• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.10.2016

14:46

(VIDEO) KRALJEVSKO VENČANJE NA OPLENCU! Princ Mihailo i princeza Ljubica izgovorili sudbonosno da!

Društvo

(VIDEO) KRALJEVSKO VENČANJE NA OPLENCU! Princ Mihailo i princeza Ljubica izgovorili sudbonosno da!

Podeli vest

Princ Mihailo Karađorđević i njegova princeza Ljubica Ljubisavljević venčali su se danas u Crkvi svetog Đorđa na Oplencu!

Sin pokojnog princa Tomislava Karađorđevića i princeze Linde je sa svojom izabranicom Ljubicom Ljubisavljević na prijemu ugostio, osim članova i prijatelja kraljevske porodice Karađorđević, i ugledne goste iz javnog života Srbije i inostranstva, kao i predstavnike medija.

Mladi par krunisao je svoju ljubav brakom u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, a njihovo venčanje obavljeno je po svim tradicionalnim pravoslavnim običajima. Crkveni obred služio je Njegovo presveštenstvo Episkop istočnoamerički, gospodin Irinej.

Venčanju su prisustvovali članovi kraljevske porodice Karađorđević, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ambasadori, članovi diplomatskog kora, brojne zvanice iz zemlje i inostranstva. 

printscreen RTS

Dug i srećan život su, po završetku venčanja, mladencima poželeli i mnogobrojni građeni, okupljeni ispred Crkve Svetog Đorđa na Oplencu. 

Princ Mihailo Karađorđević, najmlađi sin pokojnog Njegovog Kraljevskog Visočanstva Princa Tomislava i princeze Linde, rođen je 1985. godine u Londonu. Pre desetak godina vratio se u Srbiju, gde je i upoznao izabranicu svog srca, diplomiranu farmaceutkinju Ljubicu Ljubisavljević.

Printscreen You Tube

Prinčevski par planira da se bavi društveno-korisnim radom, oboje su zaljubljenici u prirodu i želja im je da, kao i do sada, žive u Srbiji. Posle crkvenog venčanja na Oplencu biće održan svečani prijem na Belom dvoru u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragana

pre 7 godina

Da da vidim da je kraljevsko vencanje jedino se pitam o cijem trosku? Da li to mi,gradjani Srbije placamo ovo carsko bahanalisanje????

SlobodaNarodu

pre 7 godina

A ko vama kriv sto nemate vase princeve i kraljevske loze, Srbi imaju i neka im srecan i brak i zivot. A vi se ne morate preslaciti u srpska imana, poznajemo se , zar ne?

exSer b

pre 7 godina

Jado jedna od mrznje ne mozes koraknuti napred.Nije o tvom trosku jer ti nemas nista i zivis od pomoci.

dragomir

pre 7 godina

Dragana ,bas si nasla na kojoj ces temi da ostavis ovaj hrabri komentar,divim se tvojoj "hrabrosti"

zorica

pre 7 godina

Dragana,koja zavist i zloba.Zar ti nije mozda moglo pasti napamet da sinovi Princa Tomislava imaju majku Princezu Jelisavetu i da mozda sami zaradjuju i da nemora da im drzava placa vencanje ili kako ti nazivas "bahanalisanje" SRAMOTA.....uzivaj u svojoj zlobi.....od toga se obicno poruzni

maki

pre 7 godina

Mlada izgleda super. Konacno neka normalna vest. Srecno!

pauna

pre 7 godina

mladi, lepi ,skromni, cestitam i neka ih sreca prati.zajedljivci ostavite se neumesnih komentara.sigurno nije o vasem trosku.

Mikac

pre 7 godina

Kada će novinari početi da pišu pravilno i da prenose ono što je stvarno a ne šta bi bi bilo ako bi bilo. Kakva kraljevska porodica i kakvi prinčevi i princeze kada niti ni u jednom dokumentu Republike Srbije se ne pominje kraljevina. Srbija je Republika i ne postoji nikakava kraljevska porodica ili prinčevi.. Ako se oni izjašnjavaju da hoće da se vrate na presto onda su oni protiv naroda Srbije i hoće da izvrše državni udar i onda po zakonu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija