• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

04.12.2016

15:32

ĆERKA UBIJENE PEVAČICE PRONAŠLA SKRIVENU FOTOGRAFIJU! Reči male Jane upućene majci slamaju srce!

Društvo

ĆERKA UBIJENE PEVAČICE PRONAŠLA SKRIVENU FOTOGRAFIJU! Reči male Jane upućene majci slamaju srce!

Podeli vest

Ni osam meseci nakon strašnog zločina u Borči kada je ubijena pevačica Jelena Marjanović, ćerka Jana nije uspela da je preboli

Ona je pronašla fotografiju koju je porodica nakon zločina sakrila.

Janin otac Zoran Marjanović zatekao je ćerku u sobi kako razgovara sa fotografijom.

- Rekla je "Mama, nisam te zaboravila" - istakao je Zoran.

Misteriozno ubistvo pevačice još nije razjašnjeno, ali porodica ne gubi nadu da će policija uskoro rešiti slučaj i da će ubica biti priveden pravdi.

UBICA JELENE MARJANOVIĆ IZAZIVA POLICIJU! Ostavlja poruke sa detaljima ubistva na društvenim mrežama i u komentarima!

JELENU UBIO 'SLUČAJNI MANIJAK'!? Posle osam meseci istrage policija više ne sumnja u Marjanoviće!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nevenka uzelac

pre 7 godina

5-6 novina ista prica.kao da neko zivi sa devojcicom i zna sve sta rdi tokom dana pa nama prenosi.mi ni krivi ni duzni moramo to procitati.

ivana

pre 7 godina

Tuzno je sto su majcine slike sakrivene i sto sa njom niko iskreno ne razgovara. Devojcica ce ceo zivot vuci traume prvo jer je mislila da je majka ostavila, posto joj niko nije rekao da je umrla.\nPosle ce izgubiti poverenje u njih kad god i kako god sazna sta se dogodilo. Jadno dete u kakvom bolesnom okruzenju raste

STELA

pre 7 godina

Dušice malena, želim ti svu sreću ovoga sveta. Naravno, svoju mamu nikada nećeš zaboraiti, jer ona je tvoja SVETINJA.

Amater

pre 7 godina

TATA CUO NJENE RECI I ODMAH ZVAO NOVINARE,JAVITE KADA NADJE SLIKU I NJENE BAKE...!!!!!!!!

nati

pre 7 godina

Svaka im cast kako su resili slucaj,bez i jednog dokaza znaju da je Jelene ubio slucajni prolaznik i strucnjak sve detalje sakrio kao sto bi CIA izbrisala sve tragove.Jel ste svi vi normalni, pa svima je jasno da je to ucinio neko ko vas sada toliko blamira i bruka da treba svima da bude sramota,taj ludak vas za.ebava,zeljan je eksponiranja u stampi.U Srbiji sve ludak do ludaka i u policiji.Tesko nama, kad niko ne ume da radi svoj posao.Svi bi hleba bez motike sram ih bilo,neznalice jedne. \n

nada

pre 7 godina

Monstruozni Marjanovici su sve slike " sakrili " navodno od Jane skrivajuci tajnu od deteta sto sigurno nije tacno vec su to uradili zbog sebe jer ih krivica proganja i neda im mira !!!!!!!!! Pitam se samo sta ce se desiti kada istina ispliva na videlo i detetu postane sve jasno - kako ce odgovoriti na sva postavljena pitanja vezana za smrt majke? Kada poraste i sve bude razumela, kada sve procita ili cuje dali ce i tada " voleti " oca babu i dedu ????????? Koga ce osuditi -zasto joj vec sada uskracuju uspomenu na majku ! MORBIDNO !!!!!!!!!!!!

GLUMICA

pre 7 godina

ostala bez majke a kad se otkrije ime ubice ostace i bez oca...bolje i tako nego kod ovih bolesnika da odrasta u lazima i astralnim svetovima punih magije,bio energije,prevara i manipulisanja.

bog otac

pre 7 godina

29.08 je dan mučeništva sv. Ivana Krstitelja .jelena krsmanović je rođena 29-08,mog.sudbina im je identična- pročitajte proučite!!!sa 33 godine sa 33 udarca..,MILOŠ OPJEVAO UBISTVO U SVOJIM MORBIDNIM BOLESNIM STIHOVIMA - izmasakrirana na nasipu???! anema tragova niti ih je policija sa psima pronašla -pa pudlica bi otrčala to veče inašla tijelo u kanalu ili policija nije tražila po kanalu zbog noćne rose???!!!

Monada

pre 7 godina

I moje misljenje da je sektaski ritual,,,nista dr i to isplaniran.A ko je pocinio..to ne znam niti zelim ikog da okrivim.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija