• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.10.2016

19:42

LOTO GROZNICA TRESE PARAĆIN! Ceo grad juri penzionera koji je dobio 1,8 miliona evra!?

Društvo

LOTO GROZNICA TRESE PARAĆIN! Ceo grad juri penzionera koji je dobio 1,8 miliona evra!?

Podeli vest

Na prodajnom mestu u Paraćinu gde je srećni dobitnik popunio listić vredan 225.655.815 dinara uplaćuju uglavnom stariji ljudi... Obično ti penzioneri skromno popune jednu do dve kolone i odu, kaže prodavačica Jasmina Milanović

Dobitnik sedmice na lotou vredne neverovatnih 1,85 miliona evra najverovatnije je penzioner iz Paraćina, saznaje Informer! Tiket vredan tačno 225.655.815 dinara uplaćen je u centru Paraćina, a prodavačica u kiosku "Lutrije Srbije" Jasmina Milanović kaže nam da kod nje loto listiće popunjavaju isključivo stariji ljudi, penzioneri.

Paraćinci baš srećnici

Paraćinci su srećne ruke u brojnim nagradnim igrama. Pre četiri godine poznati paraćinski zlatar dobio je 100.000 evra u nagradnoj igri koju je organizovao jedan proizvođač sladoleda. Drugi Paraćinac je u nagradnoj igri "Koka-Kole" dobio džip, a penzionisanog vozača "Staklare" gotovo da nije omašila nijedna nagrada koju su priređivali dnevni listovi. U svakom slučaju, ovaj dan je posebno srećan za sve Paraćince, jer je pre tačno deset godina u vojnom magacinu eksplodiralo 11.500 tona eksploziva, a niko nije stradao.

Što je najneverovatnije, vrlo je moguće da je srećni dobitnik uplatio tek jedan ili dva tiketa, jer kako smo saznali, retko ko na ovom uplatnom mestu popunjava velike sisteme.

Ceo grad na nogama

Prodavačica Jasmina Milanović rekla nam je da se ceo Paraćin dao u poteru za loto milionerom, i da je ona uverena da je srećni dobitnik neki stariji sugrađanin.

- Kod mene uplaćuju uglavnom penzioneri, ispune po kolonu-dve i odu. Iskušaju sreću, pa šta bude. Verujem da je jedan od njih dobitnik ovako velike premije. Taj srećnik se još nije javio i pitanje je kada će. Svejedno, neka mu je sa srećom, dobio je tačno 225.655.815 dinara ili oko 1,85 miliona evra - rekla nam je Jasmina i dodala da je od utorka uveče, kada je izvučena paraćinska sedmica, oko njenog uplatnog mesta veoma živo:

- Svi bi da saznaju ko je dobio sedmicu na lotou. Ljudi stoje pored kioska i čekaju da se srećnik pojavi. Neki su mi rekli da će odsad početi redovno da igraju. Čim je izvučena sedmica, odmah im se vratilo poverenje u "Lutriju".

Public

Grupu Paraćinaca zatekli smo ispred uplatnog mesta kako raspravljaju o tome ko bi mogao da bude srećni dobitnik.

Studentkinja iz Jakova rekorder

Devetnaestogodišnja studentkinja iz Jakova rekorder je visini premije na lotou, pošto je u aprilu ove godine ubola sedmicu vrednu 251.096.670 dinara ili nešto više od dva miliona evra. Ona je krila da je dobila toliki novac, ali njen otac nije izdržao, već se pohvalio u kafani i tako je razotkrio.

I oni su čuli da je loto milioner postao "misteriozni penzioner", pa čim vide da kiosku priđe neko stariji, pomisle da je došao da podnese tiket na isplatu.

ZABODE GA! Paraćinac osvojio 1,8 miliona evra na Lotou!

Radmilo Aleksić iz naselja Trešnjevica ne može ni da zamisli koliko je "vlasnik sedmice" trenutno srećan.

- Upravo gledam u izlog na kome piše iznos dobitka i razmišljam koliko je taj čovek srećan. Ne mogu da pretpostavim ko je, ali "para na paru ide", tako da mislim da je srećnik neko ko ima puno para. A možda je i stvarno neki skromni penzioner, kako po gradu pričaju. Znam neke prijatelje koji su ranije dobijali šestice i podizali po hiljadu do dve evra, ali da se neko ovoliko obogati... Moja supruga, sin i ja igramo loto, ali nikada nismo dobili više od petice - kaže Radmilo Aleksić iz Trešnjevice i dodaje da je i u poslednje vreme imao neke "sitne" dobitke.

Navijaju za siromašne

Njegova sugrađanka Mirjana Ivković "navija" za to da je sedmicu dobio neko ko je siromašan.

- Pričaju da je to neki skromni penzioner, i iskreno, baš se nadam da je to istina. Neka se neko takav obogati, kad već ne mogu ja. A moj suprug Golub i ja smo nekada igrali loto i imali smo dobitnu kombinaciju, ali je on izgubio listić. Posle više nikada ništa nismo dobili - kaže nam Mirjana.
 

Public

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 7 godina

otkad je djuka moler penzioner i zivi u paracinu

MILE

pre 7 godina

Devetnaestogodišnja studentkinja iz Jakova rekorder je visini premije na lotou, pošto je u aprilu ove godine ubola sedmicu vrednu 251.096.670 dinara ili nešto više od dva miliona evra. Ona je krila da je dobila toliki novac, ali njen otac nije izdržao, već se pohvalio u kafani i tako je razotkrio.HAHAHAHAHHA PA KAKO SE ZOVE TA STUDENTKINJA KADA JE RAZOTKRIVENA

XXL

pre 7 godina

Opet je "neko" NN lice koje je bilo u prolazu uplatilo tiket u jednom gradu zvanom Paraćin (otišlo u budžet drugim rečima u molerskim kantama).

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija