• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2016

16:26

(VIDEO) NEMA JAČE, NEMA BOLJE! Na minulom Sajmu INFORMER i praktično dokazao da je medijski LIDER!

Društvo

(VIDEO) NEMA JAČE, NEMA BOLJE! Na minulom Sajmu INFORMER i praktično dokazao da je medijski LIDER!

Podeli vest

Informer je od početka pa do kraja Sajma medija pokazao i dokazao da je apsolutni medijski lider! Naš štand na Sajmu iz dana u dan posećivale su največe zvezde Srbije, sportisti i istaknuta imena srpske politike, izazivajući veliku pažnju prisutnih posetilaca

Poslednjeg dana Sajma medija na štandu Informera je prema običaju bilo veoma živo, a posebnu pažnju mladih posetilaca izazvalo je gostovanje glumaca popularne serije "Vojna akademija". Informerov štand, bio je mali da primi sve one koji su hteli da uživo vide svoje ljubimce.

Održano je i takmičenje za ZVEZDU INFORMERA...Ovako peva Jelena iz Deronja...

Prethodno za dobar štimung bio je zaslužan kralj narodne muzike Šaban Šaulić, pevao je i Keba...Ana Bekuta, Goca Lazarević...   

Informer
Informer

Za dobru atmosferu na Informerovom štandu bio je zaslužan i Dragan Kojić Keba. Raspoloženi pevač naglasio je i da smo odlični domaćini.

- Odlično je ovde kod vas. Besplatna klopa, piće i muzika, pa gde to ima -samo na štandu Informera - rekao je Keba.

On je otpevao svoje nove pesme ali i dobro poznate hitove.

Informer

Pored Ane Bekute, posetice Informerovog štanda oduševio je i Šaban Šaulić koji nas je "počastio" svojim najpoznatijim pesmama.

Informer

U gostima su nam bili glumci iz serije "Vojna akademija", ekipa filma "vrati se Zone", Novica Zdravković, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Šaban Šaulić, Dragan Kojić Keba, Goca Lazarević Goca Tržan, Ljupka Stević...

PRATITE UŽIVO PROGRAM SA ŠTANDA INFORMERA NA SAJMU MEDIJA:

U subotu, četvrtog dana Sajma medija družili smo se sa Bojanom Stamenov, gosti su nam bili Ana Bebić, Bojana Ristivojević i Zmaj od Šipova, a naši posetioci mogli su da se druže i sa Aleksandrom Prijović, Zlatom Petrović i Željkom Rstićem, a mogli su i da se posavetuju sa astrologom Stefanom Dragojlovićem.

Informer

Ugostili smo i šefa diplomatije Ivicu Dačića i ministra rada Aleksandra Vulina, posetio nas je i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kao i predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović.

Pogledajte i foto galeriju:

A u petak je na našem štandu bilo potpuno ludilo. Zbezde su se ređale kao na traci, a najviše pažnje je, kao šro smo očekivali, izazvao doolazak najveće balkanske folk dive Cece Ražnatović.

Informer

Ceca je ispunila obećanje i slikala se sa fanovima koji su posetili naš štand.

- Najlepši mogući osećaj je biti ovde. Još jednom vam hvala - rekla je Ceca i najavila koncert na Ušću za dve godine kada će obeležiti 30 karijere.

Žarko Radovančev

Inače, treći dan na Sajmu medija otvorila je Jelena Tomašević, dragi gosti bili su i Aca Lukas i Marija Šerifović, a pevala nam i Lepa Lukić, Mira Škorić, "Amadeus bend", Ljupka Stević... 

Naši gosti bili su i Ivan Bekjarev, Danina Jeftić, Vanja Bulić, Iva Štrljić, košarkaš Igor Rakočević...

 

Kako je bilo trećeg dana sajma možete pogledati ovde:

POGLEDAJTE I GALERIJU DANAŠNJIH FOTOGRAFIJA:

A ovako je bilo drugog dana Sajma medija:

Informer je opet bio centar zbivanja na Sajmu medija! Estradne zvezde, bogat i sadržajan program, zanimljiva iznenađenja... - sve su to bili razlozi zbog kojih je Informerov štand bio jedan od najposećenijih.

Najmlađi posetioci Informerovog štanda potpuno su odlepili za Milanom Dinčićem Dinčom, Petrom Mitićem Pepijem, Denijem Boneštajem i Sonjom Kocić. Klinci su đuskali tokom njihovog nastupa i napravili odličnu atmosferu. Takođe, gost na štandu nam je bila i pevačica Marina Tadić.

Informer

Marko Bulat i Katarina Grujić napravili su ludu žurku na Informerovom štandu. Bulat je zapevao svoje hitove: "Četiri sina", "Nebeska kafana", "Marijana", "Ne daj me nikom", "Konji vrani", "180 stepeni", "Prijatelji, braćo, kumovi", "Dete sreće" i "Eno dole u kafani", dok je Kaća izvela numere "Lutka", "Greška", "Jedno đubre obično" i novi singl "Drugovi". Pre njih su posetioce zabavljali sjajni "Projekat bend" i Nebojša Vranjevac, zbog kojih se publika popela čak na binu.

Legendarni voditelj i šoumen Predrag Vuković Peđolino uspeo je juče da nas vrati u detinjstvo.

- Malo šale i malo starih pesama Čika Jove Zmaja bilo je dovoljno da se lepo družimo i zabavimo - rekao je Peđolino, kog odnedavno ponovo možemo da gledamo subotom od 12 sati na Studiju B.

