• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

13.10.2016

23:44

VRŠNJAČKO NASILJE, DEVOJČICA VAN KONTROLE: Stolicom slomila nos drugaru iz razreda!

Društvo

VRŠNJAČKO NASILJE, DEVOJČICA VAN KONTROLE: Stolicom slomila nos drugaru iz razreda!

Podeli vest

Majka dečaka L. O. (9) tvrdi da u OŠ „Isa Bajić“ zataškavaju slučaj povređivanja njenog sina, kom je ćerka poslanice vojvođanskog parlamenta razbila nos stolicom

Dečakova majka Ana Osmanović kaže da joj je sin povređen prošlog petka dok se u školi održavao vašar povodom Dečje nedelje.

- Trebalo je da deca prodaju stvari na polovini stola i da imaju po jednu stolicu. Ta devojčica je bahato zauzela tri stola, a kada je moj sin tražio stolicu, bacila ju je na njega i razbila mu nos, koji je sada iskrivljen. Dete mi ima podlive.

Bili smo kod psihologa i nalazi su katastrofa. Noću moram da ga vodim u toalet zato što je uplašen, upiškio se, gubio je svest i rekao mi je da ima crne tačke pred očima - priča Ana.

Ona dodaje da su u školi slučaj pokušali da zataškaju zato što je majka devojčice pokrajinska poslanica Dragana Potpara (SNS), te da namerava da podnese prijave protiv roditelja i škole i o svemu će obavestiti kabinet ministra prosvete Mladena Šarčevića.

Međutim, Potpara kaže da je došla u školu odmah nakon incidenta i da je pomogla dečaku.

- Ujutru idem kod učiteljice i razgovaraću sa direktorom. Moje dete nije bacilo stolicu, već su je deca vukla i ona je udarila dečaka. Kada sam došla, oba deteta su plakala. Od toga se sad pravi događaj zato što sam ja u pitanju - kaže Potpara, koja je i članica odbora za obrazovanje pokrajinske skupštine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija