• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.09.2016

15:23

PRETI EKOLOŠKA KATASTROFA! Nafta se izlila kod Siska, ako je brana ne zaustavi, stiže do Beograda!

Društvo

PRETI EKOLOŠKA KATASTROFA! Nafta se izlila kod Siska, ako je brana ne zaustavi, stiže do Beograda!

Podeli vest

Iz sisačke rafinerije su potvrdili da im je pukao cevovod, nakon što su ribočuvari Zajednice sportsko ribolovnih udruženja u Savi, nizvodno od Siska, uočili isticanje naftnih derivata i tome obavestili nadležne

- Budući da nismo znali iz koje fabrike derivati potiču, alarmirali smo sve nadležne službe, pa su na mestu ekološkog incidenta izašli inspektori i policija – rekao je za Hinu šef ribolovačke službe Željko Glavinić.

Brzo je ustanovljeno, kaže, da derivati potiču iz Rafinerije nafte u Sisku.

Iz sisačke rafinerije potvrđeno je da im je pukao cevovod i da je prošle noći firma Novaton sanirala oštećenje, a na Savi je za samo dva sata postavljena plutajuća brana, kako bi se sprečio incident širih razmera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 7 godina

Ovo je za "utehu" ....nekada su nam do Beograda plutali srpski leševi!

miki delija

pre 7 godina

ako je tako staviti sve ustasama na racun da namire stetu

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija