• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.10.2016

07:10

(ŠOK VIDEO) MNOGO NESLANA ŠALA! Srpski radnici na kolenima, a ŠEFOVI IZ KOREJE PUCAJU OD SMEHA!

Društvo

(ŠOK VIDEO) MNOGO NESLANA ŠALA! Srpski radnici na kolenima, a ŠEFOVI IZ KOREJE PUCAJU OD SMEHA!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz fabrike Jura u Leskovcu koji je za samo par sati izazvao veliki broj komentara ali je i razgnevio građane Srbije

Naime, posle priča da u ovoj korejskoj fabrici poslodavci radnike teraju da nose pelene kako ne bi išli u toalet tokom radnog vremena, na internetu je osvanuo snimak na kome se vidi kako odabrana grupa radnika kleči pred rukovodstvom fabrike.

Snimak je verovatno nastao za potrebe kompanije i kao šala, budući da radnici mašu srpskim i južnokorejskim zastavama, ougovaraju slogane na korejskom jeziku i smeju se.

Međutim ovaj spot nije naišao na odobravanje među građanima Srbije jer su se društvene mreže usijale od negativnih komentara i da je to ponižavanje srpskih radnika, koji rade za minimalac.

Ako je i šala, mnogo je neslana!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
joca

pre 7 godina

Prvo, to nije klečanje već tradicionalni način pozdrava i iskazivanja poštovanja. Drugo, da ih iskorištavaju za male pare, iskorištavaju. Treće, da nikad više neće biti samoupravljanja, neće. Četvrto, ni naši poslodavci se ne ponašaju bolje (iz iskustva).

Prvoslav

pre 7 godina

Pa pored inspekcijeada koja je podmi'ena kao i odgovaraju'a ministarstva i sindikati koji lizu D..E rukovodstvima i vlastodrscima nebi bilo cudo da su koreanci nekog i nagu..li od radnika.Vucic je doneo takav zakon o radu da radnici nemaju nikakva prava. Znam da ovo nesmete objaviti 100%. Ali je ovo istina.

NIKI87

pre 7 godina

Ne bi klecao nikome ni u sali, pre bi mu razbio glavu francuskim kljucem i sacekao policiju.

Radnik Jure Nis

pre 7 godina

Ovo je Yura u NIsu a ne u Leskovcu i ovo nisu radnici vec menadzeri sto klece, od njih zavisi sudbina svakog radnika, oni su sada klekli a mi klecimo svakog dana, nema bolovanja, nema slobodnih dana, ima dosta toga skrivenog od javnosti a vec su pokusale mnoge televijzije da udju i nijedna nije uspela a na tome se i zavrsilo. Ima mnogo zanimljivih stvari za javnost sto znamo i sto bi smo rekli. Svasta se desava unutra u tom kako radnici kazu - inkubatoru.

Radnik Jure NIs

pre 7 godina

Zasto nema jure u beogradu ? Pa nece beogradjani da rade ovako nesto pogotovo za minimalac od 20.000 .... Znaci svasta se desava i nikako nista da izadje u javnost jer se radnici plase zbog otkaza a beogradjani ih naucili da mozemo i da klecimo za minimalac jer namamo druga primanja ...

arso

pre 7 godina

E moji Srbi, samo se Bogu klanja... Ne mogu da verujem da ste se toliko ponizili pred jednom limenom konzervom.

MILE

pre 7 godina

Svako ko ima nekoliko razreda skole zna da jeto iskazivanje postovanja u Korejskoj kulturi ,ali svi skolovani su proterani iz Srbije

Nesa

pre 7 godina

Naslov i video nemaju veze jedno sa drugim. Cinimi se da se ovde radi o velikoj manipulaciji. Ne branim ove strance ali nekako su me roditelji ucili da istinu beskrajno postujem pa odgovarala mi ili ne.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20