• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

08.10.2016

15:26

PANIKA U DŽET-SETU! Omiljena kurva srpske elite IMA SIDU?!

Društvo

PANIKA U DŽET-SETU! Omiljena kurva srpske elite IMA SIDU?!

Podeli vest

Već izvesno vreme vlada prava panika među srpskim političarima, ali i pevačima i fudbalerima! Naime, elitna beogradska prostitutka koja živi u jednoj evropskoj prestonici a zaražena je virusom HIV viđala se s nekoliko srpskih političara, poznatih pevača i sportista

 

Čim je procurila vest o njenoj bolesti, nekolicina funkcionera je medicinsku pomoć zatražilo van zemlje, piše Kurir.

- Nisu smeli da se testiraju u Srbiji jer bi to verovatno procurilo u javnost, pa su to obavili u susednim zemljama. Vlada prava panika, boje se da su možda zakačili sidu - priča sagovornik, inače blizak jednom od zaraženih političara koji je koristio njene usluge. Naš izvor dodaje da je ovaj političar prostitutku preporučivao i svojim kolegama.


KOME TI, BRE, KURVO? Nezapamćen rat popularnih voditeljki i atraktivnih starleta!

- Ima tu političara koji se nalaze na vrlo visokim funkcijama, porodičnih ljudi, oženjenih, vrhunskih sportista, poznatih biznismena, pevača... Do nje se dolazilo isključivo po preporuci i sve je primala u jednom otmenom hotelu, gde ima apartman. Haos je nastao pre nekoliko sedmica, kada se u tim krugovima pročulo da je ona zaražena. Prijatelj mi je rekao da je u tim orgijanjima bilo i odnosa bez kondoma - priča izvor.


CACA IZ PAROVA O AFERI "ELITNA PROSTITUCIJA": Madam Željka nikog ne tera, ali ko želi, može da se kurva!

On dodaje da su, kako ne bi pukla bruka, u panici putovali u inostranstvo kako bi diskretno obavili preglede.

Pixabay/Promo

Seksolog Jovan Marić objašnjava zašto javne ličnosti plaćaju prostitutke.

- Znam iz profesionalnog iskustva da prostitutke ili prodavačice ljubavi posećuju između ostalog i osobe koje ne mogu lako da zadovolje svoje bizarne seksualne fantazije poput sadizma, mazohizma i raznih drugih krevetskih bravura. Razlog je najčešće to što takve stvari ne mogu da predlože suprugama, stalnim partnerkama ili povremenim "normalnim" prijateljicama... Svako ko ima novac i moć lako može da dođe do mlade devojke koja se prodaje. Moguće i da su nesigurni i frustrirani zbog fizičkog izgleda, oblika i veličine polnog organa - kaže Marić.


RAZBIJEN LANAC ELITNOG SEKS-TURIZMA! Prostitutke iz Zagreba otkrile klijente, među njima i SRPSKI BIZNISMENI I POLITIČARI!

On objašnjava i zašto je moguće da se toliko ljudi raznih profila i profesija ustremi baš na ovu prostitutku.

- Ako kruži priča o nekoj majstorici u krevetu ili se pročuje, kako mi muškarci u žargonu kažemo, da u krevetu cepa čaršave, onda oni navale ko lud na brašno - komentariše Marić.


POZNATA PEVAČICA O ELITNOJ PROSTITUCIJI: Zbog slave i novca, imala sam seks s kriminalcima i političarima!

Psiholog Aleksandra Janković kaže da se muškarci, pa i političari, odlučuju iz mnogo razloga na animir-dame, a i da je jedan od njih - moda.

- Mnogo je muškaraca koji žele da probaju seks s prostitutkama, neki to učine iz radoznalosti, neki iz takmičarskih razloga, a neki i da bi ostvarili fantazije za koje nisi imali dovoljno snage da ih isprobaju sa svojim suprugama. A što se tiče testiranja, postoji nešto što se zove halo efekat, kad jedan posumnja da je zaražen, ostali se vode njihovim primerom i hoće da provere šta se s njima dešava - kaže Jankovićeva.

SKANDAL! Menadžer poznate srpske pevačice PRIZNAO DA JE PODVODIO maloletnicu!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 7 godina

Koja crna srpska elita ...i koje elitne kurve ....sve jad do jada ,.....

marko

pre 7 godina

E tako se obara vlada. Bravo za onoga ko je ovo smislio.

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Ovo može da ispadne i dobro. Recept za ozdravljenje društva u Srbiji?! Naime, jedno zaraženo djubre, kroz koje su prolazile svakakve spodobe, od Afrike pa do Dalekog Istoka, može da očisti sve ove kontraverzne političare i biznismene u Srbiji, koji, u suštini, predstavljaju samo najobičniji ljudski korov.

maglovito

pre 7 godina

Daleko im lepa kuca!Daleko od tog drustvenog taloga!Kad mi kazu koristile usluge ,uglednih politicara,dodje mi da povracam!Kako moze da bude ,uvazen politicar,koji se kurva sa ovim zarazenim zenturacama!Pa oni su..dno dna!Obicni prodavaci magle!

vitez8

pre 6 godina

TO NIJE MNOGO OPASNA BOLEST VEC KADA IMAS MORAS DA KORISTIS LEKOVE. DILALIZA ZA BUBREGE JE OPASNIJA .MORAS DA IDES DA CEKAS IZGUBIS VISE OD POLA DANA .

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija