• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

10.10.2016

08:58

PEDOFIL NI PRED SUDOM NE ODUSTAJE OD DEVOJČICE: Ja i Natalija (13) se volimo, OŽENIĆU JE!

Društvo

PEDOFIL NI PRED SUDOM NE ODUSTAJE OD DEVOJČICE: Ja i Natalija (13) se volimo, OŽENIĆU JE!

Podeli vest

Nenad Stevanović Roki (37) iz Krive Feje, koji je snimljen kako ljubi malu Nataliju S. (13), kazao je na saslušanju da je još letos spremio kumove i starog svata i da će je kad-tad oženiti

Uporan
Neću odustati od Natalije. Ako baš mora, sačekaću da završi osnovnu školu
Nenad Stevanović Roki

Nenad Stevanović Roki (37) iz vranjskog sela Kriva Feja, koji je snimljen kako ispred osnovne škole u Vranju ljubi 13-godišnju Nataliju S., kazao je pred tužiocem da se on i devojčica vole i da će je kad-tad oženiti!

- Još letos sam spremio kumove, starog svata i neću odustati od Natalije. Ako baš mora, sačekaću da završi osnovnu školu - kazao je Roki u subotu pred nadležnim tužiocem. Stevanoviću je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Natalijina majka Verica Stanisavljević (43) kaže da je njena porodica prijavila pedofila još tokom leta, kada ga je devojčica upoznala preko Fejsbuka.

- On je moju ćerku na raspustu našao preko Fejsa, slao joj poruke i udvarao se. U julu ju je odveo u Vranjsku Banju da je oženi. Odmah smo to prijavili policiji i vratili smo ćerku kući - priča Stanisavljevićeva.

(FOTO) UHAPŠEN PEDOFIL U VRANJU! Muškarac u pritvoru zbog nedozvoljene polne radnje nad detetom!

Ona ističe da je od početka Natalijine "veze" sa Rokijem govorila ćerki da ne sme to da radi.

Od jula, kada je Natalija pokušala da pobegne sa njim, redovno smo u kontaktu sa psihologom
 

Informer

Verica Stanisavljević, Natalijina majka

- Non-stop smo joj to pričali, i moj muž i ja, ali džaba. Mi odemo na posao, ona ostane sama kod kuće, a on je zove i šalje poruke. Govorila sam joj da telefon služi samo meni da se javi, da je pozovem s posla, a ne da komunicira sa ljudima kao što je Nenad. Od jula, kada je pokušala da pobegne sa njim, redovno smo u kontaktu sa psihologom, a o slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad - kazala je Verica.

Inače, ona i njen muž imaju još jednu ćerku, koja se udala sa 15 godina, ali oni su kao roditelji blagoslovili tu vezu i brak.

Podsetimo, Stevanovića je policiji prijavila škola, nakon što su sredinom prošle nedelje na društvenim mrežama osvanule fotografije kako ljubi Nataliju ispred dvorišta OŠ "Radoje Domanović", koju pohađa ova devojčica. Nenad je snimljen u ponedeljak po podne kako 20 minuta grli i ljubi učenicu sedmog razreda na trotoaru, naočigled brojnih šokiranih prolaznika i đaka.

U petak, odmah po hapšenju, Stevanović je i u policiji ispričao da on nije pedofil, već da su on i devojčica u ljubavnoj vezi. Govorio je kako je ljubav obostrana, da namerava da je oženi i da neće odustati od nje.

Roki je zaposlen u rudniku "Grot" u Krivoj Feji. Pre nekoliko godina dobio je otkaz u ovoj firmi jer je vozeći kamion u dvorištu firme napravio materijalnu štetu, ali je kasnije vraćen na posao.

Nenadove komšije su nam ispričale da je on uvek bio čudan i zaljubljive prirode. Voleo je, kažu, i da popije malo više, ali nikad nije bio agresivan. 

Umalo oženio transvestita

Meštani Krive Feje kažu da je Nenad Stevanović Roki pre nekoliko godina preko Fejsbuka upoznao jednu devojku iz Beograda i doveo je kući. Njegovoj majci bilo je čudno što oni nedelju dana nemaju seksualne odnose, pa je upala u sobu kod snaje i strgnula joj gaćice. Ispostavilo se da je snaja - transvestit! Razočarani Roki je odveo "snajku" u policiju u Vranjsku banju i snužden se vratio kući.


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hercegov Grad

pre 7 godina

Svi u prici, sem devojcice, razumeju pricu! \n

jogi

pre 7 godina

Roditelji blagoslovili brak druge cerke koja ima samo 15 godina.E roditelji,roditelji\n

zilijen

pre 7 godina

Strasno, trebalo bi majku uhapsiti a sada verovatno kuka jer ovoj nesrecnoj devojcici trazi bogatijeg zeta...

boro

pre 7 godina

sad će Kusta da snima novi film , ovo je sve ludo , a njemu takvi trebaju .

Igor

pre 7 godina

Nagradno pitanje: ko je bolesniji - njeni roditelji sto udadose dete od 15, on ili njegova keva koja "strze gacice" sa trandze?

Nebojša

pre 7 godina

Postupiti po zakonu i na robiju ili još bolje u ludnicu. O kakvoj ljubavi priča manijak koji manipuliše tako malim detetom. pedofile bi trebalo u kamenolome a da imamo smrtnu kaznu i vešati

sandrans1

pre 7 godina

A koliko bogatasa ima zene mladje i do 40 godina , pa kako se to zove?

Nikita

pre 7 godina

Budalu u ludnicu, taj nije normalan! A maloj ocitati bukvicu! Nisu ni tu cista posla, bezala kod njega? More, isterati joj iz glave takve bubice.

Megi

pre 7 godina

Brod ludaka, kad su dali blagoslov cerki od 15, neka daju i ovoj od 13, koja je razlika? Socijalni radnici ne rade svoj posao.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17