• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

17.09.2016

19:23

ZAVRŠENA PORODIČNA ŠETNJA Dveri: Čuvamo naše prave vrednosti!

Društvo

ZAVRŠENA PORODIČNA ŠETNJA Dveri: Čuvamo naše prave vrednosti!

Podeli vest

Pokret "Dveri" organizovao je danas porodičnu šetnju čiji je cilj da se od Vlade zatraži da porodične vrednosti i briga o natalitetu budu na prvom mestu u Srbiji

Šetnja je počela ispred zgrade Skupštine Srbije u Kralja Milana a okupljene na simboličan način predvode deca na trotinetima, biciklama i u kolicima, kako bi se i time ukazalo na neophodnost jačanja porodičnih vrednosti.

Okupljeni nose zastave i balone sa natpisima "Dveri" kao i državne zastave, a među njima su i predstavnici Svetskog kongresa porodica iz više zemalja, koji je prethodno održan u Beogradu. 

Na tom kongresu, u organizaciji Pokreta "Dveri", usvojena je Beogradska dekleracija, u kojoj se naglašava da porodica i porodične vrednosti a ne promocija homoseksualizma moraju da budu pod zaštitom države i društva.

Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Сваку ВЛАДУ, која не може да прехрани свој сопствени НАРОД... чека РЕВОЛУЦИЈА...!! У Србији је ПОРОДИЦА угрожена...Опстанак породице, као и стварање породице су доведени у питање...Колико Имамо нежења...? највише у Европи...Зашто се жене не усуђују да рађају...? Зашто милионски абортуси у Србији...?? Зашто девојке не желе у брак - који ће издржавати пензијама Свекар и Свекрва..? Не чините добро...! Не радите ДОБРО...! бадава демократија када "нема леба" ни ...НАТАЛИТЕТА...! То је дебакл политике!

zimzelen

pre 7 godina

Kakav bi natalitet bijo da nema sandzaka I 4 opstine siptara a ima ih dosta I u Beogradu.Tako nam je kad je demokratija,ima dosta I ove arapske djece izbjeglica I oni ce popraviti natalitet samo napred islam.Pametni Srbi nece da radaju jer se sve daje za arape a nasoj bijedi porezi.Pogledajte emisiju kvadratura kruga pa vidite kako nam djeca zive I gdje zive.Informer sto mi niste prije objavili komentar za naslov;;ovo je naj veci problem Srbije

marko

pre 7 godina

Bravo, tako je. Pokazite ovim sodomistima sta je porodica i prava ljubav. Ono sto oni promovisu nema veze s mozgom. Bolesnici.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija