• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

03.12.2016

09:04

IPAK MALE BOGINJE U KRUŠEVCU! Institut Torlak kod petoro zaraženih potvrdio prisustvo VIRUSA!

Društvo

IPAK MALE BOGINJE U KRUŠEVCU! Institut Torlak kod petoro zaraženih potvrdio prisustvo VIRUSA!

Podeli vest

Od 12 obolelih zdravstvenih radnika u kruševačkoj bolnici, kod petoro je izolovan virus malih boginja, pokazali su rezultati Instituta Torlak

Niko od pacijenata nije hospitalizovan, a u bolnici očekuju normalizaciju situacije tokom sledeće nedelje, prenosi RTS.

Sumnja se da je zaraza potekla od pacijenta koji je pre desetak dana primljen na bolničko lecenje u lošem stanju i ubrzo prebačen u niški Klinicki centar.

- Svakako da je bolest uticala ali u malom delu na rad bolnice s obzirom da je obolelo troje anesteziologa i pet radnika na anesteziji, aneasteticara. Smanjili smo operativni program - rekla je za RTS Vesna Stevic Gajić, direktorka Opšte bolnice u Kruševcu.

Kako kaže svi hitni slučajevi i većina dela operativnog programa od ranije je odrađeno.

Doktorka kaže da se normalizacija situacije očekuje sredinom sledeće nedelje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZN

pre 7 godina

Nisu umeli da prepoznaju rubeole? Ništa novo, ne prepoznaju ni veliki kašalj, a herpes tek kada izbije. Pa ko preživi...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija