• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.11.2016

08:29

ŠETAČICA PASA IZ BEOGRADA: Za dobre pare ŠETAM I VLASNIKE!

Društvo

ŠETAČICA PASA IZ BEOGRADA: Za dobre pare ŠETAM I VLASNIKE!

Podeli vest

Šetanje pasa jedan je od popularnijijih "zanata" proteklih godina u Srbiji, a šetači vrlo prostojno zarađuju tako što na sta-dva brinu o ljubimcima sugrađana

 

Jedna od beogradskih šetačica pasa priznala nam je, međutim, da u ovom poslu ima prostora i za dodatnu zaradu.

- Najviše volim kada me pozove zaposleni samac sa psom, koji nema vremena da šeta svog ljubimca - kaže studentkinja Marija D. koja već dve godine na ovaj način zarađuje za život.

Tada Marija diskretno ponudi i neke druge usloge osim šetanja.

- Takvi ljudi su veoma usamljeni i nije im teško prići sa nekoliko lepih reči, posebno jer dolaze od nekoga ko kao i oni voli životinje - objašnjava ona.

- U osamdeset posto slučajeva sa gazdama ostvarim i bliži kontakt, pa mi samim tim poraste i honorar. ne stidim se toga što radim, ne idem u krevet baš sa svakim od njih, mogu da biram. A i oni ne moraju to dodatno da plate, ako neće. Ali uglavnom plate. I to dobro. I svi smo zadovoljni. I ljubimac, i gazda, i ja. To nije prostitucija, samo obostrano zadovoljsvo.

Na pitanje da li je bilo nekih neprijatnih scena, Marija kaže:

- Uvek ima bolesnika. Jedan je želeo da i njegov doberman učestvuje u trojci, ali na to već nisam pristala. Ipak imam granice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 7 godina

Meni ovo izgleda kao da gazda voli seks sa svojim dobermanom.Narod je na neverovatnoj stranputici. .

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija