignu a usput ubrizgavaju budalastine i u shutjku? E jadne li su! Jos su jadniji muskarci jer ne kapiraju da se dusa ne moze izslikonisati. Zene...uzivajte vi samo  i pratite zapadne budalastine a natalitet nam je 0 kao i vasa sreca\n

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija