• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

19.11.2016

12:38

(FOTO) ŠEST MESECI OD SMRTI BATE ŽIVOJINOVIĆA! Lula posle pomena odlazi kod ćerke na Kubu

Društvo

(FOTO) ŠEST MESECI OD SMRTI BATE ŽIVOJINOVIĆA! Lula posle pomena odlazi kod ćerke na Kubu

Podeli vest

Lula Živojinović, šest meseci od smrti supruga, legendarnog glumca Velimira Živojinovića, kaže za Informer da joj je veoma teško bez Bate. Porodica se danas okupila u beogradskoj Crkvi Pokrova Presvete Bogorodice na šestomesečnom pomenu velikanu srpskog glumišta

- Posle pomena mom dragom Bati, putujem kod ćerke Jelene na Kubu. I dalje je sve sveže i tužno, veoma mi je teško - kaže Lula.

Ponosni smo na tebe


Porodica Živojinovića objavila je u petak čitulju u dnevnom listu "Politika":
"Sećanje na njegovu veliku dušu i na ljubav koju nam je davao uvek će nas ispunjavati ponosom.


Ona je sa čuvenim Valterom provela 63 godine, a otkako je on otišao 22. maja ove godine, potpuno se povukla u sebe.


- Lula se skroz promenila otkad nema Bate. Sve dok je on bio živ, držala se zbog njega, uvek je bila vedra i nasmejana. Nije dozvolila da je vidi kako plače. Navikla je da brine o njemu. Sad kad ga nema, oseća veliku prazninu. Drži se zbog Jelene i Mirka, kao i unučića, ali veoma retko izlazi, viđa se samo sa odabranim krugom ljudi - tvrdi izvor blizak porodici.

 

Žarko Radovančev

Naš sagovornik dodaje da je Luli toliko teško da jedva čeka da ode kod ćerke.


- Nije joj lako da bude sama u njihovom stanu. Bila je kod Mirka u Parizu, sad ide kod Jelene. Mnogo joj nedostaju i lakše joj je kad je s njima.

(FOTO) LULA PLAKALA NA BATINOM GROBU! Porodica ne može da prihvati da legendarnog glumca više nema!

Žarko Radovančev
Žarko Radovančev
Žarko Radovančev
Žarko Radovančev

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija