• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

10.11.2016

17:45

UDARAJU PO DŽEPU AKO ZAKASNITE! Rok za plaćanje poreza je 14. novembar!

Društvo

UDARAJU PO DŽEPU AKO ZAKASNITE! Rok za plaćanje poreza je 14. novembar!

Podeli vest

Uprava javnih prihoda Grada Beograda obaveštava obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 14. novembar rok za uplatu obaveze za četvrti kvartal godišnjeg poreza na imovinu

Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata. 

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti nadležnim odeljenjima Uprave javnih prihoda grada Beograda, koja vrše prijem stranaka radnim danom od 8 do 14 časova izuzev srede, kada je prijem stranaka u vremenu od 8 do 20 časova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mara

pre 7 godina

A gde je obracun i odobrenje kamate za prevremeno placanje poreza ILI popust od X procenata za uredno placanje poreza.To bi bilo pravicnije.Da li ce se to desiti ikada u nasem poreskom sistemu.

XXL

pre 7 godina

A da li građani Srbije imaju redovno i blagovremeno uplaćena svoja primanja tj. plate i zarade? Da li su ta primanja dovoljna? Šta će Oni građani koji su socijalno ugroženi i nemaju nikakav prihod? Režim takve ne prepoznaje? Da li će još neka osoba da "izađe" kroz prozor svoga stana na visokom spratu jer nema novac za namet?

XXL

pre 7 godina

Samo da se nadodam na svoj komentar za sve One koji NEMAJU novac za izmirenje poreza Režimu da NE brinu njima će u susret izaći i pomoći da ga plate - IZVRŠIOCI.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija