• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.12.2016

13:05

(FOTO) PREMIJER VUČIĆ U OBILASKU RADOVA NA "BEOGRADU NA VODI": Menjamo na bolje lice čitave Srbije!

Društvo

(FOTO) PREMIJER VUČIĆ U OBILASKU RADOVA NA "BEOGRADU NA VODI": Menjamo na bolje lice čitave Srbije!

Podeli vest

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas radnike i radove na projektu "Beograd na vodi"

 

Vučić je radove za igradnji kule A, u okviru kompleksa "Beograd na vodi" obišao sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim i predsednikom Skupštine grada Nikolom Nikodijevićem.

 

Informer

Vučić će medijima obratiio na desetom spratu kule A. Obraćajući se medijima posle obilaska, premijer je rekao:

- Mi ovim ne menjamo samo lice glavnog grada, već čitave Srbije.

Informer
Informer
informer.rs
informer.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vojislav

pre 7 godina

a odakle pare za sav ovaj projekat,,mnogi se za to pitaju a ja ipak mislim da je to od izvezenih cokoladica u hrvatskoj ,para koliko hoces,jesu dobre ove cokoladice

kg

pre 7 godina

Vrana ti je popila mozak. Nemas pojma o ekonomiji I biznisu. Pokri se usima I cuti.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Волео бих да видим прво....Србију и Београд.... - "на ХЛЕБУ"....а после, када буде хлеба за све... - може и на ВОДИ....!! Мислим да смо мало овде, "побркали" - редослед потеза...!!

sasa

pre 7 godina

Gde je ovo,,,ivan ivanovic rece da se nista ne desava povodom price Beograd na vodi,,,to rekose i sutanovac i radulovic,,,sada sam zatecen,,,sta sada,,,kome da se veruje,,,

Južbina

pre 7 godina

Иди па види, не дај да те лажу. Ове куле се виде са пијаце Зелени венац. А ти ако више верујеш разним Ш., Р. и И.И. то је твој проблем.

Joca

pre 7 godina

Da ništa nije urađeno od građevina samo što je sklonjeno groblje brodova koje je svaki od nji zaustavljao po tonu otpada abilo je oko 50 krntija a još na obali na stotine trulih vagona punih pacova otpada i gomile špriceva i kondoma. Hvala ti Vučiću do neba.

pazi ovo

pre 7 godina

A kada tramvaj predje preko starog mosta, kao da vam je prošao kroz dnevni boravak. Takav ugođaj stvarno košta. Ili će oni koji su kupili stanove kada se u iste i usele shvatiti šta su uradili i platiti izmeštanje mosta i trase tramvaja.n

KoleM

pre 7 godina

Menja se Srbija ali tako da više nije Srbija. Eto, taj deo gde je Beograd na vodi više nije Srbija jer smo predali suverenitet privatnoj tajkunskoj firmi Beograd na vodi. I zemljište smo im poklonili. Alo ljudi, zemljište vredno milijardu evra!!!

zemunac

pre 7 godina

Predsednik vlade Aleksandar Vučić je najbolji predsednik od vremena Josipa Broza. Narod mu se divi na znanju i umešnosti. Sve radi u korist i za korist svog naroda.

Montanj

pre 7 godina

Predsednik Vučić je najbolji čovek u istoriji čovečanstva još od Isusa.

Kojot

pre 7 godina

Jedan Nesa iz Beograda tvrdi da je bolji nas Vule i od Isusa, a tip je potpuno realan.

Klauzula

pre 7 godina

Valjda je ona ograda sigurna, samo da nam sacuva premijera.

DS

pre 7 godina

Lijepo je vidjeti kad se Beograd i Srbija grade,kad je gradiliste puno radnika a buka masina vam dodje kao najljepsa rapsodija,gradnja je zivot a zgrade i fabrike su najljepsi pejsaz,Unistili ste onu zabokrecinu opkoljenu barakama i udzericama,drvenim toaletima u dvoristima sa otvorenim kanalizacijama,pacovvima,zmijama i smradom i vec se vidi kako na tom mjestu nice jedan novi Beograd,svjetski Beograd.. Samo napred,svaka cast.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17