• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. C.

02.12.2016

14:10

MOJ BIVŠI MUŽ ĆE UBITI NAŠU DECU! Očajna majka moli vlasti da spasu njene ćerke i sina OD NASILNOG OCA TURČINA!

Društvo

MOJ BIVŠI MUŽ ĆE UBITI NAŠU DECU! Očajna majka moli vlasti da spasu njene ćerke i sina OD NASILNOG OCA TURČINA!

Podeli vest

Ejup je zaista spreman na sve, pa i da "zapali sopstvenu decu", kako je zapretio, kaže za Informer Slavica Burmazović. On tera svog sina iz prvog braka da ih brutalno bije. Ćerke budi usred noći i tera ih da u kameru pričaju kako ga vole, a mene mrze

Kada sam u maju bila u Istanbulu, Ejup mi je spremao sačekušu. Ko zna šta bi bilo da me je sreo tamo, pojeo bi me mrak

Beograđanka Slavica Burmazović (38), kojoj je bivši muž Turčin Ejup Jundžu (46) oteo dve ćerke i sina, upozorava da će on zaista ubiti njihovu decu, kao što je i najavio u jučerašnjem broju Informera!

Slavica kaže da je Ejup apsolutno u stanju da ispuni svoju pretnju da će pre spaliti sve troje dece nego što će ih vratiti njoj.

Tekst u Informeru dokaz da je Ejup dostupan vlastima

Zoran Sinko/privatna arhiva

Kako Informer saznaje, Ministarstvo spoljnih poslova će posle izjava Ejupa Jundžua, koje je dao za naš list, izvršiti dodatni pritisak na turske vlasti da ga pronađu i uhapse.
- Vlasti u Ankari su nas uveravale da ne mogu da pronađu Jundžua, ali posle teksta u Informeru, gde se ruga i njima i Srbiji, jasno je da nije tako. Kako je moguće da turske vlasti ne mogu da ga nađu ako su to uspeli vaši novinari?! Zbog njegove ispovesti za vaše novine mi smo ponovo alarmirali vlasti u Ankari, ali i tursku ambasadu u Srbiji, ne bi li se deca vratila majci, kako je sud i odlučio. Ministar Ivica Dačić je o problemu Slavice Burmazović razgovarao čak i sa turskim premijerom Binalijem Jildirimom - rekli su nam u MSP.

Ona tvrdi da Ejup već mesecima psihički i fizički zlostavlja Ajšu (13), Esmu (12) i Tarika (6), tako što tera svog devetnaestogodišnjeg sina iz prvog braka da ih svakodnevno bije. Sa druge strane, ćerkama ispira mozak tako što ih budi usred noći i tera ih da u kameru pričaju kako ga vole i kako mrze svoju majku.

Očajna Slavica još jednom moli srpske i turske vlasti da joj pomognu, jer je pitanje dana kada će njen bivši suprug izazvati nezapamćenu tragediju.

- Došao je poslednji čas, više ne sme da se čeka, ako neko ne izbavi moju decu od Ejupa, on će ih zaista ubiti kao što je i najavio. Pitanje je dana kada će izazvati tragediju, a ukoliko turske vlasti ne budu brzo reagovale, biće kasno. Upozoravala sam ih već da ovako nešto može da se dogodi, jer moj bivši muž decu maltretira već mesecima. Kada sam krajem maja išla da ih posetim u Turskoj, Ajša mi se žalila da je otac budi u dva noću i tera je da priča razne gadosti koje snima mobilnim telefonom. Prisilio ju je da priča kako njega obožava, a mene mrzi. Uz to, malog Tarika, koji ima samo šest godina, zatekla sam skroz u modricama i podlivima, jer ga je njegov sin iz prvog braka, koji ima čak 19 godina, davio i tukao. Ne mogu ni da vam opišem u koliko su teškom stanju moja deca. Kada sam odlazila iz Turske, Tarik je počeo da se valja po ulici i plačući me preklinje da ga vratim nazad u Srbiju makar i u koferu. Sada se sva naježim kada se toga setim - iskrena je Slavica.

Ona tvrdi da je bivši suprug prilikom njenog odlaska u Tursku u više navrata pokušao da joj naudi.

- Kada sam krajem maja išla u Tursku, najavila sam da stižem u Istanbul u petak, a namerno sam otišla u četvrtak jer sam se plašila da me ne presretne i ne naudi mi. I ispostavilo se da sam se s pravom bojala, jer je on u petak bio na istanbulskom aerodromu i čekao me. Ko zna šta bi mi uradio da sam došla u petak, možda bi me pojeo mrak - rekla nam je Burmazovićeva.

Deca su me preklinjala da ih vodim u Srbiju, ona su u veoma teškom stanju

Ona je opisala kakvu torturu je doživela od bivšeg muža tokom tadašnjeg boravka u Turskoj.

- Namerno sam odsela u "Hiltonu", jer je on najbezbedniji. Međutim i tamo su došla četiri inspektora, koji su imali po dva pištolja zadenuta za pojas. Bili su jako neprijatni, pričali su mi svakakve stvari. Odmah sam znala da su to njegovi ljudi iz policije. Da stvar bude gora, kada je trebalo da mi preda decu, moj bivši suprug me je nasred hotela prvo najstrašnije vređao, a potom je preko policije i obezbeđenja nasrnuo na mene i pokušao da me prebije. Bilo je zaista strašno - priseća se Slavica Burmazović.

Zoran Sinko/privatna arhiva

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pera

pre 7 godina

najbolje je da se preseli u Tursku,bila bi uz decu i vidjala bi ih često.pa volela je nekad turčina kako sad odjednom Srbijo pomagaj.

murat

pre 7 godina

Od toliko Zorana, Dragana, Gorana, Milosa... ti izabrala Ejupija i sad sta?

Vickasti

pre 7 godina

Bitno je da si ti turčinu rodila troje dece i zadenula im islamska imena, nedaj bože da si se udala za srbina i njemu rodila troje dece.

zima

pre 7 godina

Opet ova poturica kuka idi zivi sa svojom djecom mozda te zavole,u pravu su sto te ne vole ti si to napravila kada si se tucala sto nisi mislila da ces ici zivit u tursku.Mozda je on porijeklo Srpsko prije su otimali Srpske curice I zenili na silu a djecake sunetili I u janjicare.Idi gledaj sulemana velicanstvenog moze on tebi jos koje balince sklepat.Reklamiraj islam mozda se jos neka nasa usreci u islamu,vidise kako su one vesele kada idu u dubaje(emirate) I hvale se kako su bogati a one su glavne nad ostalim trema zenama.Bujrum srpkinje izvolte podasjecene cune

sladjan

pre 7 godina

ko te terao da se udas za turcina!!!!toliki srbi ti nasla njega!volis obrezane!!!!!!!!!!ha ha ha ah

Ivan

pre 7 godina

Pa to si mogla da i očekuješ kad si se udavala za Turčina.

ja sam

pre 7 godina

Zao mi je zene jako. Pa jel ti od svih trebao bas Turcin?\n

caruga

pre 7 godina

Zaista tuzna situacija, zao mi te dece ali bih pitao ovu gosodju gde joj je bila pamet kad je zapocela vezu sa ovakvim idiotom, nije li I ona sama doprinela da se ovo desava pa da mora drzava da spasava decu.

borovo

pre 7 godina

Stvarno redakcijo,manite se vise ove zene....Umarate brate ljude...ako trazi pravdu neka ide u Tursku jer tamo je i trazila srecu pa neka je i nadje....mi imamo svoje probleme...

Car

pre 7 godina

Sta si to dala srbiji da sada ocekujes pomoc od iste? Izradjala decu turcima sada srbi da te spasavaju, da smo aredjena zemlja pa mizda da se beko i sazali ali trenutno imamo mnogo bitnijih stvari. Na primer kako da zastitimo nasu nejac na kosovu ugrozenu od islmista sa kojima si ti uskakala u krevet. Srpkinje pamet u glavu! Greske su teske a kazne su razne.

Zole

pre 7 godina

Kao prvo, deca su srpski drzavljani i drzava je duzna da ih zastiti. Da smo uredjena drzava, vratili bismo decu odavno. A sto se Kosova tice, drzava nije apsolutno kriva sto su 90% njih prodavali imanja Albancima 90ih da bi ih sad stitila... Zao mi je ljude koji zive tesko na Kosovu, ali za to neka zahvale svojim komsijama i rodbini sto su isprodavali straćare da bi nakupovali vile sirom Srbije jer im zinulo dupe za pare.

u magnovenju

pre 7 godina

Govorili su ti da se ne udas za Turcina. Nisi htela da slusas. Sta cemo sad?

DS

pre 7 godina

G-djo Slavice,zalim vas slucaj i ,zelim vam da vratite svoju djecu iz pomenute srednjovjekovne i divlje drzave gdje je zakonom legalizovano silovanje maloljetnih djevojcica i po kome se silovatelj ne kaznjava ako pristane da ozeni.maloljetnu zrtvu. Dakle,neka fukara od 50 godina nadje nacina da siluje djevojcicu iz bogate i ugledne porodice i poslije tog gnusnog cina roditelji treba da mu daju kcerku da je ozeni????U ovom slucaju treba pred medjunarodni sud izvesti i zakonodavca i Erdogana koji taj zakon podrzava. Medjutim,g-djo Slavice,vi ste,nazalost,bitku izgubili onog momenta kad su vase emocije i ljubav nadvladale razum i kada ste se udali za "divljeg srednjovjekovnog jahaca iz azijskih stepa".Taj narod i drzava kojem pripada vas muz i dijelom vasa djeca je dobra samo za izbjegavanje i obilazenje u sirokom luku,po svim pitanjima. Srecno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija