• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S. I.

03.12.2016

13:54

(VIDEO) VALENTINA TEREŠKOVA, PRVA ŽENA U SVEMIRU: Čast mi je što će ruska škola u Beogradu nositi moje ime!

Društvo

(VIDEO) VALENTINA TEREŠKOVA, PRVA ŽENA U SVEMIRU: Čast mi je što će ruska škola u Beogradu nositi moje ime!

Podeli vest

Žena veka po izboru britanskih medija, kao i prva žena-astronaut, Valentina Tereškova kaže da je počastvovana što će prva međunarodna ruska škola u Beogradu nositi njeno ime

Ona je u video intervjuu pričala o svojim slavnim danima, kada su oči čitavog sveta bile uprte u nju zbog nezamislive hrabrosti da se otisne u daleki svemir, ali i o velikom prijateljstvu koje povezuje srpski i ruski narod. 

- Velika mi je čast što će ruska škola u Beogradu nositi moje ime. Mi smo dva veoma slična naroda i mnogo toga nas spaja i želela bih da tako i ostane. Na meni je da opravdam to što će škola nositi moje ime - rekla je prva žena u svemiru.

EVO ŠTA JE JOŠ VALENTINA TEREŠKOVA ISPRIČALA U OVOM INTERVJUU:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija