• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

01.10.2016

15:00

ZAUSTAVLJENI ILEGALCI Vojska i policija sprečile 9.300 osoba da pređu granicu Srbije!

Društvo

ZAUSTAVLJENI ILEGALCI Vojska i policija sprečile 9.300 osoba da pređu granicu Srbije!

Podeli vest

Zajedničkom akcijom vojske i policije na granici Srbije sa Bugarskom sprečeno je 9.300 osoba da ilegalno pređu granicu, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane

 - Zajedničke snage vojske i policije su od svog formiranja, 16. jula ove godine, otkrile više od 9.300 migranta koji su pokušali da pređu državnu granicu i 53 krijumčara koji su prevozili više od 750 migranta - izjavio je ministar odbrane Zoran Đorđević.

Đorđević je sa ministarkom pravde Nelom Kuburović obišao zajedničke snage bezbednosti u objektima "Petačinci", "Sloboda" i na prelazu Gradina.

VUČIĆ I BORISOV RAZGOVARALI TELEFONOM: Migrantska kriza i energetika glavne teme...

Kuburović je najavila da će kazne za krijumčarenje ljudi biti pooštrene, kao i kazne za nedozvoljen prelaz državne granice, u sklopu procesa izmene Krivičnog zakonika.

U pratnji ministara bili su i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Jovica Draganić, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, direktor Vojno-bezbednosne agencije brigadni general Petar Cvetković i komandant Zajedničkih snaga vojske i policije general-major Želimir Glišović.

TRAŽITE POSAO? Mađari zapošljavaju lovce na migrante, plata 710 evra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Van pameti je ako neko pokusava da sakuplja bilo kakve poene koristeci situaciju sa emigrantima,terajte to sto pre iz Srbije inace smo nadrljali,postacemo usko grlo za njih i necemo se nikad izvuci,to upravo EU i Amerika i hoce.\n

Tralala

pre 7 godina

Sprečeni su da iliegalno pređu granicu ali ne kažete šta je sa tom gamadijom dalje bilo----vraceni nazad ili.......prešli legalno ne daj boze! Hitno zatvoriti sve ulaze u Srbiju i podići "kineski zid" prema makedoniji bugarskoj i rumuniji kao i dihtovati administrativnu liniju da ne moze ni muva da preleti a kamo li da prođe dobro organizovana i utrenirana i plaćena armija muslimanske gamadije koja osvaja evropu!

goca

pre 7 godina

Slazem se sa zidom, samo kako podici zid izmedju srbije I kosova?

Sonja

pre 7 godina

ako svi koji podu i dodu ....gde ce mo mi...ostale zemlje su se ogradile a mi celog zivota glumimo zadusnu babau.....

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija