• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

21.10.2016

20:14

LOTO MILIONER  IZAŠAO IZ ILEGALE: Evo na šta će potrošiti 1,85 miliona evra!

Društvo

LOTO MILIONER IZAŠAO IZ ILEGALE: Evo na šta će potrošiti 1,85 miliona evra!

Podeli vest

Misteriozni Paraćinac, dobitnik premije od 225 miliona dinara, kontaktirao "Lutriju Srbije" i zahtevao da mu isplate na račun samo deo novca. Tražio od njih da mu za skoro milion evra kupe nekretnine u "Beogradu na vodi" i zlatne poluge

Misteriozni Paraćinac, dobitnik sedmice na lotou vredne 225 miliona dinara (1,85 miliona evra), javio se juče "Lutriji Srbije" i zahtevao da mu se na račun isplati samo deo premije, saznaje Informer! On se raspitivao za mogućnost da mu "Lutrija" za sumu od skoro milion evra kupi zlatne poluge i stanove u "Beogradu na vodi".

Srećni dobitnik iz Paraćina, za kog se veruje da je skromni penzioner, želi po svaku cenu da ostane anoniman i da se ne sazna da je baš on dobio silno bogatstvo.

Sigurniji sa zlatom

Prema našim saznanjima, loto milioner iz Paraćina, odmah pošto se javio "Lutriji", insistirao je na tome da mu se dobitak od 1,85 miliona evra ne isplaćuje odmah.

LOTO MILIONERKA 'POLUDELA': Htela da zapali servis u Mladenovcu, jer joj nisu dobro popravili BMW!

Brdo zlata ili tri penthausa

Za iznos koji je dobio, 1,85 miliona evra, srećni dobitnik iz Paraćina mogao bi da kupi 53 kg zlatnih poluga ili 14 dvosobnih stanova od 60 kvadrata u jednoj od kula "Beograda na vodi". Ukoliko bi ovaj Paraćinac sebe želeo da počasti možda jednim luksuznim, četvorosobnim, penthausom od 142 kvadrata, na atraktivnoj prestoničkoj lokaciji, za svojih 1.850.000 evra mogao bi da kupi tri takva stana!

- On nije želeo da sav taj silan novac odmah dobije na račun, već je tražio da mu se isplati samo deo. Raspitivao se za mogućnost da mu se od dela para kupe zlatne poluge i stanovi u novogradnji, u "Beogradu na vodi". Pominjao je da bi na to utrošio oko milion evra. Rekao je da se tako oseća sigurnije nego da toliki novac drži na računu. Pitao je da li bi "Lutrija" mogla da mu pomogne u svim tim transakcijama, pošto on nikada nije imao iskustava sa tolikom količinom para. Bio je vrlo diskretan i uzbuđen, videlo se da nipošto ne želi da se sazna da je dobio na lotou toliki novac - kaže sagovornik Informera blizak "Lutriji Srbije".

U samoj "Lutriji" zvanično kažu da nema potvrde da im se javio dobitnik sedmice na lotou, ali objašnjavaju kako ide procedura sa isplatom novca.

LOTO GROZNICA TRESE PARAĆIN! Ceo grad juri penzionera koji je dobio 1,8 miliona evra!?

Dobitnik može da traži da mu se novac isplati na više računa. Neophodno je da se javi u roku od 60 dana
Marko Radović,
direktor marketinga i pi-ar "Lutrije Srbije"

- Zadatak "Lutrije Srbije" je da dobitniku sedmice isplati novac u celosti, umanjen za porez. Ta uplata može da se izvrši na više računa, u zavisnosti od toga šta dobitnik želi. Jedino je bitno da se on javi u roku od 60 dana, u suprotnom gubi pravo na nagradu. Nismo do sada imali slučajeve da je neko tražio da "Lutrija" od njegove premije i u njegovo ime kupuje bilo šta, niti je do sada premija isplaćivana na rate. Nemam informacija da se srećni dobitnik javio, uostalom "Lutrija" je vrlo diskretna kada su takve stvari u pitanju - rekao nam je Marko Radović, direktor marketinga i pi-ar "Lutrije Srbije".

Public

Paraćin ga traži

Diskrecija garantovana
Srećni Paraćinac je bio vrlo diskretan i uzbuđen, videlo se da nipošto ne želi da se sazna da je dobio na lotou toliki novac
Izvor Informera

Koliko misteriozni loto milioner pokušava da sakrije od javnosti da se obogatio, govori podatak da u njegovom Paraćinu, ni tri dana pošto je listić uplaćen u centru grada dobio sedmicu od 1,85 miliona evra, nemaju predstavu ko bi to mogao da bude. Spekuliše se da ja u pitanju penzioner, pošto uglavnom oni uplaćuju loto listiće na mestu gde je izvučena sedmica. Zna se samo da je srećnik popunio listić od 230 dinara.

- Ne zna se ko je dobitnik, ali se nagađa, do sada sam čula ber pet verzija. Priča se da je reč o penzioneru, konobaru, radniku na benzinskoj stanici, pa vlasniku perionice, poštaru, srednjoškolcu. Potraga za srećnim dobitnikom traje, do tada sve su nagađanja. Ne znamo ni zvanično ni nezvanično ko je dobitnik. Biće još verzija, ali mislim da će na tom i ostati, odnosno da se ime srećnika neće saznati - kaže Violeta Stojanović, zaposlena u "Državnoj lutriji Srbije" u Paraćinu.

ZABODE GA! Paraćinac osvojio 1,8 miliona evra na Lotou!

 

Ko su sve bili loto-milioneri u Srbiji:
Irena prijavila "sedmicu" i spiskala dva miliona!

Public

 

 

Svi dosadašnji dobitnici "sedmice" u nagradnoj igri loto u Srbiji, a ima ih ukupno 78, krili su identitet osim Irene M. iz Beograda, koja je javno priznala da je dobila premiju vrednu skoro dva miliona evra!

Ova Beograđanka, koja je "sedmicu" izvukla 2011. godine, svojevremeno je sa celom Srbijom podelila radost zbog dobitka. Ona je bukvalno trčala po komšiluku i vikala: "Dobila sam 'sedmicu'!" Pričalo se da je Irena na leđima istetovirala dobitnu kombinaciju, da je kupovala skupocene automobile, išla na egzotična putovanja... Uglavnom, zna se da je vrlo brzo potrošila novac i vratila se "starom" životu.

Profesor iz Novog Beograda dobitak od 320.000.000 dinara proslavio je u krugu najuže porodice, supruge i ćerke, i nastavio da živi sasvim običnim životom. Iako je postao milioner, profesor je prvo platio svu kiriju koju je dugovao, a zatim se i ponovio patikama kod Kineza. Najveći deo novca je sačuvao kako bi ćerku poslao na školovanje u inostranstvo.

Među dobitnicima "sedmice" je i naš gastarbajter na privremenom radu u Austriji. Čovek je došao u Srbiju na odmor, uplatio tiket i dobio novac koji, kako je rekao zaposlenima u "Državnoj lutriji", nije uspeo da zaradi za sve godine mukotrpnog rada u Austriji.

Direktor marketinga "Državne lutrije Srbije" Marko Radović kaže da još nije bilo slučajeva da se srećni dobitnik ne javi.

- Kada dođu kod nas, uglavnom su sumnjičavi i pod velikim pritiskom. Premeštaju se s mesta na mesto, plaše se da ih snima kamera. Dešava se da dobitni tiket kriju u unutrašnjim džepovima i donjem vešu, a jedan dobitnik nam je čak rekao: "Ni rođenoj deci nisam priznao da sam dobio 'sedmicu' - kaže Radović.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drago

pre 7 godina

Možda je Pajtić dobijo pošto sada nema gdje krasti pa da mu lutrija malo pomogne.

Vuki

pre 7 godina

Malo mu zivota ostalo, a on hoce da investira..

Don Milisav

pre 7 godina

Kriminalce oslovljavaju sa pocetnim slovima a ove srecnike bi da unesrece. Stvarno su ludi ovi novinari.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija