• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

31.10.2016

22:37

OD DRAGUTINA ŠEST DANA NI TRAGA NI GLASA: Porodica nestalog tinejdžera u očaju moli za pomoć!

Društvo

OD DRAGUTINA ŠEST DANA NI TRAGA NI GLASA: Porodica nestalog tinejdžera u očaju moli za pomoć!

Podeli vest

Ni nakon šest dana od nestanka Dragutina Radovanovića (17) iz Beograda, i dalje nema nikakvog pomaka. Grad je oblepljen plakatama sa molbom za pomoć, porodica čeka da telefon zazvoni. A u domu Radovanovića - tišina

- Još uvek nemam nikakve informacije o svom bratu. Roditelji su u kontaktu sa policijom, ali i dalje nema nikakvog pomaka niti naznake šta se desilo Dragutinu - rekla je sestra nestalog dečaka, Teodora Savić.

Porodica je pozvala sve koji su u mogućnosti da pomognu ili su možda videli Dragutina da se jave porukom na Fejsbuk profil njegove sestre (Teodora Savić) ili na broj 060-1566369.

Podsetimo, Dragutin je nestao u utorak uveče, nakon komemoracije druga iz muzičke škole koji je u nedelju izvršio samoubistvo. On je na komemoraciju otišao sa devojkom koju je to veče ispratio kući, i od tada mu se gubi svaki trag.

Nakon rastanka, Dragutin je svojoj devojci poslao oproštajnu poruku.

U oproštajnoj poruci Dragutin je napisao: "Budi jaka. Ne dozvoli da propadneš. Nastavićeš dalje bez mene...Ono što želim jeste da zoveš odmah Doru. Potrudi se da kevu i Doru sačuvaš. Moja poslednja želja je da budem sahranjen kraj njega...Izvini, oprosti mi molim te. Na kraju svega, znam da ništa ne može da se promeni. Tako da ne odgovaraj ovde. Zovi znaš već koga..."

facebook

Šta znamo do sada:

- 25. oktobra Dragutin odlazi na komemoraciju svog najboljeg druga

- oko 21 sat prati svoju devojku kući

- u 22 sata Dragutin šalje oproštajnu poruku i gasi telefon

- 28. oktobra, porodici se javlja ribar koji tvrdi da je u utorak oko 22 sata video mladića kako skače sa Brankovog mosta

- porodica je u kontaktu sa policijom

Majka strahuje da je izvršio samoubistvo

Draganova majka Radoslava, koja strahuje da je skočio sa Brankovog mosta, rekla je da joj je sin bio depresivan, da ga je jako potreslo samoubistvo najboljeg druga koje se poklopilo sa godišnjicom smrti Dragutinovog dede, za koga je bio jako vezan.

Policija: Ako je skočio, moramo da sačekamo da telo ispliva

- Rekli su nam samo da ne mogu da angažuju ronioce jer je u ovo doba godine voda mutna i hladna i da jedino možemo da čekamo da njegovo telo ispliva... - rekla je Radoslava, inače docent na Veterinarskom fakultetu u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija