• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.12.2016

13:05

TESLIN VREMEPLOV među pet najboljih projekata u Evropi u oblasti nauke i obrazovanja!

Društvo

TESLIN VREMEPLOV među pet najboljih projekata u Evropi u oblasti nauke i obrazovanja!

Podeli vest

Kompanija Telekom Srbija i PR agencija Red Communication odabrane su među pet najboljih na evropskom konkursu "Excellence Awards" za najistaknutija dostignuća iz oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću!

 

U konkurenciji vrhunskih PR projekata najvećih svetskih kompanija, inovativni projekat „Teslin vremeplov" izabran je kao jedan od pet najboljih u Evropi, u kategoriji Nauka i obrazovanje.

- Telekomunikacije i upotreba modernih tehnologija predstavljaju vid komunikacije koja ljude povezuje i zbog toga nam je veoma drago što je doprinos projekta "Teslin vremeplov" prepoznat i na evropskom nivou. Raduje nas što se u veoma jakoj konkurenciji, "Teslin vremeplov" izdvojio među pet najboljih i tako stigao i do evropske publike - izjavila je direktorka Sektora za PR Telekoma Srbija, Marija Bošković.   

- Interesovanje koje je "Teslin vremeplov" izazvao u medijima i javnosti dokaz je da smo uspeli u našoj nameri da dopremo do što većeg broja ljudi. Veoma smo ponosni što je naš rad prepoznat od strane naših evropskih kolega, inače vrhunskih PR stručnjaka - rekla je ovim povodom

Promo

"Excellence Awards" predstavlja najznačajnije priznanje u oblasti komunikacija koje se istovremeno dodeljuje najboljim PR projektima na pet kontinenata. Ovogodišnja, deseta po redu nagrada za region Evrope posebno se istakla jakom konkurencijom sa više od 1.500 prijavljenih kandidata. 

Prema odluci žirija kojeg čine najcenjeniji evropski stručnjaci za odnose sa javnošću, pored "Teslinog vremeplova" kao jedinog predstavnika iz Srbije, u uži krug su ušli i projekti velikih svetskih kompanija poput Microsofta, Samsunga, Coca-Cole, BBC-a, Deutsche Telekoma, BMW-a, ali i međunarodnih institucija kao što su Evropska komisija, UN i UEFA. 

Promo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Само нас такви пројекти, засновани на нашој српској памети - могу извући из економске кризе и дугова...Све остало је пуко замајавање и "ћорав сокак" што би рекао Лала...!! Морамо имати "нешто" своје што ће читав свет желети да купи, "нешто" што ћемо моћи сами, да овде у Србији произведемо (и продамо наравно!) да би држава изашла из дугова и ослободила се дужничког ропства...!! Пројекат са страним инвестицијама или страним кредитима - је тихо самоубијање Србије...!! Само инвестиције у СОПСТВЕНУ ПАМЕТ можемо сматрати правим и јединим путем...!! Дај нам Боже снаге, да - ПАМЕТ дође на Власт...!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija