• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

25.10.2016

19:25

ODGOVORAN ZA SMRT MALOG RADENKA OPET RADI: Doktor potura priče da su roditelji dečaka vodili kod nadrilekarke!

Društvo

ODGOVORAN ZA SMRT MALOG RADENKA OPET RADI: Doktor potura priče da su roditelji dečaka vodili kod nadrilekarke!

Podeli vest

Doktor Dobrivoje Bojanić, kome roditelji dečaka Radenka Nikodinovića (8) iz Kozjaka pripisuju odgovornost za smrt njihovog deteta 8. oktobra, vratio se na posao na Odeljenju ortopedije lozničke Opšte bolnice - kako saznajemo, on za sada radi samo u operacionoj sali, ali ne i u ambulanti

Za Bojanićev povratak na posao ne postoje pravne prepreke. U dosadašnjem toku utvrđivanja odgovornosti za smrt malog Radenka u lozničkoj policiji, ortoped je saslušan u svojstvu građanina, a ne osumnjičenog. Na čelu odeljenja ortopedije u Loznici sada je dr Đorđe Vasiljević.

ČUVENI SRPSKI HIRURG O SMRTI MALOG RADENKA: Deca nam umiru jer lekari polažu ispite preko veze!

Iz krugova bliskih Bojaniću poslednjih dana se moglo čuti da je, navodno, policija saznala da su roditelji vodili dečaka kod izvesne nadrilekarke i nameštali mu ruku, i to pre nego što su zatražili lekarsku pomoć. "Novostima" je, međutim, u policiji ta informacija opovrgnuta.

MALI RADENKO BI PREŽIVEO DA SU MU ODSEKLI RUKU?! Dečak iz Loznice umro od gasne gangrene, evo šta piše u otpusnoj listi!

Dr Bojanić i dalje ne želi da govori o tragičnom slučaju. Među lozničkim lekarima s kojima smo razgovarali stav je isti - da je neophodno utvrditi odgovornost za smrt dečaka - ali samo na osnovu nalaza, mišljenja i ocena stručnjaka i državnih organa, a ne utiska javnosti.

Vršilac funkcije Osnovnog javnog tužioca u Loznici Zoran Nestorović, osim što je naložio policiji u Loznici i Beogradu da prikuplja informacije, kako nam je rekao, zatražiće i veštačenje najrelevantnijih stručnjaka i tek tada doneti odluku da li će otvoriti istragu. Još se čeka i na izveštaj sa obdukcije.

ISTRAGA MINISTARSTVA ZDRAVLJA DOKAZALA: Lekari krivi za smrt malog Radenka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 7 godina

E moja drzavo potonuli smo do dna. Malog andjela nema a ovakvi ce ostati zasticeni kao beli medvedi i niko im nista ne moze jer su u saradnji sa politikom. Ne dao ti Bog da je to bilo moje dete, ne bi ti sudio korumpirani sud i vodilo istragu nesposobno tuzilastvo.

cika pero

pre 7 godina

cika pero,citajte vi i dalje kurir i blic.i samo ih iscitavajte.njihovo gradivo je poucno,deluje i na pritisak,

Pera

pre 7 godina

Nekada su se nacelnici u bolnicama birali po stucnosti i znanju, a od kad nam je dosla demokratija zna se kako se biraju, a da ne pricam kako se biraju direktori i ko sve sedi po upravnim odborima zdravstvenih ustanova, sve visokoskolovan kadar sa srednjim skolama koji bira direktore i nacelnike. E to ti je realnost prijatelju

alexa

pre 7 godina

Potpuno ste u pravu!Pa jos je i u hirurskoj sali,ma bre,sramota!

nati

pre 7 godina

Nismo znali da treba da pratimo BBS ili SNN,njhove vesti su sigurno relevantnije od Blica i Informera i mnogo vise cenzurisane.\n

ddd

pre 7 godina

Normalno je da Dr.Bojanić radi. Nije pravoslažno osudjen, osim u medijima.

Milica

pre 7 godina

Smenjeni direktorka i nacelnik, a lekar koji je direktno odgovoran za smrt deteta radi u hirurskoj sali.Ako nije utvrdjena krivica lekara, kako je utvrdjena odgovornost direktorke i nacelnka?

ja

pre 7 godina

Nema tu nikakve dileme niti treba voditi diskusije., slucaj je jasan. Naravno da je glavni krivac taj Mesar, zvani Doktor, kao i doticne koleginice. On treba da je vec iza resetaka i bez dozvole za rad ikada vise!!.,Ima li PRAVA da se uopste pojavi u bolnici!?!.. SRBIJO BRUKO JEDNA NAD BRUKAMA

Aksentije Drlja

pre 7 godina

Molim vas za minimum korektnosti; biće odgovoran kada se to i zvanično potvrdi. Strašno je to što se desilo ali pustite sudu da sve kvalifikuje.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17