Frizer Peđa Božić sređivao je čitateljke Informera juče na sajmu medija.

Ruška Jakić je na štandu Informera održala javni čas o samopoštovanju, ljubavi i partnerskim odnosima. Ona je našim mladim čitateljkama poručila da se okanu silikona:

 

Informer

- Moraju da budu prirodne i da ne idu na razne plastične operacije. Poenta je imati više mozga nego silikona - poručila je Ruška, i otkrila da planira ponovo da nađe muža:

- Tražim srodnu dušu, jer planiram da se udam i četvrti put. Neće biti lako jer meni treba moćan muškarac, ali ne na način kako to misle današnje starlete. Treba mi neko inteligentan i duhovit, ko će da me osvoji jednim pogledom.

Uz sve to, naši gosti mogli su da uživaju u zalogajima 'Zlatiboraca' , da degustiraju rakije destilerije 'Zarić' i okrepe se 'Valjevskim pivom'.

POGLEDAJTE GALERIJU:

A, ovako je, podsetimo, bilo prvog dana Sajma...

Informerov štand je i bio ubedljivo najposećeniji, najveseliji i najzanimljiviji. Već u jutarnjim satima književnica i voditeljka Vesna Dedić otvorila je Informerov program. Uz meze "Zlatiborca", pivo "Valjevske pivare" i "Zarić" rakijicu dobar provod je mogao da počne:

Jelo se, pilo, igrao se stoni fudbal, slušala se dobra muzika

Žarko Radovančev

Prelepe hostese dočekivale su naše čitaoce na Beogradskom sajmu. One su ih ugostile pivom, rakijom, mezetlukom. Najmlađi su uživali igrajući stoni fudbal, tinejdžerke su se oduševljavale bogatim muzičkim programom, dok su stariji pažljivo slušali intervjue i listali aktuelni broj Informera.

- Velika mi je čast što sam vaša prva gošća. Ovo mi je prvi put da otvaram neku manifestaciju i zahvaljujem se Informeru što mi je ukazao tu čast. Želim da vam ovde dođe što više pevača, glumaca, novinara. Ko od javnih ličnosti ne dođe na vaš štand, zapravo nije ni poznat - poručila je Dedićeva, koja je promovisala i svoju knjigu "Ničija".

Osnivač grupe "Legende" Zoran Dašić Daša predstavio je čitaocima Informera i posetiocima sajma svoju knjigu "Točak života".

- Ja sam od 2014. godine u Udruženju književnika. Oni su odlučili da objave zbirku mojih najboljih pesama. Neke od njih su otpevale "Legende", ali većinu nisu, niti će. Tu ima 80 pesama za koje Udruženje smatra da su prava književnost - kazao je Daša i dodao:

- Drago mi je što su "Legende" grupa koja je najviše puta napunila Centar "Sava" i što radimo kvalitetnu muziku. Takav uspeh želim i Informeru. Budite jaki, istrajni i sjajni, kao što je i vaš štand ovde.

Sjajnu atmosferu su napravili i ulični svirači Milan Balinović, Neven Kogović i Aleks Krou.

 

 

 

Balinović, koga su odmah proglasili za naslednika Adila Maksutovića, uspeo je da privuče hordu tinejdžerki koje su uživale u najlepšim baladama. Zaštitnik Zelenog venca Neven Kogović izveo je svoj prepoznatljiv program, dok je Aleks Krou prašio rok repertoar.

Vesna Dedić i Daša iz "Legendi" promovisali knjige, Maca zbijao šale, "Bla, bla bend" razgalio masu

 

Klupsku atmosferu na našem štandu napravio je sjajni "Bla, bla bend". Njihova muzika bukvalno se orila halom i privukla brojne posetioce.

U popodnevnim satima sa čitaocima Informera družio se glumac Dragan Marinković Maca, koji je svojim humorom i forama oduševio masu. Posle njega nastupili su Petar Mitić, Deni Boneštaj i Sonja Kocić, koji su napravili odličnu žurku.

 

Žarko Radovančev

(VIDEO) INFORMER MEDIJSKI LIDER: Prvog dana Sajma elita na našem štandu, a fenomenalna iznenaðenja tek slede!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ROMAN

pre 7 godina

Informer RS radi veoma dobar posao. Mi imamo mnogo poverenje sa Informer RS. Vi niste samo novine, Vi ste dobri ljudi. Informer RS je dobro sa nas narod i dobro sa nasu zemlju Srbije. Hvala Informer RS! Hvala mnogo!

sinisa

pre 7 godina

Bravo,samo nastavite tako.Zato ste najtirazniji list u Srbiji.

Milica

pre 7 godina

Svaka cast. Sve elita. Samo ne znam sta Jelena Tomasevic tu trazi!

Zvan

pre 7 godina

A šta ti tražiš ovde? Da li se više raduju Ceci ili Tomaševićki za koju malo ko i zna, zato smanji zlobu

milan

pre 7 godina

jedniste vi kao novina kad vam je ceca zvezda i vi je dižete u zvezde

Tina

pre 7 godina

A sajam knjiga? Gde su u celom ovom vasarskom ambijentu knjige? Zasto Ceca npr.nije delila knjige deci, to bi bio pravi potez, verujem da ona ne bi imala nista protiv jer uvek zeli da pomogne. Ma sram vas bilo.

Pera

pre 7 godina

Šteta što sajam nije bio takmičarskog karaktera!

katastrofa

pre 7 godina

Јао Србијо шта си дочекала! Све сама латиница! А шта ће Информер и естрада на сајму књига?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija