• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink

25.09.2016

23:17

OČAJNIČKA ODBRANA ALBERTA NAĐA: Prošao sam kroz pakao, nisam silovao niti zlostavljao suprugu!

Društvo

OČAJNIČKA ODBRANA ALBERTA NAĐA: Prošao sam kroz pakao, nisam silovao niti zlostavljao suprugu!

Podeli vest

Bivši fudbaler Albert Nađ kroz suze se u tv emisiji branio od optužbi koje je na njegov račun iznela njegova bivša supruga, Jelena Nađ

Jelena Nađ je takođe u tv emisiji rekla kako je, između ostalog, bila fizički zlostavljana i da je Albert u jednom trenutku pokušao čak i da je siluje pred sinom.

 Na pitanje zašto je prijavio rođenog sina policiji, bivši fudbaler je rekao:

- Želeo sam da ga naučim pameti jer mi je psovao. Rekao mi je: "Je*em ti mater cigansku!"" - rekao je Albert.

On je naveo i da je tražio DNK ćerke jer nije verovao da je njegova zbog toga što je uhvatio bivšu suprugu u preljubi.

printscreen

Na optužbe da je bivšu suprugu Jelenu tukao i pokušao da siluje pred decom 2010. godine, Nađ kaže:

- Niti sam silovatelj niti sam nasilnik. Tu su državni organi. Spreman sam na sve. Šta je čekala šest godina?!-- tvrdi Albert i napominje da je njegov stariji sin njega optužio za nasilje zbog toga što je izmanipulisan.

Upitan da li ga je ikada policija zvala zbog tog krivičnog dela, odgovorio je:

"Nikada", rekao je Nađ i nastavio:

- Jedini poziv sam imao onaj oko alimentacije i tom pozivu sam se odazvao".

O navodima da je Jelenu tukao u prvoj trudnoći zbog čega je dete rođeno s urođenom kataraktom i da nije hteo da plati operaciju, Nađ je rekao:

"Pa ko je platio?! Jedini sam ja radio u tih 15 godina braka. Postoji izjava starijeg sina da sam plaćao sve operacije. Poslednja operacija je trebalo da se obavi prošle godine i mogla je da se obavi ovde, a traženo je od mene da se obavi u Barseloni, kao i prva. Nisam bio u mogućnosti da odgovorim tom zahtevu", rekao je Nađ.

printscreen

-O šest godina pakla posle razvoda sam do sada ćutao samo zbog dece- nastavio je nekadašni fudbaler.

"Dete mi je nazivala ustaškim kopiletom, jer je moja sadašnja supruga rođena u Osijeku. To se desilo kada je kao slučajno prolazila pored moje zgrade. To sam prijavio. Podneo sam četiri ili pet takvih prijava. Uvek su mi govorili da se smirim i da ona samo traži pažnju", priča Nađ.

Na pitanje da li je zbog Jelene imao prekid u odnosima sa najbližima, rekao je:

"Osam ili devet godina nisam razgovarao ni sa ocem ni sa majkom ni sa bratom ni sa kumom. Nije mi dozvoljavala. Bio sam budala. Voleo sam je. Bili su mi centar sveta", rekao je Nađ i nastavio:

"I sa ujakom sam prekinuo kontakt jer ga je Jelena optuživala da joj se nabacivao, a onda je došla na sahranu da mu ljubi leš".

printscreen

Još jednom na konkretno pitanje "da li je tukao ženu u trudnoći", Albert je kategorično odgovorio:

"Ne!"

- Trenutno moja supruga plaća mojoj deci alimentaciju. Ne stidim se da to kažem i ponosan sam na nju. Naučio sam da živim i sa milionima, ali i sa jednim dinarom na računu- kaže Nađ i dodaje da pati što ne viđa decu.

BOLNA ISPOVEST ŽENE ALBERTA NAĐA: Tukao me u trudnoći, HTEO JE DA ME SILUJE PRED SINOM!

ALBERT NAĐ ODGOVORIO BIVŠOJ ŽENI: Nemam šta da krijem, ISTINA ĆE SE USKORO SAZNATI!

(VIDEO) JELENA NAĐ NA IVICI SUZA: Albert me je zlostavljao, sad moram da ga slušam kako se pravda?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 7 godina

Sto podrska pokazao sve uplatnice koje je isplatio alimentaciju na koju se obavezao pred sudom ??????? platio skolarinu koju je sam prihvatio??? trazio DNK da se radi kad je tebalo da se oslobodi od placanja i dali je platio kad je utvdjeno ocinstvo frajer nemam ne radim jer radim na crno i stetu pravim i deci i drzavi FRAJER NIJE NEGO OBICNA ??????

lazni bot

pre 7 godina

Koja smo mi ludnica od zemlje sad Pink i Prva ratuju preko njihovih ledja i sve se dize na drzavni nivo jos ce i premijer zakazati konferenciju za stampu zbog ovog

Nina

pre 7 godina

Nadj laze, ali ova njegova bivsa zena je velika zlobnica i pohlepna je za novcem. Zlo od zene. Ona nije nikakva majka, on nije nikakav otac. Jadna deca. A skolska godina tek pocela.

JADAN COVEK

pre 7 godina

Neka su mu ziva i zdrava deca i on sa njima ali ona Zdero je moralna i fizicka nakaza od zene. Kako je nije sramota pa i ona ima sinove da li bi zelela da ih zene ovako maltretiraju? Ja sam zena ali sam zgrozena sta jedna nakazna televizija moze da napumpa i pusti u etar.

Beograd naš grad

pre 7 godina

Da da zena sam ali duboko verujem da je čovek od ove lujkače izmanipulisan bio i i dalje je. Pitanje za dotičnu šta je od škole završila i šta joj je zanimanje i da li ako maše papirom da je ona staratelj dece koje su njene obaveze, ako ne zna neka pročita. Otac treba da plaća alimentaciju sve ostalo je njegova dobra volja. Pošto je htela da bude staratelj eto joj dobila je. Drugo dok je imao lovu bio je dobar, sram neka je bude. Državo zaštiti nasilje u porodici ali kako žene tako i muškarce. Molim lepo, zena sam ali toliko kvarnih i odvratnih lica vidjam svakodnevno u svom okruženju, kada je lova u pitanju ne biraju sredstva. Sada se setila, što je radjala toliku decu sa čovekom do kog joj nije stalo. Treba njenu porodicu i nju da bude sramota blaga je reč. Zakon za sve ljude bili beli, crni, muški, ženski. Stop nasilju kako prema ženama, tako i prema muškarcima. Hvala.

Milorad Culibrk

pre 7 godina

Gospodjo Jelena, istina je samo vasa i samo je vi znate. Ko je od vas u pravu to je za nas nebitno. To je bitno samo za Vas i Alberta. Ali zaso se ja ukljucujem u vasu pricu. Razlog je Vase pismo. Reci koje ste napisali govore vise od svake istine. Necete to moci da objanite svojim pokoljenjima.

Zelenko

pre 7 godina

Сваки професионални спортиста, без изузетка, морао би пре брака да потпише одговарајући уговор, којим би себе обезбедио од алаве жентураче, која се узгред креше с његовим колегама. Човече, њене финансијске апетите не би задовољио ни Меси. Зар деца нису могла да иду у нормалне школе? Који су то трошкови да плаћате алиментацију по 2.000 евра месечно плус школарине, екскурзије, летовања, скупа лечења у приватним страним клиникама и ко зна шта све не? Преко 10.000 евра за паркирање? Хорор филм. Човече, након свега што му је направила, он је ладно отишао у подстанаре, оставивши јој стан на доброј локацији који је убрзо продала, плус кућу у коју је уложио 300.000 евра? Јако, јако ми је жао Алберта Нађа. Заиста, не знам шта та жена након свега још хоће? Жао ми је и те деце, која немају представу како их мајка манипулише да мрзе свог оца.

Lucija

pre 7 godina

Ajde bre sram vas bilo, oboje ste ista go..., volim svog sina vise od svega na svetu i nikada mu tako nesto ne bih priredila.Samo su vam milioni u glavi, bando nepismena!!!

badza

pre 7 godina

Jel ovo novi rijaliti da popuni prazan prostor izmedju farmi,parova i velikog brata,

Zivko

pre 7 godina

Predbracni ugovor je zakon svih zakona.Nije ova gospodja igrala fudbal i zaradila milione nego Nadj Albert.Nek radi gospodja pa nek zaradi.

gedza

pre 7 godina

aj da detektor lazi!!!! necu nikom da verujem ni osudjujem dok se ne dokaze!\n

majka

pre 7 godina

Ako je u tolikoj bedi gospodja Nadj odakle joj novac da sredi usta, da se onako neguje i oblaci. Zasto sam ne proba da zaradi za decu. Ne mora se ici na privatni fakultet. I sama sam gajila decu samostalno od jedne plate pa su danas fakultetski obrazovani ljudi, a da sam imala 2000 evra mesecno....I koja to normalna zena ne ode momentalno da prijavi muza koji je tuce u trudnoci i ne napusti ga odmah. Zbog para?

tiki

pre 7 godina

isti su,ona sponzorusa a on batinas......jadna deca

veselin022

pre 7 godina

BOLESNA ŽENA UGLAVU - STVARNO BOLESNA. Molim direktora Pinka da nas prestane matletirati sa ovakvim emisijama - Mitrovću stvarno si ga preterao...

cica

pre 7 godina

iz cele ove price Albert treba traziti zastitu. ocigledno je da doticna starleta nije bas sva svoja a i preljubnica je da ne kazem ono drugo. sa njim je bila dok se lepo zivelo i dok se nije vodilo racuna o novcu. klasicna sponzorusa a i vidi se po njoj. glumata ucviljenu majku.\n

Zivana

pre 7 godina

Nedaj se Alberte a ova njegova bivsa vestica 100/

mia

pre 7 godina

Koji ste vi balkanci da vam je uzor ovaj monstrum? Uzeo je mladost ovoj zeni, maltretirao je, djecu je otpisao jer je sve dokumentovano da je pristaoali ne placa. Sakrivati stvari da mu ne plijene, prijeti komisiji, Ocigledno da je nasilnik. Treba da placa pa i noj izdrzavanje. Koliko kosta njegovanje djece 8 sati a ova zena njeguje troje djece 24 sata svaki dan to treba da plati jer djeca nisu samo njena. Ma gadi mi se ovaj mufljuz koji ce docekati da g sutne i ova druga pa ce i nju okititi da je kurva. Traziti DNK djetetu od 8 godina ma fujjj, nek mu se sve ovo vrati nije drugo ni zasluzio.

ratko pavlovic

pre 7 godina

Ja mu u potpunosti verujem,jer ja sam isto prosao golgotu.Nazalost u Srbiji je donesen nakaradan zakon i muskarac ni u kom slucaju nemoze dokazati svoju nevinost.Ogradjujem se od slucajeva gdje su muskarci zenama nanosili vidne povrede,ali ne mogu da svatim da sud moze da prihvati izjavu navodno maltretirane zene koja kaze da je suprug samarao deset godina a da se ona nije pozalila cak ni najboljoj prijateljici,a da ne kazem da se nije obratila nekom organu.Nevjerovatno ali ako vas sud obelezi kao nasilnika i bez dokaza zena nastavlja da korisi imovinu ,kucu ,stan je muskarac mora prepustiti imovinu zeni,Sto ga je ona neosnovano optuzila nikom nista,

lilli

pre 7 godina

U Srbiji majke radjaju decu sebi, bivsi kada nadju zamenu zaborave da su imali porodicu, mada nisam na strani ove Jelene ali pricam iz licnog iskustva!

Sara Alan

pre 5 godina

MORA ČITATI: Pozdrav svima Moje ime je Sara Alan, želim vam reći veliku hvala velikom dr. Akinu zbog vraćanja moje sreće na mene, vidio sam njegovu vezi putem Interneta od strane druge dame koju je prije pomogao. Ne znam kako izraziti ono što je učinio za mene jer je donio više od sreće za mene, on je doveo natrag moj ljubavnik na mene, ne samo moj ljubavnik, ali sada moj muž, nakon što je razbio sa mnom za 6 godina. Doista cijenim veliku pomoć koju mi ​​je dao i mislim da sam danas najsretnija žena na svijetu. Drago mi je da se moj muškarac vratio, sve što je učinio za mene bio je samo za 24 sata što moćan čovjek, on je doveo natrag moj muž koji je napustio 6 godina u samo 24 sata hvala ti Gospodine. Složio sam se s njim da podijeli svoje dobro djelo na mreži, pa čak i na radijskoj postaji, zbog čega sada dijelim ovdje. Ako želite zahvaliti dr Akinu za mene ili vam je potrebna njegova pomoć, dr Akin ima moć da biste riješili bilo kakav problem, možete ga kontaktirati putem e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp i Viber Chat: +27656406432.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17