• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

14.11.2016

08:14

(POTRESNI VIDEO) UŽASNA ISPOVEST BILJANE ČAVIĆ! Muž je silovao pred detetom, PALIO JOJ OČI FENOM, terao da jede izmet...

Društvo

(POTRESNI VIDEO) UŽASNA ISPOVEST BILJANE ČAVIĆ! Muž je silovao pred detetom, PALIO JOJ OČI FENOM, terao da jede izmet...

Podeli vest

Biljana Čavić, koju je 10 godina zlostavljao bivši suprug, prošla je kroz pakao

Na početku braka je bilo sve u redu, navela je Biljana Čavić iz Kamenice u emisij Specijal Crna hronika TV Pink.

- Bio je dosta arogantan i grub. Ja sam ga volela. Pose porođaja krenule su svakodnevne batine, svih ovih 10 godina. Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cela njegova porodica je to znala. Ćutala sam jer je pretio da će ubiti i mene i dete - priča Biljana i dodaje da je sve trpela zbog deteta.

Kako kaže, za batine nije davala nikakvog povoda.

- Udarao me pesnicom u glavu, glavu mi je udarao o ivicu stola, šutirao me, tukao me tušem po glavi, sipao mi je vruću supu na glavu, pikavce mi gasio po telu, udarao me u međunožje, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos - navela je Biljana prisećajući se užasa koji je proživela.

Članove  njegove porodice sa kojima su živeli u zajednici, ona smatra saučesnicima.

- Odveo me je dole kod majke, skinuo me je golu i vezao za stolicu i tukao pred njima. Svi su gledali i smejali.  Govorila sam mu da to ne radi, a on je rekao da svi treba da vide kako se radi sa ženom - tvrdi Biljana.

Bivši muž je vukao golu po dvorištu i glavu joj udarao u pločice, ali to nije najgore što je doživala. Biljana je trpela i silovanje.

- Silovali su me bivši muž, kum i njihov drugar u vikendici. To se dogodilo nako što sam pobegla od njega kada me je istukao. Dete je sve to gledao, a otac je rekao da dečak treba da vidi kako se radi sa ženama - kaže Biljana i dodaje da sve rekla i policiji.

Njen bivši muž je, tvrdi zlostavljao i dete.

- Kada je imao sedam godina, ostavio ga je na železničkoj stanici, legao u krevet, a mališana je kući doveo neki nepoznati čovek- ispričala je ona.

Porodica njenog bivšeg muža je smatrala da dečak nije njegovo dete i on za njega nije mario. Njegovi roditelji im nisu došli ni na svadbu, možda je, kaže nisu voleli zato što je Srpkinja.

Devetogodišnji Marko bio je svedog stravičnog nasilja.

- Mojoj mami je fenom palio oči, čupao joj kosu, čekićem za meso je udarao po licu, pesnicama je udaro u nos, izbio joj zub, udarao je po butinama, hteo je izbosti nožem, jela je izmet - naveo je on.

Kako kaže, gledao je sve što je njegov otac radio njegovoh majci. Tada je imao sedam godina.

- Govorio sam mu ne tuci moju mamu, kada sam je branio i ja sam dobijao batine. Udario me je jednom pesnicom u glavu i pao sam sa stolice na pločice i onesvestio sam se. Vozili su me u bolnicu, a otac je rekao da sam sam pao - naveo je dečak.To se, prema rečima njegovog dede, desilo kada je slučajno srušio ocu čašu rakije, a zbog udarca je izgubio pamćenje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jenki

pre 7 godina

More platila bih nekome ko je jaci od njega da ga isprebija tako da ga sastavljaju na Banjici... da oseti kako je to!!!\n

ekonomista

pre 7 godina

Niste primetili iz njene priče,zaljubila se pa udala za ustašu.

Janko

pre 7 godina

Ako je sve ovo tacno, onda ga treba kastrirati. a mu se zatre svaki trag.

laza

pre 7 godina

Stoku u samicu, i pustiti ga do kraja njegovog zivota!!\n

tiana

pre 7 godina

Zao mi je zene koja je sve to prezivela, ali zar ne mislite da je dovodjenje deteta u emisiju i razgovor sa njim svojevrsno zlostavljanje istog. Nadlezni organi bi odmah morali da reaguju i nesrecnom decaku pruze pomoc.

Tika

pre 7 godina

Ova žena nešto laže. Ko bi normalan to trpeo. Šta je ona doprinela da je neko toliko zlostavlja. sada su u modi ovakve priče pa se ona javila. Gde je njena rodbina i prijatelji da potvrde. Nije ni ona cvećka. Tu nisu čista posla.

Andja

pre 7 godina

Ma da napadnite zrtvu .. To je kod nas moderno ... Kako se usudila da se zali , moz' misliti covek je primenjivao " macho" vaspitne mere a ona se buni ...

Lala iz Banata

pre 7 godina

Овде нема кривичне одговорности - јер се ради о очигледно ПСИХО ПАТОЛОШКИ ПОРЕМЕЋЕНОЈ и оболелој особи, која мора на озбиљно стационарно ПСИХИЈАТРИЈСКО ЛЕЧЕЊЕ И ПОСМАТРАЊЕ....у питању је ... - параноидна шизофренија...манијакалног испољавања, која захтева затварање, али у Установу специјализованог типа, а не - ЗАТВОР... јер затвор је за људе са свешћу о кривици и кривичном делу, који се још могу ресоцијализовати...Овде није о томе реч - већ страшној болести психе.. Само би Хичког о овоме могао снимити филм... - да је још жив....?!

jelena

pre 7 godina

Ljudi moji,i sta da se kaze na ove muke,koje su prosli zena i napacena djeca..Hoce li svanuti jedan dan da ne bude ovog jada.Pa brate ako se nemoze zajedno,razvodite se sto prije i ne trazite razloge da se sve mora trpjeti zbog djece ,jer time sto trpite zbog djece ,vi djeci cinite MAGARECU USLUGU,a zapravo djeca postradaju i psihicki i svakako.21 vijek a zivimo ko da smo u 17.I nemam rijeci za dalje ,neznam ni sta mi bi da pisem ali prosto sam morala.

XXL

pre 7 godina

Kod nas kada ovakvi slučajevi i dođu na Sud u suštini vremenski se to toliko "razvodni" da na kraju žrtva ispadne krivac umesto da se u tri dana suđenja donese Odluka i nasilnik strogo sankcioniše ovako ... jedino preko medija se dobija osuda javnosti umesto tamo gde je za to predviđeno u pravosuđu. Ne može Srbija da ima Zakone koje usklađuje sa EU, a da pri tome na kraju svakog "toma" stoji član.00 "Mož' da bidne al' ne mora da znači" pa u nastavku stav.00 "Postupajući sudija će Odluku zasnovati i na osnovu svog slobodnog sudijskog uverenja".

Mara

pre 7 godina

Staviti ga u tamnicu,da ne vidi belog dana,i njegove roditelje. Govno jedno. Dokle ce vise zakon braniti monstrume. Sto tako ne bije muskarca. Uzas. Svaka cast zenu.

Deki

pre 7 godina

Zbog ovakvih siledzija treba ponovo vratiti smrtnu kaznu !!!

Mimi

pre 7 godina

Gde ti je lekarska dokumentacija, svedoci, povrede,Mnogo naivna priča.

Misell

pre 7 godina

Mami se svidele Sorosove pare! Mit o nasilju u porodici ulazi na velika vrata kod Srba! Skoro svaki dan nam niknu po neki neprijatelj i to u nasim redovima. Do kraja mozete dovesti samo narod i drzavu kojoj pripadate a to i jeste dusmaninov cilj !!!

Andja

pre 7 godina

A ti mislis sve izscenirano ? .. Sram te bilo .., Garantujem ti da podjes od porodice do porodice sirom Srbije da je svaki treci brak mal ' ne takav .. maltretiranje , batinanje .. a sve zbog muskog ega i verovatno alkohola ...

Pera Tabadzija

pre 7 godina

E pa Andjo, ti dobro razmisli za koga ces se udati?

smiljana

pre 7 godina

Hocu, ali nemogu da verujem da neko moze da trpi, sve ovo zlostavljnje,deset godina, pored svog deteta.Trebala je ova zena, ako ne radi nje, radi deteta ODMAH po prvom zlostavljenju (kao sada) da ode i trazi razvod braka...

Ccccccc

pre 7 godina

Samo neka ne kaže da nije imala drugo rešenje. Jel s njom sve u redu???

Maja

pre 7 godina

Kada osoba zivi pod stalnim strahom i pretnjama, gubi racio.Nema samopostovanja, ne vidi izlaz, postaje zrtva izazvane slabosti. Sto neko rece, platiti nekog Ramba da ga nalema, da ga krpe na Banjici. Odvratan gad, trulog mozga kao i njegov kum i prijatelj. Gamad. Olos bolesna. Zivim u braku 29 g, muz se na mene nije izvikao a kamoli podigao ruku, tako je i sa moje strane. Nezamislivo mi je ovo! Da ne bi one mlade zene, ovog slucaja i sl, ne bih ni u najcrnjim snovima mogla zamisliti ovako monstruozne oblike zlostavljanja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija