• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.11.2016

08:53

BEOGRAĐANKE NISU CVEĆKE, ali provincijalke su SODOMA I GOMORA!

Društvo

BEOGRAĐANKE NISU CVEĆKE, ali provincijalke su SODOMA I GOMORA!

Podeli vest

Posle teksta "Provincijalke su bolje od Beograđanki! Evo i 5 razloga za to..." koji smo objavili pre nekoliko dana povela se žestoka rasprava da li je ova tvrdnja tačna

U našoj anketi glasalo je više od 2.000 ljudi, a više od polovine njih  smatra da "provincijalke" jesu bolje žene (oko 54%), četvrtina se ne slaže s tim (oko 25%), dok oko 21% onih koji su glasali smatra da u toj tvrdnji ima istine.

Ipak, utisak koji se stiče posle pročitanih komentara nešto je drugačiji. Ili su barem "branitelji Beograđanki", nešto glasniji.

Jedan od naših čitalaca, pod nadimkom Čika Jova, napisao je i svoju kratku ispovest:

- Ovo sam i ja mislio dok nisam na fakultetu upoznao te "patrijahalne devojke", koje su mi uništile zivot. Prava istina je sasvim drugačija. Sa devojkama iz Beograda makar znate na čemu ste, odmah, ili vrlo brzo posle upoznavanja. Ako su *urve, *urve su i to ne kriju (previše). Ove iz unutrašnjosti sve prodaju ovu priču iz članka, a onda kada je kupite, zavuku vam ga tako jako, da vam se ove razuzdane Beograđanke učine kao svetice. Istina je da su one uglavnom neiživljene i Beograd ili nekog soma kao što sam ja, uglavnom doživljavaju kao platformu preko koje će doći do svog cilja, a to je život u stilu Sodome i Gomore. Ne bih više bio sa devojkom iz unutrašnjosti za sve pare ovog sveta - napisao je ogorčeni mladić.

Sa njim se saglasio još jedan korisnik, potpisan samo kao "bgd".

- Sve je suprotno od onog što piše u tekstu. Sećam se drugarice, na početku njenog faksa, koja je išla samo u Stahinića Bana, Obilićev, jurila japije, menadžere, zaskakali se po magacinima, a kada se vrati u svoj gradić, na vikend, prodaje priču da je "nevina". U malim gradovima imaju problem što ne smeju da žive kako im se prohte, brzo se sazna, pa moraju da žive stegnuti i da se foliraju. Nije ni njima lako, samo nemojte da prodajete te priče. Opuštenije su Bg žene, svasta vide, prođu, nisu željne ničega posebno, samim tim i neće da gaze preko mrtvih da bi došle do nečega.

Usledio je i odgovor na njegovu priču:

- To je to. Bravo. Jedna od ovih sto sam ja upoznao, dosla prvi dan na faks iz Trstenika, u nekom sirogojno džemperu, sa gumicom za tegle na kosi, i sa nekim đozlucima od pola kile. Posle par godina sretnem je, sedi, sva izoperisana u nekom bmw kabrioletu, sa nekim zadriglim ćelavim likom, godišta njenog ćaleta, a na njoj sve samo pršti guči, luj viton... Jos kao nije mogla da me seti odmah, nego joj je malo trebalo...

Tanjug

Dilema, dakle, ipak postoji. 

Pozivamo Beograđanke i devojke iz "provincije" da i one u komentarima kažu šta misle ili da nam putem mejla ispričaju svoj doživljaj ove priče.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
neznalac

pre 7 godina

Bas sam o ovome diskutovao sa drugarima pre neki dan. Da nema provincijalki, muskarci u Bg bi privodili 70% manje.

zlatiborac

pre 7 godina

evo samo da i mi provincijalci kazemo nesto po ovom pitanju ...\nkad ove beogradjanke dodju kod nas na zlatibor toliko polude da je neverovatno ... ne zna se koje su gore ..  da li ove od 20god ili milfice od 40-50 god ...\nvole zivot pa to ti je ...\n

Svetlost

pre 7 godina

. Studentkinje koje dolaze na studije u Beograd su mrak , bave se cim stignu . Mlade lepuskaste , po malo i obrazovane veliki su izazov za one koji imaju potrebu za takvim stvarima Jednog dana dosao mi je dugogodisnji drugar i ispricao sta je uradio , potrosio je novac ustedjen za babinu sahranu.Odlazio je u iznajmljen stan zakupci su bile tri studentkinje . Sva sreca te mi je ispricao kada je potrosio 2000evra te sam ga sprecio obicnim razgovorom jer je dosao kod mene da pozajmi makar deo novca da vrati na mesto, naravno da nisam imao da mu pozajmim a i da sam imao ne bih mu pozajmio za tako nesto . Nadomestio je nekako novac , stavio na mesto, baba je jos ziva, ali i supruge treba da paze sta rade , recimo njegova je pored njega imala svog ljubavnika , mada je ona iz ljubavi bila sa tim covekom , sigurno je on to osetio a kako je nesposoban da nadje nekoga sa strane na koga ne bi trosio novac niti je bio koristoljubiv covek a i nema tolko glupih koje bi bile sa ozenjenima krenuo je laksim putem , neko mu je rekao za njih i tako je krenulo. Dobro je da nam je rekao a rekao je kada je potrosio novac od babine sahrane pa smo ga odvratili od studentkinja ali i od velikog trosenja novca ali mozda i od nesretne ljubavi jer se bio zaljubio u jednu od studentkinja . i naravno od mogucih polnih bolesti koje se sigurno dobijaju ma koji i kakav kondom stavili . Sada je dobar "decko" i dalje je u braku ali zena mu je i dalje sa ljubavnikom, a ona je eto Beogradjanka , tako da ma kakvu polemiku vodili nema veze ko je odakle vazno je ko je kakvog morala i vaspitanja .

tiana

pre 7 godina

Beogradjanke su svetice za provincijalke, uvek bilo i bice. Vi najbolje znate odakle su ove silne starlete i starletice, pevacice...najmanje je onih koje su iz BG.  \n

Milovan

pre 7 godina

Beogradske devojke imaju lepe manire pa cak i korpa od njih je sa stilom...elem to je zato sto nisu iskompleksirane i nemaju potrebu za dokazivanjem jednostavno gradske ribe...

ja ti on

pre 7 godina

Rodjena sam Beogradjanka sto znaci da sam videla svasta od takozvanih ,,postenih,domacinskih provincijalki\"to je kao kad pustite psa sa lanca.Ja ih zovem ,,POKONDIRENE TIKVE\" znate nasta mislim,dodju iz malog mesta a ponasaju se kao da su rodjene u Parizu,Becu itd.Malo je onih cura koje su dosle da zavrse fakultet i da se vrate u svoje mesto.A kad ih cujete kako se frljaju padezima i  naglascima muka da vas uhvati.Nasi gradski momci su kao ovce,jure provincijalke misle nece me preveslati kao ove Beogradjanke,pa nadrljaju......\n

mrsa

pre 7 godina

Ne jure oni njih zato sto mnogo misle nego zato sto su pristupacnije i normalnije u komunikaciji nego ove BG, bar vecina. Nasima vise ne mozes ni prici a da ne pomisle da si manijak ili ne znam sta. A da ima kvarnih, to svakako.

Srpkinja

pre 7 godina

Evo ja, provincijalka sa teskim naglaskom na koji sam ponosna, samo bih da Vas uputim da se pise na sta, a ne NASTA. Toliko o pravopisu, padezima etc.

Protiv beogradskih vučica

pre 7 godina

Samo devojke iz unutrašnjosti imaju dušu i srce.

pedja

pre 7 godina

Videli ste Radu Manojlovic, od traktora do rendz rovera .\n

Dragan

pre 7 godina

A da ti nisi malo Ljubomoran zbog tog Rovera??? e moj egoisto !!!

Beogradjanka

pre 7 godina

Kao devojka nikada nisam razmisljala o ovim stvarima, verovatno zato sto me nikada nisu zanimali tudji zivoti. Igrom slucaja, po zavrsetku fakulteta sam presla u manji grad da radim. U pocetku sam bila "obelezena" zato sto sam iz Beograda i zato sto je uvrezeno misljenje da su devojke iz Bgd k...e. To mi je veoma smetalo, ali, kako je vreme prolazilo videla sam pravo lice tih ljudi iz manjeg grada. Takve perverzije, prevare, takvo ponasanje, spletke, mesanje u tudje zivote, nisam mogla da sanjam ni u najgorim snovima. Ne rade to te "cedne" devojke samo kada dodju na studije u Beograd. To rade i kod kuce. Sa 13 godina se vecina devojaka oblaci i sminka kao da imaju 30, do 15 su mnoge uveliko seksualno aktivne, a kada se i udaju i budu "uzorne" domacice, tek tada im je sve dopusteno. Takve kombinacije mogla sam samo da procitam u romanima kao sto su "Necista krv" i mnogim drugim koji se bave tom problematikom, a za koju sam licno smatrala da je samo fikcija. Ali se sve to radi iza zatvorenih vrata i ne prica se javno. Navodno. Zato, Beogradjanke, budite ponosne na to sto jeste, jer ste cednije i smernije od vecine tih "finih" provincijalki.

Mane

pre 7 godina

Šta podrazumevate pod "Provincijalkama"a šta pod "Beograđankama"?U Beogradu ima mali broj starih Beogradskih porodica tako da je većina iz "Provincije".U današnje vreme ,bar u evropi provincijalac gubi smisao.Može se reći o ujednačenom obrazovanju i prohtevima,tako da ovde pričamo o nijansi koja je neverovatno tanka.Istina kao što je neko ovde napomenuo da kada "Beograđanke" odu u provinciju i "Provincijalke"u Beograd nastaje eksplozivna smeša raspuštenosti i slobode.Jedino što ide u korist "Beograđankama"je to što je migracija "Provincijalki "daleko veća ka Beogradu nego obratno.zato i zaključujem da su sve žene iste gde god se one nalazile kao i svi muškarci.

zoran

pre 7 godina

Ma zena je zena, kurva je kurva, da se razumijemo Nemam nista protiv njih, vjestica je vjestica itd..., samo je pitanje kako sta prepoznati i sta ce te potrefit. Cinjenica je bez zena se nemoze i zato ih volim.\n

provincijalka

pre 7 godina

Ne treba generalizovati.. nisu sve iz provincije dosle da "upecaju" nekog, vec su zavrsile faks, nastavile zivot gde ima najvise odgovara i postigle same sve u zivotu... i ne znam zasto bi "provincijalke" morale da se vrate u rodni grad.. I zasto bi neko ko je slucajno rodjen u Bgdu bio Beogradjanin/ka.. U svemu i svuda ima izuzetaka ...

Lela

pre 7 godina

Pa evo nisam slucajno rodjena u Beogradu s obzirom da mi je i cukunbaka bila iz Beograda, i ja ne bih imala nista protiv da odem u neki manji grad za razliku od velike vecine devojaka iz provincije koje se ni za zivu glavu ne bi vratile u svoje rodno mesto. Ne kazem da su sve takve ali na osnovu onih sa kojima sam isla na fakultet mogu ovo da tvrdim. Na primer te devojke sa mog fakulteta su bukvalno grizle i nije ih bilo briga sta rade dok su bile uspesne u onome sto su htele da postignu. Ne kazem da devojke iz beograda to ne rade ali su takve u manjem broju ili se bar ne pretvaraju da su sve cedne i divne. Imam i drugarice koje su iz provincije i koje su divne devojke tako da necu da generalizujem ali moram reci da u ovome ima istine.

Mila

pre 7 godina

SVE PRAVE BEOGRADJANKE SU U AMERICI ,KANADI ,LONDONU ,RIMU I OSTALIM ZAPADNIM ZEMLJAMA

Muka ne viđena

pre 7 godina

A tamo su one tretirane kao provincijalke sa balkana.

zlaja

pre 7 godina

A ti mora da si beogradjanka koja je ostala u bg cim se tako gnevis

Nidzazvezdas

pre 7 godina

Nije šija nego vrat.Ne zna se gde duva veća promaja dal kod gradjanki ili seljanki.Bilo da su tek tinejdzerke ili zrelih godina sve su poludele za seksom a razlike u godinima medju polovima niko se ne stidi.Svako se sa svakim j... bilo za piće,sendvič,tw,auto,uglavnom ljubavi je nestalo.A poštenih zasigurno da ima i na selu kao u Bg,samo veoma malo.Suština je da sve skoro gule onu stvar zsrad lične koristi pa plaćao i najrodjeniji rod...

damn

pre 7 godina

Pobogu, ljudi, ne mogu da verujem kakve imbecilne komentare i stavove "ostavljate" ovde, koliko god bila tolerantna. Naučite šta je generalizovanje i prestanite to da radite. Mesto gde se neko rodio ne određuje karakter te osobe. U krajnjem slučaju, može postojati mentalitet vezan za neko mesto, ali on proširen na celu Srbiju (čak i Balkan), a i tu uvek postoje izuzeci i varijacije. Ponašanje devojke je isključivo posledica vaspitanja, nasleđenih karakternih osobina, uticaja okoline (društva sa kojim se druži, a ne mesta u kom živi) i njene sopstvene glave.

Milos

pre 7 godina

Umanjim gradovima isto kao i u Beogradu postoje razliciti drustveni slojevi kako u ekonomskom tako i u obrazovnom i intelektualnom smislu.Ovakva generalizacija u komentarima je na nivou gluposti.Nije stvar u tome sto neko dolazi iz ovoga ili onoga grada vec iz odredjenog drustvenog sloja.Meni je samo smesno uverenje Beogradjana da su po definiciji bogatiji i obrazovani od nekoga ko nije odrastao u Beogradu.Kao i u Beogradu u svakom gradu postoji i elita, i srednja klasa i proletarijat kako manuelni tako i intelektualni.Sto se tice nekog moralnog sklopa tu su provincijalci potpuno superiorni , ne zato sto su rodjeni gde su rodjeni vec zato sto u sredini gde su se formirali postoji jak socijalni korektiv tako da ne postoji mogucnost da kao u Beogradu budete poltron u skoli ili na poslu ,nekorektan komsija ili bahat ucesnik u saobracaju a da Vam sredina to jasno ne stavi do znanja.Svako foliranje ,toliko karakteristicno za Beogradjane , je potpuno besmisleno u sredini gde je svaka osoba javna licnost .Otuda ona karakteristicna opustenost kod provincijalaca i grč kod Beogradjana koji jos oni zive u uverenju da nekoga mogu isfolirati da su ono sto nisu. Jos uvek se secam zblanutih lica Beogradjanki koleginica sa fakulteta kada primete da su devojke iz provincije obucene u mnogo bolju i skuplju garderobu od njih samih.Samo pogledajte koliko studenata iz unutrasnjosti danas zivi u stanovima koje su roditelji kupili za njih da imaju dok studiraju a koliko Beogradjana ima priliku da ne zivi sa mamom i tatom do 50. godine.zato se nemojte zaliti na mesto rodjena vec na socijalni sloj ,pre svega u intelektualnom i moralnom smislu,osoba koje su Vas necim povredile ili razocarale.Uostalom ako pitate nekoga provincijalca koliko je njegovo selo obicno cete dobiti odgovor da u njemu zivi manje seljaka nego u Beogradu.

eh

pre 7 godina

Ma na sta ljubomorne? Ostavljala sam pare drugarici da kupuje hranu,zato sto je sama sebi uskarcivala da bi skupila za markiranu garderobu od onoga sto su joj slali njeni. Ponese pola pakle Davidoffa,obuce se u to sto je jedva nakrpila da kupi,ode na neko fancy mesto,i ceka ko ce da joj plati pice. Zna da ce frajeri da padnu na to sto izgleda da "ima para",pa se nece osecati ugrozeno i bice u manjem strahu da ce trositi njihove. I to je bilo opste prihvaceno razmisljanje kod studentkinja iz provincije. Ko ne zna te forice,razmislja isto kao ti,i lozi se kako je to predstavljanje realna slika.

zemunac

pre 7 godina

Sve ste iste . ipak ležeta na leđa ili stomak svejedno ali mislim tad nespavate nego pokušavate da uživate.

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Raspravljate o devojkama kao na stocnoj pijaci. Nije u redu\n

scaut_BG_011

pre 7 godina

BGD, beogradjanke, beogradjani, veeeeelika praznina, ......ostali, ....mozete samo da nas mrzite!!!\n

Aleksandar

pre 7 godina

nije problem u tome ko je beogradjanin a ko provincijalac! problem je u tome sto kao narod posedujemo jako losu genetiku i vecina nas su losi ljudi, skloni nemoralu prevarama i jako istaknutoj sebicnosti i egoizmu! Ja bih se sa svojih 33 godine stideo da na primer setam klinku od 20 ak godina, a kamoli sa 50 i kusur! a isto tako ne bih zeleo da moja 3 godisnja cerka jednoga dana bude setana od takvih matoraca! te situacije su nezavisne od provincijalizma i urbanizma, vec iskljucivo od loseg srpskog mentaliteta! kao sin rodjene beogradjanke i provincijalca, rodjenog u dijaspori, bio sam u prilici da steknem iskustva i sa jednim i sa drugim ljudima i devojkama. ISTI K...C, DRUGO PAKOVANJE!!! Na kraju sam srecan sto sam ozenijo strankinju i sa njom oformijo porodicu.

Igor

pre 7 godina

Najbolje da se mi PROVINCIJALCI odvojimo od BEOGRADJANA pa ce sve biti lepse...

Ljubo

pre 7 godina

Sramimo se ,pa znaci kao i sto jeste ,Beograd je grad - SODOMA I GOMORA...prljav je po svemu i politici i kurvaluku .Zato i jeste proglasavan za dobar grad sa provodom....

Rango

pre 7 godina

Na zalost odose nam devojke u ....c , vrednosti nepostoje moral ,vaspitanje , nije bitno odakle su , Da covek ne pozeli da dobije cerkicu , na zalost je tako . Ali to je zadnja tema kod naS. Evo jedne kratke price iz prve ruke. Skoro sam bio na fudbalu u kraju , i moja ekipa se susila na tribinama, na metar od mene skupili se neki klinci 6i razred max. i okupili se oko jednog od njih on je glavni faca , i pricao on znate (nek bude Maja) , kaze im znate Maju , ovi svi kao Maju znamo bla bla ,ma da bila juce kod mene i pere izd.......a nam obojci , sta smo joj radili. Sta reci , sam da sam bio u soku , dali laze klinac ii ne ne znam ali nije tako delovalo. Samo mogu da kazem da su nam devojke i devojcice postale mnogo lepe , ali mnogo vise ruzne.

miki delija

pre 7 godina

nema tu provincijalke bre zena je zena sto ima takozvana beogradska dama kako one same sebe nazivaju to ima svaka ove zene sa strane su mekanijeg srca i nisu uobrazene da misle da su neko i nesto kao ove takozvane dame iz beograda

drago markovic

pre 7 godina

svetlost @ dibri zboris. moral je osnov ponasanja na svakom polju.privinvijalka ili beogradjanka,ako pokvarena jadna ti majka.Svaka ili bar vecina,čim odu iz svoje sredine svalerisu se na kvadrat.Neke za pare,druge iz potrebe da ih bolji da zadovolji sebe.Sve su isti ,samo drugo pakovanje,i treba im pruzit uzivanje.Vole zene zivot i to je normalno, jos ako mogu i da ga unovče to je plus,plus pride,nekad ne zele,a nekad vole i da se vide,a retko u svom rodnom okruzenju kad su im partneri samo za uzivanje i vreme dok su na studiranje.Lepo prozive i vrate se kao svetice u svoj ridni kraj i neretko su kao uzor dobrote,finoce i postenja.Pisle poekad iz svog ridnog mesta imaju razloge da otputuju tami gde uzivale i nastave sa ,kao fine zene dok ih obaveze i pametan muz ne uskrate na taj bivsi zivot.n

Istina

pre 7 godina

Ma sve su iste, cim promene grad, selo i drzavu na isto se svodi...iz licnog iskustva..najbolje je povuci paralelu van Srbije gde se sve vidi bez stida.

smrda mudic

pre 7 godina

Najbolju ideju je imala Raska , odvajanje od Beograda kako iz ekonomskih razloga, tako iz niz drugih razloga, kulturoloskih. Koliko su samo rialiti programi iskvarili ovaj narod. Stvarno ozbiljno trba razmisliti i odvojiti se od Beograda. Kopaonik.

novica

pre 7 godina

Kakve bre BEOGRADJANKE...pa odakle su sve one,,,,selke kao i sve ostale, samo je BG malo veće selo....Ko ode da živi u BG ili je otišao već sebe smatra višom kastom....a za one koji su već druga, treća generacija , da ne pričam.....ti samo što ne nose čalmu jer smatraju da su begovi.... a unutrašnjost rezervisana za sirotinju raju.....Uostalom nije sam BG izgradio sebe, nego cela srbija....Sirotinja radi BG se gradi....Prema tome, bolje da ne dižu nos , svi su BG "selci" ....odakle su im roditelji, dede i babe...pradede....Vi bre stvarate posebnu državu u Srbiji, Vojvodjani svoju,,,ne zalićite se mnogo.....

ss

pre 7 godina

Evo,ja kao devojka iz provincije koja zivim i radim u BG cu vam odmah nesto reci da malo spustite loptu vi koji pljujete.. Nisam se uvredila nicijim komentarima iz razloga sto gledan svoj zivot,svoj cilj i situaciju u kojoj se nalazim... Ljudi su ljudi odakle god bili i gde god da odu. Sve polazi iz kuce,kako pozitivno,tako i negativno.. Ja sam ovde sama vec neko vreme,bez porodice. Imam par starih prijatelja koji su ovde zbog studija,sve ostalo su novi ljudi u mom zivotu. Radim normalan posao,nekad i dva...zavisi kakvo te sranje zadesi u zivotu,ali se opet nisam bacila u promet u potrazi za dobrim kolima,stanom,parama itd. A za neverovati je kako devojke iz BG-a to rade... Rade i provincijalke,slazem se.. Ali ne lazite sebe i ne sirite zarazu na druge ako vec nema veze s vezom. Ja imam sada i vezu koja malo duze traje. Decko jeste iz BG-a,ali niti je bogat niti je neko i nesto drugima. Ali meni je sve. Sve je stvar vaspitanja.. A vi ako naletite na sotonu,koja u vama trazi neku korist,to je zato sto ne umete da procenite i samo bi da ga "stavite"... A zene su zene. Zaljubite se posle par lepih stvari u njih i eto belaja.. Previse se zivi zivot instagrama i fejsa i svega sto se tamo vidi...a ko ima imalo mozga,shvatice to i zivece svoj zivot mimo tih gluposti. Ja zavrsavam fakultet,pomazem svojoj porodici posto iz odredjenih razloga ne mogu sve sami.. Ja se ovde odricem brdo toga da bi sve bilo kako treba i da ne bi lupala glavom o zid kroz 10 godina gde mi je pamet bila.. Sama cu steci i zaraditi posteno sve sto treba,ali necu dozvoliti da mi neko stavi pecat zato sto nisam iz BGa.. Zbog? Tatinih klinceza i maminih sincica koji su navikli da sve imaju,koji se i kad dobiju posao ne trude da napreduju,pa posle mrze nas sa strane sto imamo vece plate. E pa mi se borimo i zato je tako. Vredni smo i navikli da radimo od malih nogu,sto se za mnogo Beogradjana ne moze reci :)

Nikola

pre 7 godina

Aman gde nalazite te Bg ribe i provincijalke, jbt po komentarima kao da je Srbija zemlja kurvi. Istina Bg ribe digne nos, ove iz unutrašnjosti misle da su Bg ribe pa i one digne nos i.... Neš j....

Boško

pre 7 godina

Nestaju razlike između polova i zato imamo rat polova, mržnju između muškaraca i žena koja preti da uništi društvo. Pogledajte koliko nasilja u porodicama, razvoda... Svi su uplašeni, naročito mladi ljudi i zato prave svakojake gluposti. Nema tolerancije, nema dzentlmena, ali ni dama. Niko srećan, a niko dovoljan.

BGD

pre 7 godina

Ae paljba iz BG-a i uradite nesto po svojim gradovima. Najlakse je doci u BG i pricati protiv njega.

Ma da

pre 7 godina

Te rodjene Beogradjanke kada dodju ovde u Chicago kazu da je Beograd najobicnija selendra. Ja to misljenje ne delim ali samo da se zna. A ta podela na Beograd i provinciju je bas i dovela do ovako iskompleksiranog stanja. Niko ne voli da se oseca manje vrednim. A kada cujem reci "edukovan", "hospitalizovan" itd. itd. pitam se ko je tu iskompleksiran.!? Da li ovi sto pate od kompleksa vise ili nize vrednosti. Ajd u zdravlje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija