• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.10.2016

13:52

KBC ZVEZDARA: U toku su građevinski radovi i nabavka medicinske opreme!

Društvo

KBC ZVEZDARA: U toku su građevinski radovi i nabavka medicinske opreme!

Podeli vest

Pevačica Ana Štajdohar je nedavno na jednoj društvenoj mreži objavila da je užasnuta stanjem koje je zatekla u KBC Zvezdara. Ona je okačila fotografiju na kojoj se vidi da je zid u jednoj od zgrada KBC Zvezdara potpuno propao. Evo šta je povdom ovoga izjavio direktor KBC Zvezdara, Petar Svorcan
KBC Zvezdara



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 7 godina

Ova " poznata zvezda" bi zaista mogla da organizune koncert za donaciju zdravsgvu Srbije. S obzirom da se unazad godinu dana svi trude da se stanje popravi, ali bas ne moze tako brzo , mislim da bi njen doprinos "pomogao" . Inace nema sta da se zgrazava, postoje privatne bolnice gde se "zvezde" poradjaju, a mk cemo i dalje u bolnici na krajj grada, koja ima dusu i divan kadar

Sofija

pre 7 godina

Ako hocete kvalitetan pregled, dobru dijagnostiku i toplu ljudsku Rec, idite u KBC"Zvezdara". A sto tice renoviranja, za godinu dana je uradjeno ono sto nije ni za prethodnih 20. Pomentu vospodju ne bih zdleo da komentarisem.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija